123

Анонимен

преди 1 година

Гонят руснаците и ги заменят с украинци. В дългосрочен план Турция да му мисли. С руснаците беше добре, но да видим с новите господари с украинците как ще е.

122

Туск

преди 1 година

1като видят че тука сма по зле от след война ще се върнат доброволно у тях си 2 като няма кой да работи или малкото проявили желание видят че от тях *** за зеле не става 3 като почне зеления октопод да ги изнудва и да казва тука има 2 гущера не може да строиш - дай парии 4 като ги подхване от тъпата по *** регулация на още по тъпия ЕС - Русия ще им се види рай.

121

Тъпанар

преди 1 година

Яко! Сега и нас почнахте да питате, а ние влизаме тук, уж да се информираме. И как се мести производство в друга държава? Преместваш полезните изкопаеми или ги "засаждаш" другаде, 'щото ние нямаме. А ние ли трябва да направим заводите?

120

Анонимен

преди 1 година

Укрите са навсякъде. Те пускат ботове, те променят лайкове, и те трият и те отнемат достъп. Затова ядат бой от единия край. Ще видим кой ще победи. Българите са предатели.

119

Анонимен

преди 1 година

До искат .... Още по лошо е че вече го правят. Налагат своя фашизъм на всякъде. Радиото непрекъснато пуска в ефир гласа на Хитлер и така промиват мозъци. Всичко се украинизира. Замениха руското влияние с укрите.

118

Анонимен

преди 1 година

ОСВЕН ВЪВ ДНР И ЛНР НИКЪДЕ ВЪВ КРАЙНА НЯМА ПРОМИШЛЕНОСТ КАТО ТАМ. ВЪГЛИЩА /СЕГА ТОЛКОВА НУЖНИ НА ЕСЕС ОВЦЕТЕ/,РУДА,ПРОИЗВОДСТВО НА МЕТАЛИ. АКО МОЖЕШЕ ТОВА ДА СЕ ПРОИЗВЕЖДА ВЪВ ИНТЕРНЕТ,УКРИТЕ МОГАТ И НА МАРС ДА ГО ЗАНЕСАТ.

117

Анонимен

преди 1 година

Вече го писах в началото на войната когато бяха развявани украинските знамена. Още тогава ми стана ясно че Украйна превзе България и робите българите си намериха нов господар. Затова увеличават пенсиите за да си мълчи народа. България се превръща в новото пушечно месо на Запада и нейното прокси.

116

Анонимен

преди 1 година

Искат да им ставаме роби.Да се произвежда и после без пари да се вкарва в Украйна.А тея от IT сектора украинци са наводнили всички бг сайтове да правят пропаганда и да разделят хората на русофили и русофоби.Внимавайте,защото докато се карате може да си вземат парче от България.

115

Анонимен

преди 1 година

до 163 - когато видиш цъфнали налъми.

114

Анонимен

преди 1 година

ПОРЕДНАТА ФЕЙК ИСТОРИЯ. МИ ТО УКРАЙНА НЯМА ВЕЧЕ БЕ.

113

Анонимен

преди 1 година

Под маската на демокрацията България вече се е фашизирала. Народа още не го е разбрал. Той се интересува от чалга. Но ще го разбере по трудния начин.

112

Анонимен до Янг Пипъ

преди 1 година

Вие янг пипълите сте с идеално гладки мозъци и всеки ден го доказвате с простотиите които говорите и вършите.

111

Анонимен

преди 1 година

Лъжат матеряла кат го няма ще има втори кремиковци

110

Анонимен

преди 1 година

Това майтап ли е или е бълнуване на бокен укропски мозак ? Азовстал отдавна е в ръцете на ЛНР. Какво местене на завода ?

109

Анонимен

преди 1 година

Този в кой век живее?

108

Анонимен

преди 1 година

Азовстал е построен от руснаците още през 1929. Хохлите ги заграбиха през 1991.

107

Анонимен

преди 1 година

Да разбирам ли че Кремиковци, което ГЕРБ сринаха без война, ще бъде изградено отново?

106

Бизнесменът

преди 1 година

Браво, украинците ще възродят Кремиковци! Слава Украйна!!

105

Янг Пипъл

преди 1 година

Ние янг пипълите не искаме да живееме като руснаци, искаме да живееме като американци, за това България минава на норвежки енергии, ние янг пипълите които сме необременини от демоните на миналото ще живеем богато като норвежци с норевжки газ и нефт.

104

друг Програмист

преди 1 година

А аз се записах на курсове по хеър-дрессинг & пендикюр. Ние българските програмисти трябва да остъпим ИТ пазарната ниша на украинските специалисти за да съпортнем Укрейн и да навредим на Путин и Русия, то и без това на запад са в криза и намаляват проектите за нас, това което остава трябва да го дадем на Укрейн а ние да се хаштагваме със #сдтендУифУкрейн.