124

кристина

преди 1 година

мдаа..Великия Славянски Владетел е вдигнал меча и няма връщане назад, а дедко отвъд океана чак сега осъзна каква грешка е направил.. и гледа да завземе повече територия, я финландия, я македония.. и най- вече гледа да направи България първа фронтова линия.. дедко не може да допусне, че хората в България могат да мислят и твърдят, че имат тясно свързана история с Русия, хората в България, трябва да се обгазяват по-често, затова и ще си направи нови лаборатории и ще премести азовстал да им покаже

123

Анонимен

преди 1 година

До До до Зозо "Байдън и син не направиха ли същото" Мне. Доколкото знам на Украйна не й се е налагало да си изравя населението изпод сградите разрушени от бомбардировките на американците, доколкото знам американците не са пращали нелегални военни части, за да произвеждат "сепаратизъм" в Донбас и доколкото знам украинския народ иска да е част от западния начин на живот, а не от руския. Впрочем, така признаваш, че Путин лъже като съдран за това каква е причината за войната.

122

За Кинова мисля

преди 1 година

....че може и да не влезе във следващия Парламент ,защото Възраждане и Янев ще я ,доускубят ,,а Петков нямаше да я прави тази коалиия ,ако знаеше че ще я има тази война ,и баш най -продажните партизан русофили да са ти партньори..Та Морнелия не знае българка ли е или дъщеря на Путин, даже вече сме сигурни ,че му е от родата !

121

До до Зозо

преди 1 година

Байдън & син не направиха ли същото?ЕС иска да ги приема по същата причина.Значи всичко се свежда до ресурсите на Украина и се воюва за тях.

120

Анонимен

преди 1 година

България час по скоро трябва да скъса всички връзки с москва

119

Анонимен

преди 1 година

лъжците и измамниците са в кремъл. там винаги са били долни лъжци и измамници

118

Тоя не казва всичко

преди 1 година

Да каже как Украина им предаде целия си ядрен арсенал ,а Те и Запада и станаха гаранти за териториалната и цялост ! Сега мъжкарят яздеш магаре щеше ли да ги напада ,щеше ама друг път . Всичко започна като спец операция и ще звърши със путинова елиминация , защото положението е или Запада или Путин .

117

Декор

преди 1 година

Путин и путинизмът са като реликва от миналото. Но това минало влече и нас,най вече поради огромната зависимост на т.нар. елит в България от руските пари. Във всяка нормална държава,когато се открие шпионско гнездо...всички са единни да се ликвидира,а при нас Нинова с големите си гърци застана като Матросов пред истината и казва или руски шпиони или не разчитайте на на БСП. До нея все отбор юнаци...Доган,Боко Тиквата, копейкин и Радев, Славчо и Янев....

116

Анонимен

преди 1 година

До Зозо Ц, не я нападна заради това. Нападна я заради това, че не можа да си инсталира марионетка, която да предаде без бой новооткритите газови находища на територията на Донбас и в шелфа на Черно море. А Джуджо така хубаво го беше измислил: Украйна по примера на Беларус се присъединява пак си образува нов СССР и газовите й находища влизат в актива на пРосия. И така Империята на Злото още 30 години лежи на природни ресурси.

115

Зозо

преди 1 година

Хахаааа, Путин нападна Украйна за да не влезе в НАТО.... Хоп, Швеция и Финландия в НАТО :)))))))))))))))))))))))))) Честито.... :)))))))))))))))))))))))))))))))

114

ЛилиПутин

преди 1 година

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

113

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130 Колкото плащаха на останалите ми колеги, електроинженери. Някой като мен е правил електрическите системи на вашите, докато са те "отглеждали".

112

8888

преди 1 година

ЗА ЗАПЪДЪТ,ПО СКОРО ГОРБАЧОВ СЕ ПРОДАДЕ НА ЗАПЪДЪТ СКЪПИ ПУТИН ТОВА ИСТИНАТА,ПРОДАДЕ СЕ ОТ ГОРБАЧОВ

111

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 128 Написах, че съм ходил в Раша всеки месец, а Путин ми е също толкова "мил", колкото и такива като теб. :)

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 125 Ти още не си се събудил, което си личи по бълнуванията за 600 подводници. И се обзалагам, че съм бил ДОСТА повече пъти от теб в СССР/Раша (щото по едно време ходех всеки месец по работа там). Айде, продължавай, че днес трябва да изпълниш нормата. :)

109

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 122 Щото САЩ никога не са имали намерение да унищожават когото и да било, включително "Русия". Знам, толкова сте го повтаряли, че вече сте взели да го вярвате, но ... това е реалността, която съществено се различава от руско/съвеееЦката пропаганда.

108

Абсолютната Истина

преди 1 година

Нане е зле, каза Вуте.

107

Анонимен

преди 1 година

До 108 Сата Нато____ Сигурно имате обяснение защо тогава САЩ не унищожиха Русия,а сега чрез ,,подизпълнители" се опитват да я омаломощят и раздробят политически и географски?

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 118 Толкова много лъжеш, че чак не се усещаш, как противоречиш на самия ви Фюрер, който твърди, че е "вдигнал на крака" военната машина, която е била "разсипана" по време на СССР.

105

Анонимен

преди 1 година

Лъжец! Защо Русия реши да освободи България? През 1856 Русия губи Кримската война и е подписан Парижки договор съгласно, който няма право на флот в Черно море и търси реванш.Ако Русия наруши договора и обяви война на Турция, то Франция и Англия ще й обявят война. Поради това Русия решава да провокира преждевременно избухване на въстание в България за да се пролее кръв и да има повод уж да освободи поробените християни(а, не славяни - ние за тях сме татари).