102

СлТр

преди 1 година

Освен да се съди за кривите краставици и за ланския сняг, може ли нещо друго??? Все скандали, все жълтини и тиня около него! Очукан от природата отвсякъде, пръска жлъч и злоба - негова си работа. Мандат връща, коалиция не признава - болен мозък. Лошото е, че едноклетъчни му се вързаха и върнаха нас и децата ни в първи клас.

101

Анонимен

преди 1 година

Слави може да е всякакъв,може да е бъркал в живота си много,но накрая излезе с чест от ситуацията.Просто посече второто костовистко управление,направи го с Гроздан К.Той знае много добре какви феодали и фашисти са ДБ,Пп и БСП.

100

50000

преди 1 година

ги ухапала Кирчо и Асенчо,та те за 1 месец откраднаха 9 млрд.

99

Анонимен

преди 1 година

Трифонов е едно долно отмъстително същество, което в краят на жалкия си живот, иска единствено да се доказва...

98

6587945876

преди 1 година

Ти първо си подай декларацията а после завеждай дела. Да не стане фал че ще се връщаш в Учиндол.

97

Анонимен

преди 1 година

До Не!Слави не е мафиот, за да си мутра требва смелост, която той нема :) Не знам как Илия Павлов се е излъгал с него преди време, че да го лансира като звезда :))

96

ДО ЖУРНАЛЯТА

преди 1 година

Що се изразявате така просташки бре? 50 бона??? Напишете 50 000 лв.Кирето Канадата му е трудно да заеква на български,ама вие нали сте расли в Бългрия.БОЙКО БОРИСОВ ВИ НАРЕЧЕ ***.ЗА ПРЪВ ПЪТ СЪМ СЪГЛАСЕН С НЕГО.Сега Боко крепи на Киро кестените,а Дуган е застанал и зад двамата...Мирише гадно,но е политкоректно

95

Не!

преди 1 година

Не, сакото нищожество, няма да спечелиш! Защото си мафиот! Защото мутри те измъкнаха от подлеза на ЦУМ, където продаваше мартеници през зимата! Защото ти ревеше като магаре на погребенията на престъпници от подземния свят, защото само за тях се говори в книгата, която онзи пелтек написа от твое име, понеже си ***! Защото ти им пееше фалшиво чалга на сборищата, защото мутри те охраняват, защото с тях имаш офшорки в чужбина! Защото те ти наредиха да свалиш Кирил Петков! Защото си мутра

94

Секц

преди 1 година

Киро като цяло е много по-добре за външната ни политика. Ще вземе няква принцеска да си го хареса и може да намажем. Нашето мило, красиво Киро-жиголо!

93

Анонимен

преди 1 година

Мачкай продажниците Славчо,те друго не заслужават!

92

Анонимен

преди 1 година

А ХЕРО МУСТАФА НЕ Е ЛИ ПОСЛАННИК НА САЩ?>>>> всеки президент има правото да си слага свои посланици. Факт ли е след като махнаха Мустафа и правителството на Киро лъжеца падна?

91

Анонимен

преди 1 година

Светът има остра необходимост от ПРОСВЕЩЕНИЕ! Загубата на разума събуди всички чудовища, населявали земята и умовете на хората. Страхът и лъжата не са спасение.Да плачеш по християнството като спасител на цивилизацията, е смехотворно и унизително за Човека, който едва се е научил да се къпе след 1000-годишното му господство...Бой се от Бога и почитай царя...свещената глупост няма как да се повтори. Оглупяващото човечество вече може само да се самоликвидира,защото е с изчерпан умствен потенциал.

90

Анонимен

преди 1 година

И това ще ти изчисти съвестта ли? Хохохо

89

Анонимен

преди 1 година

Предпочитам Киро пред Боко- лъжеца и Слави-маймунеца.

88

Анонимен

преди 1 година

А ХЕРО МУСТАФА НЕ Е ЛИ ПОСЛАННИК НА САЩ?

87

Анонимен

преди 1 година

Не САЩ, а Херо Мустафа, прислужницата на Тръмп избра Киро лъжеца.

86

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

Славчо трябва много да внимава, за да не се окаже, че Киро е прав. Достатъчно е само да се извърши проверка на декларираните Славчови доходи.

85

Alex

преди 1 година

50 бона. Хамалски език в медия

84

Анонимен

преди 1 година

САЩ ИЗБРА КИРО ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ОТ СТРАХ МЛЪКНАХА. ЗАБРАВИХА ЛЪЖИТЕ НА КИРО И МОШЕННИЧЕСТВАТА НА АСЕН. СТРАХ, ГОЛЯМ СТРАХ. ДАЖЕ НЕ ПОСМЯХА ДА КАЖАТ, ЧЕ ЩЕ СЪДЯТ САЩ ЗА НЕПОЛУЧЕНИТЕ ПО ДОГОВОР САМОЛЕТИ. И САЩ КАТО ВИДЯХ КАКВИ СТРАХЛИВЦИ ИМАМЕ НА ВЛАСТ ПОЧНА ДА НИ НАТИСКА ЗА РСМ. ПОСЛЕ НАПРАВИХА ЕДНО ФРЕНСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, КОЕТО РСМ НЯМА ДА ИЗПЪЛНИ И ЩЕ НИ ПРЕЦАКАТ ОТ ЕС, КАКТО НИ ПРЕЦАКВАТ СЕГА И ТОВА Е. БОРИСОВ КАТО УСЕТИ, ЧЕ КИРИЛ СЕ КЛАТИ И СЕ ВРЪТНА ЗА РСМ, ЗА ДА СЕ ХАРЕСА

83

Анонимен

преди 1 година

Лилявите комсомолци пак са на амбразурата и с голо д..е бранят Киро лъжеца, защото повече власт няма да видят. И те го знаят. Политически най-нечистоплътните. Атанас Славов го помня как шляпаше с джапанките пред блока, сега много се взе за капацитет.