5

Анонимен

преди 1 година

Какво значи ,,вътрешен правилник"?!.Всички болници трябва да следват едни и същи правила утвърдени в съвременната медицина!Това е ненормално бе!Къде е била държавата и до кога ще продължава тоя произвол всеки да прави каквото си поиска???Превърнахме се в едно нищо и заприличахме на блато от което няма излизане.

4

Аноним

преди 1 година

Бебета НЕ СЕ връзват, а се повиват по определен начин. В това отделение явно не знаят как се прави! Това е тормоз и психологечиска травма, в младенческа възраст! Родителите да ги съдят!

3

Анонимен

преди 1 година

Сократис.....КАК НЕ ВИ Е СРАМ!!

2

Сократис

преди 1 година

Всички ние и нашите деца, сме минали по този път и никой не е обвинявал персоналът от родилните домове, в нечовешко отношение към новородените.Задължително при бебетата, трябва да се взимат мерки и частично да се обездвижват, като така се предпазват от наранявания и травми, вследствие на хаотичните си движения, както и от задушаване при обръщане по корем Всичко това се е случвало и затова превантивно се постъпва точно така. Новородените няма да се сърдят, а родителите им трябва да са благодарни.

1

Анонимен

преди 1 година

трябва да се научат малките из...чета къде са се родили. преди да се пръкнат на този свят са имали избор, и за да решиш да се появиш в 9тия кръг на ада в тая държава ... трябва да си някаква висша форма на мазохис т или много ***:)))