9

някой

преди 1 година

Хора загиват, а те се шегуват. Това са днешните лидери - *** и инфантили с огромно самочувствие.

8

Анонимен

преди 1 година

НАТО да влиза в Украйна и да каже на Путин да не се притеснява. Путин не се притеснява от НАТО. Путин лъже, а НАТО иска чрез истина да победи един лъжец.

7

Анонимен

преди 1 година

Както казва Дилов-гербав и лилав, че казвал баща му: И да са прицнява Путин, и да ни са пицнява - все Швеция и Финляния са в НАТО, Затова е по-добре да не се прицнява.

6

123

преди 1 година

Путин преди няколко месеца, нападайки Украйна: "няма да позволим НАТО да стигне до нашите граници". Путин след 1 200 км нова граница с НАТО: " Не се притесняваме от новите страни в НАТО"

5

днесовци,

преди 1 година

пачнахте ли системите и филтрите? Почвам да ви праа пенетрейшън тестинг! ;)

4

Анонимен

преди 1 година

Мне, хич.

3

Анонимен

преди 1 година

Ехоо, *** ***, оправете си ботовете - бъркат новините - тази е за параноите на джуджака от НАТО. Новината за Кирил Петков е друга. Колкото до самата новина - нали НАТО му беше проблем на тоя ниския плешивец, сега - нямало притеснения. Толкова е жалко сам да се правиш за смях с нескопосаните си лъжи...

2

Анонимен

преди 1 година

Айде, прибирай се в Канада! Поигра си на министър-председател, стига толкова.

1

Виц

преди 1 година

Българи в Канада на гости на майката на Киро слушат негови речи: "Ние сме непримирими към корупцията, ние сме образовани, честни и почтени ние сме компетентни, знаещи и можещи..." Гостите цъкат с език и викат - Вашият син е като ангел, дали въобще има някакви слабости? "Само за една зная - отговаря жената - но не зная слабост ли е или преимущество, той много убедително лъже...