36

Анонимен

преди 1 година

Керемида ..слуги сте на сащ и ЕС,но че духайте както го каза един министър в НС )

35

Алооо

преди 1 година

Пръднахте им на к.ра и го омазахте, това направихте, нищо повече. Докато има п.длоги в България независимо дали изпълняват решения на изток или на запад, все така ще сме си.

34

д

преди 1 година

русия и България трябва да са колкото се може по-далече.....какво добро сме видяли от русия през последните 100 години?? Против съединението бяха, изгониха цар, убиха премиер....окупираха България, натресоха ни комунизъм??? Обезглавиха 30 хил, айде стига!!!!!

33

Депортиращ Офицер

преди 1 година

Като са ги изхващали, че се занимават с мръсотии и се опитваха да организират преврат в България, е напълно логично да ги изритат. Следващият акт е прекратяване на всякаква дипломация и изгонване на всички руски терлици от България.

32

Руснаците пишат,

преди 1 година

че това е удар по добрите отношения между народите ни.Задавам си въпроса:какви добри отношения?Какво ни дава Русия с отстъпка в цената в интерес на тези "добри отношения"?Отговорът е -НИЩО.Нещо повече-тя ни използва като илюстрация колко може да пострада някоя държава,която си позволява да не показва сляпа русофилия.Слава Богу,освен енергетика(за която имаме някаква алтернатива), друго не може да пострада.Не че Киро и шайката му не са направили каквото могат за да влошат отношенията.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,к.36: Извинете, допуснах сериозна грешка! Моля коментара по-да се чете: Русия да скъса дипломатическите си отношения с България. Още веднаж се извинявам за грубата си грешка!

30

toti

преди 1 година

Дасе махат и никога други да не пращат,щото от 30г РУСИЯ РАБОТИ СРЕЩУ НАС И НИЩО НЕ СМЕ ПОЛУЧИЛИ ДАРОМ!!1

29

12

преди 1 година

На малка България , посолство, сто консулства и хиляди "дипломати", нЕма нужда. Ей къде е Русе, ще отскочат до София, ако се налага. В Русия обаче, разстоянията са огромни. Ние трябва да имаме повече консулства, но нееееее. За това още рушняшки "дипломати" може да отпратим.

28

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно в отговор Русия да скъса дипломатическите си отношения с Русия. Ще се наложи делегация в състав Ристо Иванов , зам.министърката на МВнР Ирена ХХ, шефът на ДАНС и Корнелия Нинова да отидат в Москва да изглаждат отношенията. Навремето Хаджи Ахил от едноименната повест на И.Вазов е казвал за такива недомислени случаи Акъл море, глава -кофа. За конкретния случай кофата би трябвало да се замени с птичи мозък.

27

Анонимен

преди 1 година

Киро скоро ще избяха, а ние ще му сърбаме попарата!

26

Анонимен

преди 1 година

Обезглавен ти е мозъка

25

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО. Там е работата, че не сме длъжници на никого и не дължим благодарност на някакви бойци от Шипка, защото те не са дошли да ни освобождават, а да изпълняват имперските интереси на поредния руски цар. Ако толкова им милееше за нас 500 години какво точно ми държаха, та не ни освободиха?

24

Клин

преди 1 година

Няма значение какво е щяло ако баба ми беше мъжка, защото нямаше да съществувам. Поради ефекта на пеперудата. Всичко се е случило точно както е било писано, няма нищо случайно.

23

Анонимен

преди 1 година

Киро скоро ще избяха, а ние ще му сърбаме попарата!

22

Зозо

преди 1 година

Остава да се събори паметника на червените ско/тове и ще сме топ :))))))))))))))))))

21

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

РЕШЕНИЕТО ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ РУСКИТЕ ДИПЛОМАТИ НЕ Е РЕШЕНИЕ НА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ. ТОВА Е РЕШЕНИЕ НА ШЕПА ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ СЛУЖЕЩИ НА С.А.Щ.

20

до 22

преди 1 година

До до 20.. Какви фесове - кадировски, бурятски или някакви други?

19

Dtrumppp

преди 1 година

Всички пияни ватенки требва OUT!

18

до 20

преди 1 година

Ако не беха те сега всички да сме още с фесове и да бием челата в пода, теб разбира се това те устройва съдейки по ника ти :)

17

Чемадан, вакзал...

преди 1 година

До Пеесе песос. Я да видим колко дълга е твоята историческа памет. Помниш ли колко златни гроша плати Майка България на руските бойци от битката при Шипка или ти се зави свят докато ги гледа как се въртят като пумпали? А през ВСВ сегашните ти (а и предишни) господари как точно влязоха в България? Та ако толкова много си им благодартен що не вземеш да последваш изгонените дипломати?