7

Анонимен

преди 4 месеца

Говоренето на Радев е еднакво с герп и дпс, че и израждане. Това допълнително нагнети обстановката и правителството падна. Отказва консултации с част от правителството, което означава, че и той, както другите са се забързали за избори. Радев е добър играч, ама всеки майстор си има баш майстор. Разбира се, че служебните правителства са упражняване на еднолична власт. Когато това се повтаря многократно, чрез марионетката Трифонов е много грозно.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Леле майко и това недоразумение Сврака Колев е преподавател?! С такива няма начин да не изпреварим и Харвард по ***...

5

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да има резидентска република, а отстраняване на този руски поцелуйко!

4

3737

преди 4 месеца

Проблема не е в Радев, а в норода той си избра тези нехранимайковци и аферисти. По темата за правомощията на премиера. Доктора по право-не принизявай професията на юриста. Къде в Конституцията има правомощия на министър председателя. С изключение да свиква и ръководи заседанията на МС. И да подаде еднолично оставка, която е и оставка на целия кабинет. МС ръководи външната политика. Решение на МС липсва. Освен лаици тук има и други юристи. Не лъжи аудиторията!

3

gosho

преди 4 месеца

tozi deto me trie da bude iztrit ot sveta

2

Анонимен

преди 4 месеца

Иска я, как да не я иска и ток като Киро се взе много масериозно, ама и двамата не стават!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Става това което аз казах преди година няма райчев няма майчев няма галъп няма малъп румбара взима власта до края на мандата си