10

Анонимен

преди 1 година

Там по време на мерките блокираха картите за градски транспорт. Тук поне всичко беше с препоръчителен характер

9

Анонимен

преди 1 година

Умело пропускате факта, че 52% са вече ваксинирани.

8

Баба Анифе

преди 1 година

Бравоооооооо....

7

Анонимен

преди 1 година

Браво, Русия. Само да уточня, че това не стана днес, а от преди месеци. Още в началото на годината нямаше изисквания за пар ца ли по устата на хората и за геноцидни сертификати. Вече обмислям ако нашите нацисти отново наложат геноцид, да емигрирам в тази много по-свободна държава.

6

Анонимен

преди 1 година

А, браво! Сега ако спрат и да участват в плана за намаляване на населението, ще са супер! Хубаво ще е да осъзнаят, че при тази ситуация е по-добре да спрат да избиват хората си с "ваксини", защото както вървят нещата, накрая ще спечели този, който е запазил по-голямо население!

5

Анонимен

преди 1 година

До жмръц Мдааа, Руските мегафони пак започнаха да говорят за конспирации за Ковид и "Запада", докато в тяхната матушка Путин ги смила с принудително ваксиниране и всякакви забрани, включително домашен арест ЗА МЕСЕЦИ за неваксинираните пенсионери.

4

жмръц

преди 1 година

Мда,а в Европа,по-скоро Запада отново почнаха да страхуват населението.Отсега препоръчват маски,защото...Тези сме ги чували.Всички плюха Мангъров,но май той се оказа прав.Халал да са ви фъксините и измисления фир0с.

3

Петък

преди 1 година

А от февруари, са видими и резултатите от ваксината им, на най-високо държавническо ниво.

2

Анонимен

преди 1 година

"От началото на пандемията в Русия през април 2020 г. над 800 000 души са починали от коронавирус или причини, свързани с COVID-19" Опаааа. Абе, нали бяха само 382 хиляди, какво станА? Или поредната лъжа на режима на Путин, за да си прикрива управленческия провал?

1

Анонимен

преди 1 година

БГ не заграница, курица не птица?