130

ДО 555

преди 3 месеца

*** Долен .Как не те е Срам ?

129

Анонимен

преди 3 месеца

България е, като всеки неудачник, който си мисли, че някой друг е виновен за начина му на живот... Насила хубост не става драги ми русофилчета... Националния отбор по футбол е пример в това отношение. С калпава нация (болшинството българи...) не се постига висок стандарт на живот. Сами сме гола вода... Бъдещето ни зависи единствено нас и тези, които са много пред нас, а не с руските роби и варвари. Когато Русия стане цивилизована, нормална държава, тогава може отново да имаме полза от нея.

128

ВСИЧКИ

преди 3 месеца

ТЕЗИ ПРОСТОТИИ засилват ОЩЕ ПОВЕЧЕ РУСОФИЛСТВОТО !!

127

ПОРЪЧКА

преди 3 месеца

;отровено общество;--като прочетеш КОЙ поръчва музиката и ти става ясно какъв е РЕЗУЛТАТЪТ безда го четеш!ЗНАЧИ Е$ОБРАТНОТО!

126

555

преди 3 месеца

До славянин. А защо решихте че някой ми е виновен за нещо ?

125

пасарела

преди 3 месеца

Ама разбира се , че хората искат да живеят свободно , да се обичат , да се любят , и за това са за ЕС , а не с онзи , който прави само ракети , хиперзвукови оръжия , сс 400 , а нямат никакви човешки ценности !! Тоя Путин ще ги затрие , не се ли усещат , нямат ли интелингенция , или никой не смее да каже нещо както бе при Сталин , а също и у нас при Георги Тарабата ! Пример Македония !!

124

555

преди 3 месеца

До ЕС и НАТО. Настина сте нагремотни русоробите. България е член на ЕС от 2007ма. Работещите бедни в България са в пъти по малко от работещите бедни в Русия. Според руския статистически институт над 29 000 000 от руснаците живеят с под 100 евро на месец

123

Българин

преди 3 месеца

ЕС е наи-доброто място за живот, но Путин и Русия му пречат да се развива, за всичко са виновни Путин и Русия.

122

Българин

преди 3 месеца

Аз мноо уважавам руския народ, но не одобрявам политиката на Путин, за това требе да свалиме Путин и да освободим руския народ от диктатурата на кремълския сатрап, защото ние мноо уважаваме руския народ.

121

до 124 от славянин

преди 3 месеца

И на мен ми е интересно Путин като умре кой ще ви е виновен!? Буквата Z или червения цвят!?

120

ИСТОРИЯ

преди 3 месеца

Всички Проблеми , които се струпаха на България , нямат нищо общо с Войната Русия - Украйна - Проблемите са заради Правителството на Петков - те не могат да управляват Държава .

119

Анонимен

преди 3 месеца

Итересно ми е, когато Русия спечели в Украйна и войната свърши, кой ще е виновен за кризата и разпада на икономиката на запада?

118

до 121 от славянин

преди 3 месеца

Абе според мен от 1879-та до 1944-та (от Батенберг до Борис) не сме били под руско, а под атлантическо влияние, както и от ноември 1989-та досега! Та посмали малко с лъжите, демократе!

117

отец Нафърфорий

преди 3 месеца

Имам познати руснаци , на битова основа не можем да се мразим, но това което направи върхушката им не одобрявам и не се притеснявам да им го казвам .

116

ЕС и НАТО

преди 3 месеца

30 години членство в ЕС - първи по смъртност в света, бедни като държава от третия свят, 90% от работещите под прага на бедността, 2 милиона българи измряха, други два милиона отидоха да мият улиците и да слугуват на запад. От 9 милиона България се сви на 6 милиона, като само 3 милиона са етнически българи.

115

555

преди 3 месеца

Интересно ми е като умре Сорос кой ще е виновен за всичко. Сега е лесно квото и да пише - виновен е Сорос, а човека вече е на възраст.

114

Макрон

преди 3 месеца

Макрон в последния момент е променил споразумението с Македония, македонците са доволни.

113

до 112 от славянин

преди 3 месеца

Проблемите на България от последните няколко месеца са резултат не от ''безумието'' на кремълския ''психопат'', а от кр.т.низма на атлантическите ''мъдреци'' с техните ''мъдри'' санкции! Когато се научиш да лъжеш и да манипулират умно, тогава пиши, че сега се излагаш като алтернативно надарен!

112

Анонимен

преди 3 месеца

100 години руско влияние и пропаганда в България ни доведоха до просешка тояга, а то все още и продължава да ни дърпа назад, защото не може да се изкорени лесно от съзнанието на хората, които не могат да... мислят самостоятелно. България не може да направи абсолютно нищо без помощта на Запада. Болшинството българи са възпитавани, като руските аборигени и това си е проклятие... без давност.

111

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО = ЛГБТ това са двете страни на една монета