42

Навал

преди 1 година

Ех, какви българи пишат тук, с добро сърце, ама нещо не съчувстват на Навални, викат, 100 тояги още на тоя, дано да умре и се радват, че го тормозят в затвора. Хубави и добри хора са българите, даже ако може ще помогнат безплатно на охраната на затвора да тормози човека. Според поддружниците на Путин е добре да се издевателства над някой по-слаб и това ги прави щастливи. Радвам се, че така ви се оправя настроението.

41

ДаКастрирамеПаситто

преди 1 година

Там да изгние, копеуето му с копеуе!

40

тя

преди 1 година

Стига сте ни занимавали с един обикновен предател !

39

@

преди 1 година

До АнонименАми примерно адвоката му записва и ги предава на човека, който поддържа профила му... Ей голям Айнщайн си, пиел от килията : ) За нищо не я ползвате тази глава драги ***.---Навални иначе се опитва да влезе в обувките на Мандела, това е ясно. Заради това се върна и търпеливо ще чака времето си.

38

39 и 47,

преди 1 година

За евреите не знам, но със сигурност българите са най-големите продажници.- На Русия, на империята на Злото!

37

Анонимен

преди 1 година

Айде да вземат там наште Кирчо и Кокорчо да шият гоблени!

36

Да не забравяме

преди 1 година

До Анонимен39 Все пак този национален предател е евреин ! Като останалите 90% продажници .

35

Ей

преди 1 година

Ей тъй да я наредиш: "пише Навални в Instagram.". Строг, строг, колко да е строг затвор с интернет и инстаграм?

34

Анонимен

преди 1 година

Това проклето джудже, изби всичките се политически опоненти, само Навални остана. Не знам как нормален човек може да симпатизира на такъв отмастителен и лош човек.

33

:-(

преди 1 година

До Гиб МелсънИма някаква прокоба над групата Ласковьй май. Мярнах в руския интернет съобщение но помислих че е фалшива новина. Жалко за Юрий Шатунов. Беше добър певец.

32

someone

преди 1 година

така е като лапкаше пачки от Запада ти беше сладко, радвай се че не копаш камъни някъде лентяй смотан

31

Анонимен

преди 1 година

Бре , че и там ли слушат ФСБ ?!

30

Анонимен

преди 1 година

Виждаме че товарищ Навални най накрая работи истинска работа- шивач, т. е. има шанс най после да се научи да си изкарва прехраната с труд. Досега той "работеше" като опозиционер. Ще може и да събере годинки за стаж, както и материал за бъдещата си автобиография, която естествено ще бъде издадена в чужбина. Изобщо, той.не е съжаление. Пък и не забравяйте че сам реши да се върне в Русия. Знаеше че ще го тикнат в затвор и пак се върна

29

Анонимен

преди 1 година

Перфектната съдба на един национален предател

28

Анонимен

преди 1 година

Делото беше по жалба на фенския директор за русия Бруно Лепру а миналата година на 15 октомври френския съд отхвърли обвиненията на навални към компанията за клеветнически доноси

27

Future

преди 1 година

Навални ще бъде свободен едва след въвеждането на Новия световен ред от Джоузеф Байдън. Времето работи за Навални...

26

Анонимен

преди 1 година

Винаги съм против смъртните наказания, но... садистът Путин трябва да бъде обесен! Този надмина най- свирепите северно корейски диктатори!

25

Анонимен

преди 1 година

Да не е очаквал 6 звезди спа

24

aZ-ът

преди 1 година

Неделя на теория е почивен ден. Но в путинската администрация, или където и да са ми направили уникалното ежедневие, знаят много за почивката. В неделя седим в стая на дървена пейка 10 часа. -----------------------------------------------------------Е не почиваш ли ? Почиваш ... Кво ривеш либераЗче?

23

Анонимен

преди 1 година

Къде го пише това Навални?Строг режим пък плюе владтта в Москва. Тия руснаци са по либерални и демократични от Сащ. В Сащ затворниците в строг режим в Гуантанамо нищо не пишат...