8

Андрей Вишински

преди 1 година

Пурко Илиев трябва да бъде съден за престъпления срещу човечеството!

7

Чичо

преди 1 година

До АнонименАбе вие мислите ли въобще?! Изглежда не (представител на 80%, както беше казал онзи професор преди време). Вируса намалява през лятото (не изчезва). А и ваксинирането не е панацея - нито гарантира, че вируса ще изчезне, нито, че няма да се разболееш. Обаче гарантира нещо съществено, което всички удобно пропускат. Че ще изкараш заболяването в олекотената му версия и няма да умреш. Или това е нещо дребно и не заслужаващо да се спомене?!

6

Били Ваксинатора

преди 1 година

До Стоян Нали! И аз това казвам! Колко умряха? Има си план-график тук! Не са достатъчно, за да се върви по график! Трябва да се поправи тази грешка и да се евтaназират по-усилено, защото не можем да се бавим толкова много с тази част от плана!

5

Анонимен

преди 1 година

До Чичо: Хаповете моето момче. Както виждаш и при ваксана 90% Европа и при ваксана 20% България, вирусът изчезно по едно и също време - с нахлуването в Украйна. А бе, много страхлив тоя вирус

4

Чичо

преди 1 година

Похвално! Само че, първо трябва да почнат с близки и роднини на *** антиваксъри. Те ако толкова искат - да умират (на никой няма да липсват), но поне хората около тях да оживеят.

3

Анонимен

преди 1 година

Насила ли, или първо ще ги вържат?

2

Стоян

преди 1 година

3 години по късно се сетихте ,ваща мама ,колко възрастни неподвижни хора измряха

1

Анонимен

преди 1 година

Щото не могат да избягат, нали!