21

Веселин

преди 1 година

Недостатък на лампата е слабата LED почти невидима светлина, която излъчват. Същите могат да се заменят с UVC бактерицидна лампа или лампа от Детектор за фалшиви банкноти.

20

Анонимен

преди 1 година

Най долнопробния магазин.Нанесоха се в нашата държава възползвайки се от това,че нямахме такива големи вериги по това време.Преди демокрацията поне имахме собствени супермаркети ,съществуваше звено ,,Обществено хранене"което заедно с други държавни служби контролираха държавните магазини,ресторанти,закусвални,складове .Сега пълним гушите на милиардерите от Германия и ядем ***.

19

българин-чудо

преди 1 година

А аз пазарувам крехки телешки пържоли по 290$$ от Япония, носят ми ги охладени със самолет. Ориз ми носят от биоферма в Тайланд, вино само Френско, но има и добри от Австралия, сирене от Италия и купувам по един чувал с картофи от Смолянско да си правим чипс в краве масло от Алпите. Не знам какво е Кауфлантт!

18

Щерю

преди 1 година

Идеален уред - за тъщата...

17

обективен

преди 1 година

Най-лошото месо и месни продукти са в Кафланд!!!От 15 години ни тровят с рециклирани местни отпадъци.Хубавото е че лесно признават измамите си, и връщат парите.Може би защото знаят какви отрови ни пробутват.

16

Не е само това

преди 1 година

А пълните със забранени пестициди турски плодове и зеленчуци с които е залят Кауфланд не са ли по-малко опасни?

15

До Анонимен 16

преди 1 година

Понеже кварталните не зареждат основно от Метро, на по дебели цени..ама нали там е за баламурници

14

Анонимен

преди 1 година

Никога не пазарувам от чужди вериги. Пазарувам от кварталното магазинче където стоката е прясна и качествена. Зареждат всеки ден по малко и не стои по фризери с месеци. Веригите са за бала, мурни ци.

13

До Анонимен 15

преди 1 година

Мда, месо без никакви съмнения, само на женския пазар....

12

Анонимен

преди 1 година

Повечето продукти които се внасят в немските вериги магазини като тази са със съмнително качество

11

Анонимен

преди 1 година

Някой виждал ли е месото, което се продава на витрината в Кауфланд? Това даже изгладнелите кучета на село не го помирисват...

10

Анонимен

преди 1 година

В *** ленд има добри попадения но там качество на някой стоки е под всякаква критика тип левчето което не се очаква от голяма верига. Ето поне в Лидъл го усетиха и си държат на реномето като пускат оферти обикновенно са с една идея по евтини и на кажи речи същото качество като в конкурентни магазини което си е вече истинска примотзия.

9

Анонимен

преди 1 година

Всеки магазин си има добри и лоши стоки. Едно пазарувам в Била, друго във Фантастико, трето в Лидъл. Има и дребни специализирани магазини....

8

Анонимен

преди 1 година

Да ми кажат експертите в коментарите къде пазаруват, че ми стана интересно...

7

А от Ваксините?

преди 1 година

Ваксини и Бустери също имат опасни странични ефекти

6

Роза

преди 1 година

Не мога да се съглася с тези,които отричат напълно Кауфланд.Но,разбира се,както във всички големи търговски вериги,и там понякога се среща дефектна стока.Без това не може.

5

Анонимен

преди 1 година

E то само това да беше опасен продукт :DDDDDDDDDDDDТурските домати и чушки кога ще ги изтеглят? Или те са по-малко опасни????

4

До Любо

преди 1 година

Ти нали пазаруваш в Пикадили и Елемаг. Защо пишеш тук?

3

Анонимен

преди 1 година

От кауфалнд/лидл купувам само консерви и бобови изделия... Всичко друго е ширпотреба за периферията на ЕС....

2

123

преди 1 година

Един от най-скапаните магазини, който подминавам...