18

Анонимен

преди 1 година

Ще ви се много да беше така, нали с тая мантра дойдохте, мафията да борите. Но освен лични разправии и глупавиш решения, нищо други не свършихте. Пак добре, че (все още!) във война не сте ни вкарали.

17

Станимир

преди 1 година

не виждате ли че вече е започнало пълното унищожаванена страната ни, с помощта на платените краварскишпиони Банкяра и Кирчо, а сега и транссексуалния Кокорчо по върховете на власта !Започна се с газа, ще продължи с електроенергията, водата и храната.Съсипахме си и дългогодишните братски отношения с вашата Велика страна.На финала - продадохме и братятна си в Северна Македония.И когато местното ни население бъде изтребено или прогонено от тези продажни елементи,вече ще могат спокойно да дойдат тук джалатите от АЗОВ и ДЕСЕН СЕКТОР изпратениот НАТО и ЕС за да си основат . . .новата

16

До 17

преди 1 година

Бензина можеше и да е малко по надолу ако не се речпехме толко на Руснаците, и не бяхме толко зелени, щото никой неще да инвестира в добив и рафинерии, а цената сега излиза висока след рафинерията, и специално за България, ако ГЕРБ бяха разрешили данъчни складове и на други освен на Лукойл, в момента на практика нямаме конкуренция

15

дддд

преди 1 година

Много обичам да чета подобни тъпотии,казани от хора които не могат да управляват държавата.Никой няма да събори държавата заради един фитосанитарен контрол.Една от дейностите на границата.

14

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли обръщението на Кирчо по телевизията?Все едно е реч на президента...този определено се гласи да ни "оправи".В ада да гори дано ако ни докара война.

13

Анонимен

преди 1 година

Прочетете коментара на геополитическия анализатор доц. Валентин Вацев с коментар пред БСТВ.Агенти като тея Кирчо и Кокорчо не ни трябват.Срещу никаква мафия не се борят,а даже й помагат.На капитан Андреево искат да уредят свой човек да *** милионите,а не че се "борят".Според мен Кирчо е изгонил дипломатите,за да се докаже пред шефовете си,че не е двоен агент ,а и да провокира Радев,за да може после да иска импийчмънт,за да му вземе мястото.

12

Българин

преди 1 година

Средно цената на литър бензин в европа е 4.50лв.. за там кой е виновен бе ганчовции

11

Дзивко

преди 1 година

Глупости, там лъсна колко сте некадърни, решили сте да махнете фирмата добре, ама защо не се подготвите с готова лаборатория, сега пробите се пращат в София, даже има часови пояси дето изобщо не се взимат проби, познайте какъв е трафика тогава..., тая идиотия може да ни попречи и за шенген защото сме външна граница, толко са некадърни, че няма накъде

10

Анонимен

преди 1 година

Доста кранчета на Мафията затвориха тези момчета. А от тях за 12 години се точеха милиарди.

9

До 6

преди 1 година

Хахааа, кои вие бе, като гледам само ти си с тях.

8

Гербаджия

преди 1 година

Аз съм беден, много беден...българин. Обичам да мрънкам, прося, не съм работлив, но за сметка на това съм завистлив. Злобничък съм, но само към успелите, те са гадове! Разбирам от всичко, но съм недооценен. Най-големите врагове на отечеството ги громя вечер, между 19.00 и 21.00 в нета, когато ракийката ми е дала криле.Братя гербери, знам, че сме много. Ще победим!

7

Анонимен

преди 1 година

Само като ми видя благообразния израз на лицето и вече започвам да му вервам неудържимо и безрезервно.

6

Българин

преди 1 година

Бай ти га. Ня наесен ще върне мафията на власт и тя ще продължи да му го набива с 300 още 12 години хехе *** народ - слаба държава - силна мафия. ГЕРБ ПОБЕДА!

5

Анонимен

преди 1 година

Тия се откроиха кат най-заплашваните "политици" в целия свят бе ! То всеки поотделно е направил нещо много важно срещу "мафията" и са го запукали със заплахи и правителството паднало заради неговата дейност. Ай се изпръждосвайте вече бе ! То вече работата не е за смях.

4

Анонимен

преди 1 година

Мачкайте мафията Кире и Асене! С вас сме

3

Анонимен

преди 1 година

Падна заради лъжи.Когато са изнасяли оръжие са си говорили как "макретингово" да го предсравят пред народа.Ще им се не видяло и мошениците.Долни,гнусни лъжци!

2

Анонимен

преди 1 година

Радвайте се че сега паднахте че зимата ще ше да има хайдушки песни

1

Анонимен

преди 1 година

Падна, щото са крадливи.