184

Равнопосавеност

преди 1 година

А Американците колко плащат на Кики ***? Има ли доплащане ако сплотяваш коалицията с консумация? И сега какво стана - някой си казал , че руснаците плащат на политици... Сорос плаща на джендерите и други П-дали, а на тези дето подкрепят запада и искат войната да продължи та даже и ние да се забъркаме май никой не им плаща... Чак ми става жал за тях... Толкова т-пи и същевременно не им плащат - как оцеляват въобще?

183

Joe

преди 1 година

Най - гадното е,че форумните рубашки не им плащат по 4 бона на месец и ще се пръснат от завист. И че Митрафонова ги играе с парите. Хем вият за Русия ,хем им подхвърлят само копейки. А видни журналисти и политици изкарват немъчени парици за да хвалят Матушка и да всяват смут.

182

Анонимен

преди 1 година

путин каза в прав текст на Макрон (нещо, което беше публикувано И тук), че няма да напада Украйна и на сутринта я нападна. Но той бил измаменият.

181

дсадсадса

преди 1 година

***-дин Потин, ти сам се измами, плеб....е'аси номера си спретна

180

юлиян

преди 1 година

До бай Ставри;Трябваше поне от кумова срама да споменеш и обявяването на независимостта на България от Османската империя и това,че трябва да изплати на империята близо 100 милиона златни франка компенсации.Сума,която Русия приспада от плащанията на репарациите,които империята и дължи.А България ще ги изплаща на Русия за доста дълъг период.Плащаме само 17 милиона.Останалото дошлите на власт бошевики ни го опростяват.Отказват се от всички вземания и давания на царска Русия.

179

юлиян

преди 1 година

Русия ще си тръгне от Украйна,само когато самата тя реши и то в комплект с Новоросия-т.е.всичко отвоювано досега плюс Николаев Одеса,Днепропетровск и въобще всичко,което недалновидните съветски ръководители ''приписаха'' на Украйна в името на ''Интернационализма''.Това ще е най-малкото с което може да се отърве Украйна.Единствено възможния друг вариант е изобщо да не си тръгне и никой не е в състояние да и попречи.А бълнуванията за някаква украинска победа са просто продукт на мокри сънища.

178

Vako

преди 1 година

Случващото се не е е случайно.нека не само ние да знаем кво е труден живот.

177

бай Ставри

преди 1 година

Очаквам путин да закрие посолството и да прекрати дипломатическите отношения с България. Но това не е прецедент в отношенията ни. Руския цар в 19 век прекрати дипломатическите отношения с България, защото не призна Съединението на княжество Б. с Източна Румелия, освен това насъска сръбския крал да нападне България, И още насъска русофилските предатели да свалят княз Батенберг. А днес най-много се гордеем със Съединението ни.

176

Анонимен

преди 1 година

До 182 факт е ,че България затвори 2 дни по-рано въздушното си пространство. Точка по въпроса. Това че нашият премиер е трябвало да доказва лоялността си на Козяк е факт, който не може да бъде оспорен.

175

Анонимен

преди 1 година

До Бесен Доста повече от 30 години ще са. :))))

174

Бесен

преди 1 година

Ще почне да вие като флекс!!! До началото на зимата руските гащници ще са изметени от украинска територия, с изключение може би на Крим. От там ще се изнесат сами малко по-късно. Руснаците така се наиграха, че ще им държи влага поне за 30 години напред!

173

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 178 Решението България да затвори въздушното си пространство е вследствие от решението на ЕС. Точка по въпроса. :)))) Ако Петков имаше "собствени" иде по въпроса, можеше да го направи МЕСЕЦ или повече по-рано. Очевидно е, че става дума за обща европейска политика. :))))

172

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 180 Общи приказки на руски мегафони също не коментирам.

171

Анонимен

преди 1 година

До 177 коментирай украинските фейкове тогава или предпочиташ новината за госта от Киев

170

anonimen

преди 1 година

abi zatova ostavi tiya bedi okraici ami ela nasam kak zapada malko imat nyjda malko d gi poobrulis

169

Анонимен

преди 1 година

До 176 България въвежда забраната 2 дни по-рано от ЕС

168

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 177 Не се ангажирам да коментирам руски фейкове. :)

167

Анонимен

преди 1 година

До 171 един въпрос защо Украйна уволни своя омбодсман . Отговор защото е излъгала за изнасилванията и неможе да предостави доказателства, подронила е авторитета на Украйна. Тя сама си призна , че западняците вече им омръзвала тая тема и тя за да им привлече вниманието и състраданието е измислила това.

166

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 177 България забранява достъпа на руски самолети в съответствие със взетото от ЕС решение. Забраната важи от същата дата, от която важи и забраната в ЕС. :)))))

165

Анонимен

преди 1 година

До 175 https://mtc.government.bg/bg/category/1/bulgariya-zatvarya-nebeto-si-za-vsichki-ruski-samoleti сайта на българското правителство според тебе бре истина