6

Когато са изкъпани

преди 1 година

и старателно подсушени с език, преди да се направи прасковен мармалад...

5

Вкусни и полезни

преди 1 година

На ракия, същото важи и за сливите.

4

anonimen

преди 1 година

abe nai obicham praskovki ot mlado dravce lekomahesti yam gi bez da gi mieem

3

anonimen

преди 1 година

ah tiya praskovki aa nema da e losoda gi naredim vav rediva i da gi razmrazyavameednna po enna wai celucici blagodarim za saveta

2

Съвет

преди 1 година

Опипвате с пръсти зърната от предната част на прасковите. Ако са твърди и изпъкнали, значи са готови. Ако не са, масажирате ги леко. Може с другата ръка да подпомагате процеса, като масажирате кухината на 80см под прасковите, до овлажняване. Още повече ще ускорите процеса, ако включите и езика в действие. Ако нищо не помага, теглете една и потърсете друга двойка праскови.

1

абе

преди 1 година

мен ме интересува сливата как да е винаги вкусна , ако ме разбирате .