25

Лу Зър

преди 6 месеца

Прилича на аутсайдерите, които шефът му толкова обича да обижда в шоуто си.

24

Софиянка

преди 1 година

Тошко явно си мисли, че НС е сцената на телевизията и като говори всичко му е като скеч в шоу.

23

Анонимен

преди 1 година

На Йосиф Кобзон по ще му отива. "Джудас" са група, продукт на "загнилия" Запад, и на всичкото отгоре фронтменът им е хомосексуалист. А всичко това не е рашистко и следователно не отива на ИТН, особено на пажа на Диван бей.

22

Избирател

преди 1 година

Избирател Съм , очакващ по-добра БЪЛГАРИЯ - за млади и за стари !Не е важно как Си облечен ,а какво ще свършиш за развитието на НАШАТА РОДИНА !Аман от разни костюмари ( не всички) , на които се нагледахме и наслушахме и видяхме на какво са способни .

21

Анонимен

преди 1 година

Коментара ми не е за Тошко. Просто намерих място да изразя мислите си. Не се ли вижда вече, че тая система (парламентарна република) не работи у нас! Може би трябва да сменим системата?!

20

Войводата

преди 1 година

Те комсомолско поколение *** със костюмчета и вратовръзка 30г ни направиха най мизерната държава в Европа. *** Тошко Бошко Били със фланелки на Джудас,,, дреме ми кой как се е облякла важното е че продалжават да разграбват държавата ни кодтюмарите точно това са и текстовете на групата. *** тоя дето е писал статията явно е чалгар със сако...

19

Левски

преди 1 година

Неадекватен народ ...Малко му е още трябва.Бензина трябва да е 10лв...

18

Щерю

преди 1 година

За хора в депутатските листи трябва със закон да сложат и входно ниво на IQ - а не всякакви *** да стават депутати. Тошето си е точно като един маймуняк...

17

Неразбрал

преди 1 година

Ама Тошко и Славчо не са ли чалгари?

16

Полицай

преди 1 година

Тениска на Азис би му прилягала повече.

15

Qanon

преди 1 година

Съществува етикет!

14

Бачо

преди 1 година

Малкия крадец може би има желание да се хареса на повече хора от рока, метъла и т.н., но кючека в него е загнезден дълбоко. Рок групите се обличат по интересен начин но колкото и раздърпани да изглеждат, изглеждат и чисти защото го правят със сърцето си. Тук хем изглежда некъпан, хем безвкусен, сем иска стова сако да ме подсети че е фен и на тия с обърнатите бърни. Каквито и пари да крадне е 00.

13

Гост

преди 1 година

Всъщност кое е първо - яйцето или кокошката? Дали в миналото не са се обличали по-уважително просто защото в парламента са били предимно образовани хора които са носили костюми и в свободното си време. А то бедните съвременни депутати да се преобличат по няколко пъти на ден ли или да ходят на чалготеката или в таверната с костюм? Като сложиш сако над дънки и тениска им е по-лесно. Хвърлят сакото на задната седалка на автомобила и могат да ходят да се въргалят в калта.

12

Granik

преди 1 година

Оня другия Филип Станев къде го покриха?

11

Анонимен

преди 1 година

Моля Ви, чалгари, повече не ни причинявайте това недоразумение Тошко! Учителката му се отказа от него, едва ли има човек на който това злобно джудже е симпатично....Освен дрехите с които се появява е мърляв, нечистоплътен....

10

Анонимен

преди 1 година

На Тошко най му приляга цирковото облекло на клоун.

9

Nik

преди 1 година

С каква ризка ще ходи на работа си е негова лична работа,но какви пари получава от,,Необятната страна мая родная,,И срещу какви услуги си е работа да ДАНС и на народа ни който пати от такива Тошковци,Копейкини и т.н.агентчета.

8

Отличник

преди 1 година

Тошко ако го хванат истински фенове на Judas в коя ли точно дупка ще му заврат розовото сако?

7

Ами

преди 1 година

Някой случайно да е прочел закон или друг нормативен документ, забраняващ депутат да бъде в "парламата" с тениска? А някой твърди ли, че Джудас е забранен надпис? Ако това го има, тогава може да мрънка някой. Тошко хич не ми е приятен, ама след като това е избрал и не е в нарушение, то нека си щъка така. Разликата между демокрация и свободния е тънка, ама в случая Тошко е в правото си.

6

Я си спомнете

преди 1 година

***, дето УЖ е началник на кабинета на Киро, с каква рокля с цепка до кръста се появи на работа!? Нещо дрескод, правила???