41

Анонимен

преди 1 година

Е как сега да не започна да харесвам Василев !Ами то по себе си е ясно ! Щом Карадайь , не може да т ърпи това управление , значи те нямат нищо общо с мафията!Това окончателно ги изчиства от подобни съмнения!ДПС винаги е осигурявала , комфорт на управляващи ,стига те да не засягат техните иптереси! Ако им затворят вратата под носа , ле, ле става страшно , започват да обвиняват в дескриминация и етническа омраза! Ама стига , ако на вас ви спрат кранчетата, това няма нищо общо с тези обвинения!

40

Майкъл

преди 1 година

Василев ти ставаш за съсел. Нищо друго.

39

Анонимен

преди 1 година

...гледахме , няма нужда да ни преразказвате, не споменахте че кр.адедеята само повтаряше колко лош е прокопиев и колко добър е дпс олигарха пеевски

38

Анонимен

преди 1 година

жалко че е турк тоя Кара, иначе бих гласувал за него, там в ДПС глъмаарии не взимат

37

Анонимен

преди 1 година

Карадайъ въъъъън от България

36

Калимашаптъдей

преди 1 година

Карадай е най добре.Имаше и един Касимдал.Кой дал кой взел само те си знаят...

35

До Анонимен 12

преди 1 година

Понеже канадец от краварска партия , решаваше до скоро за България.

34

ЬЬЬ

преди 1 година

Всички главатари в дпс, благодарение основно на доган и пеевски,са милионери и затова ролята им на техни защитници в нс е пословична.За тях личните облаги,както и за почти всички политици в нс,са на първо място,а България е само параван, зад който осъществяват мръсните си "игрички".

33

Ерджан

преди 1 година

Когато някой, някъде спомене закона "Магнитски",Карадайъ,или Данчо ментата,подскачат като ударени от 350 волта ел. ток.В предаването "Панорама",цареше културата,толерантността и старата, брадясала простотия.Водещият,даде прекомерно много време на простотията.

32

Анонимен

преди 1 година

До Смях горчив "Не натвориха ли достатъчнобели за рекордно кратко време?" За какви бели става дума, и кой ги е "натворил"?

31

Смях горчив

преди 1 година

До Абе ..Точно така, искаме. А защо всички атлантически кученца скимтят и държат татко си за ръчичка? Не натвориха ли достатъчнобели за рекордно кратко време?

30

Влади

преди 1 година

Онази подлизурка Б.Василев трябва да бъде разкаран от Панорама. Такъв слагач, а не може да овладее предаването си. Карадайъ му развали розовия сценарии, за представяне на бъдещата некадърна колиция - Кокорчо, Пинокио и Баджанака.

29

Свобода

преди 1 година

Карадая трябва да бъде изритан, като руските шпиони, същия антибългин. Ще си върнем България!!

28

WCхартиена бюлетина

преди 1 година

От дъпъсъ явно са събрали кинти за ромски гласове, избори веднага.

27

НЕЩЕМ В ЕВРАЗИЯ

преди 1 година

28- ЗАЩО ДА ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ГЕРБ СЛЕД КАТО ВЕЛИКИТЕ ИЗМАМНИЦИ ОКЪКАХА БЪЛГАРИЯ- ЧЕРВЕНИТЕ МАРИОНЕТКИ НА КРЕМЪЛ РАЗСИПАХА ИКОНОМИКА И ФИНАНСИ НА ДЪРЖАВАТА СИ ДОКАРАХА НАРОДА СИ ДО ДЪНОТО И ТОВА ЗА ДА НЕ ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА А ДА НИ НАТИРЯТ В ЕВРАЗИЯ.

26

Анонимен

преди 1 година

А защо в студиото не е имало и представител на герП. Или дпс говорят и от тяхно име?

25

Абе ..

преди 1 година

... защо всички руски разсейки толкова бързат с изборите? Да не би много да искат Радев пак да има властта чрез служебно преавителство? Ц,ц,ц. Обаче иначе всички са много загрижени за България, но някак все ги влече към едноличната власт на руския слуга.

24

до 25 А бе

преди 1 година

Нали няколко пъти се цепиха,нищо не стана,задушиха отцепниците,а някои ги ''самоубиха''.Или си малък или не помниш.Един търча да се спаси даже в турското посолство.

23

А бе

преди 1 година

Общи празни приказки - цел - емоционалната струна на групи хора. Ако ДПС се разцепи на две-три партии със свои лидери, които поотделно се явят на избори, какъв ли ще е резултат?

22

Анонимен

преди 1 година

Карадайъ ли разпределя сега порциите,че се ежи толкова?