152

Къде са..?

преди 1 година

д-р Гълъбова ..... д-р Михайлов....??

151

Анонимен

преди 1 година

Тоя никаквец сто пъти обясни, че решението не е било негово еднолично решение. Да ние добре знаем, това решение е на САЩ, съгласувано с Англия и му е подадено от съответните посолства за изпълнение. Обаче защо нещастникът, който е в оставка, прави този жест, който ни поставя почти на ръба на войната с Русия? Толкова ли сме цъфнали и вързали??? Тоя не бива да се допуска до власт повече, защото явно е недееспособен и може да ни вкара във война.

150

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън Каква война с руснаците. Русоробите изтрущьхте. Мислиш ли, че на русия и стиска да нападне страна от НАТО. Видяхме военната сила на азиатскта ***. Всичката и работа на рашистан е такава. Само заплахи, шантаж, задкулисни номера. Тя не иска нормални отношения, а подчинение и послушание. Това е азиатска средновековна диващина и диктатура. Рашизма не предлага развитие, прогрес, свобода и избор.

149

Анонимен

преди 1 година

Този , колкото по-скоро се махне от управлението на държавата, толкова по-добре. Единствената велика сила, която гледаше с добро око на нас, я превърна в наш враг. В момента България остава сама срещу агресивна Турция и грабителските структури на САЩ. Взел да се пъне на Русия?!? Самозабравил се глу пак! Дано поне да не свършим като Украйна, ако султана тръгне да заграбва и нашите земи. НАТО ще ни защити точно толкова, колкото защити Кипър.

148

Анонимен

преди 1 година

Браво на правителството. и 43 са много даже

147

Анонимен

преди 1 година

Обаче ,АЕЦ-Козлодуй е Руска както е Лукойл. Резервни части, материали и консумативи сме зависими от Русия. За да имаме независимост с енергосистемите не може да постъпваме като индианци.

146

Анонимен

преди 1 година

Македонците нещо ликуват и казват, че новото предложение на френското предложение било много по добро. Тоест и там ни предадоха. Първо показаха едно, а накрая се оказва, че пак ни изпързаляха.

145

Анонимен

преди 1 година

Кире киреее ! Аз пак ще им пращам информация Кирееее ! Лабав си кире лабав

144

Анонимен

преди 1 година

Дедо Байдън се е обадил в последния момент на Киро и му е казал да изгони веднага 70 човека.Киро не е виновен.Той изпълнява нареждания.Иначе той е НИКОЙ.

143

Анонимен

преди 1 година

Къде са новите художници-передвижники на Русия!

142

Анонимен

преди 1 година

Нещо кирчо няма ли да каже какво става с корабите с газ от щатите, че днес в парламента казаха, че преговорите са пропаднали и оставаме без газ зимата с полупразно газохранилище в Чирен

141

Гиб Мелсън

преди 1 година

Въвличането на България във война с Русия устройва напълно американците. Така ще се отвори втори фронт срещу руснаците. НАТО ще ни снабдява със всякакви оръжия за да се бием срещу руснаците, тъй като сме членове на НАТО а в Украйна не смеят да го правят. Ние ще сме пушечното месо като украинците. САЩ накрая големия победител от конфликта.

140

Анонимен

преди 1 година

Петков е хубав човек.

139

1ви СЛУЧАЙ В ИСТОРИЯ

преди 1 година

КИРЧЕ ИЗБЯГА ОТ КАНАДА В БЪЛГАРИЯ...... ХВЪРЛИ СИ КАНАДСКИЯ ПАСПОРТ И ЕМИГРИРА В ПОДРЕДЕНАТА ОТ БОЙКО БОРИСОВ/ГЕРБ СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ............... ХИЛЯДИ ГЛАСУВАЛИ ЗА ПП--ЕМИГРИРАТ ОТ ЗАПАД в "КОРУМПИРАНА БЪЛГАРИЯ" ......... ЗА 6 МЕСЕЦА НИ ОГРАБИХА И НАПРАВИХА БЕДНИ, КАТО МАНАСТИРСКИ МИШКИ...

138

смешници

преди 1 година

Русия ако се изкашля от България няма да остане и помен.Но видяла жабата че подковават коня и тя навирила крак.

137

Анонимен

преди 1 година

Имаше приказка за цивилизацията и Русия из форумите...

136

Анонимен

преди 1 година

Кирчо знае ли , че американскито посолство е с над 500 човека , да вземе да изравни и тяхната бройка с нашите в щатите

135

45 години стигат

преди 1 година

Какво ще постигнем като изгоним Рус Иван.Мисля нищо.Корупция и най бедна страна в ЕС.Крадливи политици и безброй крадливи партии.Но все пак някой трябва да е виновен, и това е Русия.

134

Анонимен

преди 1 година

Къде е Боко "атлантикът"...

133

ПроСоТо

преди 1 година

Петковия е побеснял нещо!!.."Сичко Мара фтасала,само са не сресала"..Та така и тоя:-Оправи държавата,дереджето ни е супер и остава само с руските дипломати да са справим...Или е изключителнаГАД това момче,или дъската му хлопа..