105

Анонимен

преди 1 година

Путин, който принципно е либерал, в момента осъществява ляв обрат. Румните хора разбират, че ляв обрат това е такава икономика която обезпечава подобряване на стандарта на живот на населението. Това не означава, че хората само ще получат повече пари, но и подобрение на жизнената инфраструктура, спокоен и норамален живот и бъдеще. Това което става днес на запад е ликвидация на всички възможности да се живее удобно и спокойно - ожесточават се законите, нормите, данъците при което човек вече не е в състояние да обезпечи стабилно съществуване в дългосрочен план.

104

profetey

преди 1 година

Не знам за фермерите които BBC е интевиурала, но гледах вече няколко клипа на фермери от Херсон, които си казват имената и твърдят че продават продукцията си на руснаците. Все пак е логично че производвото на пшеница е в голямата си част частен бизнес и тези 20 тона "на украйна" са по-скоро на украиски граждани. А те продават на който си решат.

103

Боб

преди 1 година

Русия изнася суровини и енергия, Европа и най силната и икономика и индустриа Германия, произвежда от тези суровини стока, като цялата и конкурентноспособност се базира на ЕВТИНАТА руска енергия и суровини. Тя Русия ще си прададе енергията и на други, но европейската икономика ще се разпадне..режат си клона на койта висят!

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Ами ще ядете технологии и ще се греете с технологии" точно така, а без технологии ще извадите суровини друг път. Или от ГУГАГ ще почнат пак с кирките" - ха ха ха, ами западът като е толкова велик с технологиите защо се къпат по един път в месеца и миришат, ходят пеша и намаляват температурите в стаите през зимата? Къде са им технологиите да им помогнат?

101

Анонимен

преди 1 година

Да поздравя родителките на търкащите нещастници! Да ви се затрие семката! АМИН! И на тоя, дето ви плаща за тази работа!

100

Анонимен

преди 1 година

В България бензина скоро ще е 4 лева. Заради едната солидарност. Какво да я правим тая солидарност, тя не става за ядене, а бензина скоро ще е 4 лева/литър, а кашкавала гони 20-25 лева килото. Така е атовете се ритат, а магаретата страдат. Абсолютно непотребна солидарност

99

100%

преди 1 година

До Къде отива руското-------украйна свърши.......

98

Анонимен

преди 1 година

укри фашисти бла бла- гепене и територии - Империята на злото! Сенатор Палпатин, който става черния император, владеещ тъмната страна на силата,,,

97

Анонимен

преди 1 година

Крадци, товарищи. Те за това са там да украдат всичко де що може. Това е алчната Русия.

96

Боб

преди 1 година

Ако това жито е в завладяната от Русия територия, значи вече не е украинско..а ако е в територия контролирана от Украйна как го крадат руснаците? Нощем тайно влизат зад вражески линии с пет камиона??

95

Анонимен

преди 1 година

Запада налага санкции за да спъне Руската икономика и Русия да не може да напада. До тук добре! Русия обаче завоюва земи и съответно богатствата от тия земи! Зърното е богатство! Отвоювано е с човешки животи и се разпореждат както намерят за добре. Освен това отнемането на украинското зърно подрива Украинската икономика и Украйна няма сили за да се отбранява. Паралела с руските санкции става очевиден! Запада открадна на Русия 400 милиарда долара. Запада се издържа от кражби, и не се срамува.

94

Къде отива руското

преди 1 година

Жито? А? В държавата пуйка - търкиестан, която още не е наложила санкции на фашисткото джудже , касапина от Кремъл, заради печалби, които трупа за сметка на невинните жертви в Украйна

93

Боб

преди 1 година

Дамо не разбрах, ако Русия го е откраднала това жито и продала на Турция итн. Защо прачат украинците, че не могат да си изнесат житото..нали е откраднато?

92

Анонимен

преди 1 година

"А в Русия нямат този проблем. В Русия всичко е спокойни и осигурено." Вярно е, там улиците са масло, а от керемидите мед капе. Само не знам тогава що си пращат децата все на запад?

91

Анонимен

преди 1 година

"а сега не проивеждаме даже магарешки каручки" ми произвеждай де, някой да те е спрял?

90

идва зима

преди 1 година

Българите ще изпyкат от студ, а може и глад да има. Хляба може да удари 20 лева. А в Русия нямат този проблем. В Русия всичко е спокойни и осигурено.

89

рибока

преди 1 година

Тц,тц,я виж ти да продават и зърното от Крим,ДНР и ЛНР като свое.Нямат срам.

88

Анонимен

преди 1 година

Преди 2019 години вестник Билд пусна една снимка, твърдейки че може да се помогне за установяване на зелена икономика ако хората ползват малко вода при къпане. 2022 година по рушките медии всеки ден се върти тази снимка и пропагандарит как в Европа щели да спрат да се къпят и щели да миришат. И рушофилския *** като типичен плоскоземец повтаря една и съща опорка за къпането и студа през зимата. Да ожалиш такива елементарни умове.

87

Анонимен

преди 1 година

"на запад човек всяка секунда трябва да се страхува, че при него ще дойдат и ще му поискат да плати нови данъци, такси, застраховки, акцизи" верно е, не мога да мигна и като звънне комшията не отварям, да не би някой данък още да ми наложат

86

Русия се къпе

преди 1 година

Русия се къпе в милиарди долари, всеки ден получава от прдажбите на нефт и газ близо един милиард долара, дори при намалените доставки така и е по изгодно - по-малко произвежда, по малко разходи за производство, по-високи цени.