104

Анонимен

преди 1 година

ЕС се провали политически, икономически и социално. А за НАТО да не говорим, Путин така ги нашамари натовците в Украйна, че вече загубиха всякакъв авторитет.

103

славянин

преди 1 година

Къде бяха българите по ниво на грамотност, образование, култура, наука, здраве, смъртност по времето на ''упадъчния'' съветски социализъм и къде са днес по времето на ''прогресивната'' атлантическа демокрация!?

102

Българин

преди 1 година

Добре, че сме в ЕС. Ние българите живеем добре в ЕС. ЕС е най-доброто място за живеене на света. Аз съм много доволен от ЕС и НАТО.

101

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Истината е, че поне половината от проблемите в България от февруари досега са следствие от бeзyмието на кремълския пcиxoпат да нападне Украйна". - еми защо тогава великото НАТО не се намеси в Украйна да усмири кремълския психопат, ами клечи като наакана баба и само приказва, а във великия ЕС намаляват температурата на стаите зимата, съветват хората да не се къпат да пестят топла вода и вече започват да миришат?

100

до 108 от славянин

преди 1 година

Типично по атлантически: ''Путин е в кома след неуспешна мозъчна операция и двойниците му го заместват''! Има умни лъжи, има и прости лъжи, като тези на ''умните'' атлантици!

99

Споко

преди 1 година

Трябва просто да помизерстваме още 30 години в ЕС и НАТО, и всичко ще се оправи тогава, ще дойде светлото евроатлантическо бъдеще и за нас, просто трябва да потърпим още 30 години.

98

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че поне половината от проблемите в България от февруари досега са следствие от бeзyмието на кремълския пcиxoпат да нападне Украйна. Всички опорки за нацисти и превантивни действия се оказаха една дърта лъжа съчинена от бандита с президентски пълномощия в Мордор. Вероятно ще стане и по-зле, докато сме зависими (с каквото и да е) от феодална Русия.

97

Муахаха

преди 1 година

по поръчка на неправителствения институт Отворено общество. - Е Вие Очаквате ли Друг Резултата да ви Излъжат като Жорджи Шорос е Платил?!

96

Грозната истина

преди 1 година

До Анонимен 103. Типично по кремълски. Малко лъжи и малко преиначаване. България е Първа по смъртност в ЕС а не в света. Да напомня че ЕС е най доброто място за живеене. Сърбия има БВП за 2021 около 53 млр евро България има БВП за 2021 около 67 млр евро. Аре сега питай шефа за друга опорка

95

МНЕНИЕ

преди 1 година

България винаги е искала да е в Съюз с Русия .Другите приказки са от САЩ Сенатори от Невада .

94

Анонимен

преди 1 година

Кой поръчва музиката....а?

93

иво

преди 1 година

странно,на какъв принсип правите тия прочувания. да кажем,че имам 100 човека с които общувам на тая тема ,а ми95 не са това ,което пишете вие..ама...вие сте си продажни мизерни.ци .

92

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо членката на ЕС и НАТО България е първа по смъртност в света, и по-бедна от Сърбия която не е членка на ЕС и НАТО.

91

Анонимен

преди 1 година

Аз неща щото ме излъгаха че като работя много ще имам всичко

90

Анонимен

преди 1 година

Дьорд шорош верно ли за толкова *** ли ни има бе ***......

89

ол тогеда нау

преди 1 година

Предлагам да подкрепяме Украйна докато Путин не се предаде! Требе сички европейци да сме тогеда срещу Путин, и Путин ще загуби в Украйна. Само тогеда ще победим Путин.

88

Анонимен

преди 1 година

Реално русофилите в българия са главно пенсионери и разни психично нестабилни шофьори.

87

555

преди 1 година

До Анонимен 94 Интересно защо Сърбия е кандидат за членство в ЕС, а не в евразийския съюз

86

Анонимен

преди 1 година

При цена на газта повече от 500$ икономиката на ЕС е нерентабилна. Но ЕС е богат и има силна икономика, може да обеднява и икономиката да бъде унищожавана постепенно години наред, а през това време Русия може да фалира, и да се случи нещо лошо на Русия, и газта пак да стане 80 долара а нефта 20$. Просто трябва да потърпим няколко години и да чакаме да стане нещо лошо с Русия.

85

Галфон

преди 1 година

И ко прайм сега?