124

ВСИЧКИ

преди 1 година

ТЕЗИ ПРОСТОТИИ засилват ОЩЕ ПОВЕЧЕ РУСОФИЛСТВОТО !!

123

ПОРЪЧКА

преди 1 година

;отровено общество;--като прочетеш КОЙ поръчва музиката и ти става ясно какъв е РЕЗУЛТАТЪТ безда го четеш!ЗНАЧИ Е$ОБРАТНОТО!

122

555

преди 1 година

До славянин. А защо решихте че някой ми е виновен за нещо ?

121

пасарела

преди 1 година

Ама разбира се , че хората искат да живеят свободно , да се обичат , да се любят , и за това са за ЕС , а не с онзи , който прави само ракети , хиперзвукови оръжия , сс 400 , а нямат никакви човешки ценности !! Тоя Путин ще ги затрие , не се ли усещат , нямат ли интелингенция , или никой не смее да каже нещо както бе при Сталин , а също и у нас при Георги Тарабата ! Пример Македония !!

120

555

преди 1 година

До ЕС и НАТО. Настина сте нагремотни русоробите. България е член на ЕС от 2007ма. Работещите бедни в България са в пъти по малко от работещите бедни в Русия. Според руския статистически институт над 29 000 000 от руснаците живеят с под 100 евро на месец

119

Българин

преди 1 година

ЕС е наи-доброто място за живот, но Путин и Русия му пречат да се развива, за всичко са виновни Путин и Русия.

118

до 124 от славянин

преди 1 година

И на мен ми е интересно Путин като умре кой ще ви е виновен!? Буквата Z или червения цвят!?

117

ИСТОРИЯ

преди 1 година

Всички Проблеми , които се струпаха на България , нямат нищо общо с Войната Русия - Украйна - Проблемите са заради Правителството на Петков - те не могат да управляват Държава .

116

Анонимен

преди 1 година

Итересно ми е, когато Русия спечели в Украйна и войната свърши, кой ще е виновен за кризата и разпада на икономиката на запада?

115

до 121 от славянин

преди 1 година

Абе според мен от 1879-та до 1944-та (от Батенберг до Борис) не сме били под руско, а под атлантическо влияние, както и от ноември 1989-та досега! Та посмали малко с лъжите, демократе!

114

отец Нафърфорий

преди 1 година

Имам познати руснаци , на битова основа не можем да се мразим, но това което направи върхушката им не одобрявам и не се притеснявам да им го казвам .

113

ЕС и НАТО

преди 1 година

30 години членство в ЕС - първи по смъртност в света, бедни като държава от третия свят, 90% от работещите под прага на бедността, 2 милиона българи измряха, други два милиона отидоха да мият улиците и да слугуват на запад. От 9 милиона България се сви на 6 милиона, като само 3 милиона са етнически българи.

112

555

преди 1 година

Интересно ми е като умре Сорос кой ще е виновен за всичко. Сега е лесно квото и да пише - виновен е Сорос, а човека вече е на възраст.

111

Макрон

преди 1 година

Макрон в последния момент е променил споразумението с Македония, македонците са доволни.

110

до 112 от славянин

преди 1 година

Проблемите на България от последните няколко месеца са резултат не от ''безумието'' на кремълския ''психопат'', а от кр.т.низма на атлантическите ''мъдреци'' с техните ''мъдри'' санкции! Когато се научиш да лъжеш и да манипулират умно, тогава пиши, че сега се излагаш като алтернативно надарен!

109

Анонимен

преди 1 година

100 години руско влияние и пропаганда в България ни доведоха до просешка тояга, а то все още и продължава да ни дърпа назад, защото не може да се изкорени лесно от съзнанието на хората, които не могат да... мислят самостоятелно. България не може да направи абсолютно нищо без помощта на Запада. Болшинството българи са възпитавани, като руските аборигени и това си е проклятие... без давност.

108

Анонимен

преди 1 година

НАТО = ЛГБТ това са двете страни на една монета

107

Анонимен

преди 1 година

щом чуя Отворено общество пускам водата в клозета да се отече хубаво................

106

А бе

преди 1 година

Какво става със зелената сделка, дойдоха ли зелените енергии? Или ще дойдат след 30 години, или след 40? 2070та или 2090та минаваме на зелени енергии и спираме да купуваме енергоносители от Русия?

105

Анонимен

преди 1 година

ЕС не е толкова зле, но такива като Радев и Кирчо ви докараха до там да искате да излизате от ЕС и да се вливате подчинени и без право мнение съюзи с Русия.