8

Анонимен

преди 1 година

Договорът на България с азербайджанската компания SOCAR е за 1 млрд. кубични метра на година, което е около една трета от общото потребление на страната ни.Тия се подиграват с нашата интелигентност! Какви 3 млрд. куб. метра газ, като за азерски газ имаме договор за 1 млрд. куб. метра на годишна база. Абе НАРОДЕ, НЕ ТИ СИ ПИСНА ДА ТЕ ЛЪЖАТ И ОГРАБВАТ????!!!

7

Смях

преди 1 година

Казах ли ви аз, че тия приказки са за наивници? Уж юли щеше да е готов. Сега септември уж ще почне работа. Септември ще се окаже, че проектът е закъснял... като задуха севернякът ще сме без газ. А тогава и руснаците няма да искат да преговаряме.

6

Даниел Лорер

преди 1 година

Ха-ха-ха, нали трябваше от днес да заработи? Ей много лъже този Кирчо! Ако беше Пинокио, носът му до сега да е станал по-дълъг и от моя!

5

Тед

преди 1 година

Днес е много актуална песента "Съчки събирам". Може и шишарки.

4

Fena

преди 1 година

"най-високотехнологичният газопровод в рамките на страната....." Какво "високотехнологично" има в една тръба с 5 крана?Но е хубаво да се знае следното: Колко ще заплащаме за транспорт на 1000м3 и колко плащахме досега на руснаците?

3

Анонимен

преди 1 година

e....нали по него щяха да ни пуснат двата танкера с евтиния газ от фащ (дето се оказа по скъп с 11 долара ама....бели кахъри....)...? са на ръце ли ше го носят до тука... :)

2

Анонимен

преди 1 година

хаха,нали юли щтеше да заработи,ко стана

1

реалист

преди 1 година

Мързи ги много гърците !!!През лятото не работят а посрещат туристи , и пият узо!!!