32

Анонимен

преди 1 година

Слагайте още самкции срещу Русия и си подготвайте юрганите

31

Анонимен

преди 1 година

леле в бг тази година нема да продават въглища с чували а със чантички 20лв ще се мре от студ заради някои си дипломат че мрази русия тешко майко ще се живей в европа даи да идем при братушките че при тях е топло нема ние ги предадохме преписахме историята отказахме от южният поток ние се отказахме да плати в рубли за газта путин нема да приема такива като нас предатели

30

чиновниците

преди 1 година

в ЕК и т.н. "европейски елит", за да дразнят Путин, да научат оная руска песен, в която се пее:"и значит нам нужна одна победа, одна на всех, мь! за ценой не постоим!", Урсула да пее соло, а всички останали, дружно в хор.

29

ПорЦелан

преди 1 година

Ще чакаме зелената енергия! По най-смели предвиждания тя ще достигне цели пет процента от нуждите на промишлеността през 2035-та година.

28

до аз 29

преди 1 година

Ти се кланяй на Москва ще ти дадат рубли и копейки.Защо всички бягатна запад тогава а?!Включително руснаците и роднините на Путин!А?!Кланяй се ти и бягай към Кремъл!

27

аз

преди 1 година

До Анонимен27 - пак ще се кланяш, просто няма да е на руснаците. Ще се кланяш на Европа и ФАшт и те ще те бръснат с ръждив бръснач а ти (понеже не знаешп друго) ще им ръкопляскаш и ще ги защитаваш независико колко дълбоко те бръснат и колко кръв ти пускат

26

аз

преди 1 година

Не се бойте, Лъжльо ПеткоФ обеща два танкера с газ от ФАшт. При топва на по-ниски цени!

25

Анонимен

преди 1 година

Има мазут,въглища,дърва.Баба ви все на газ ли се е топлила?Как са оцелели предишните поколения а?Я стига глезотии!Ще изтърпиме щом трябва,но няма да се кланяме на руснаците!

24

Анонимен

преди 1 година

Предлагам зимата да оставят Европейския парламент и Европейската комисия без отопление и да им отрежат заплатите наполовина. Щото тия умници докато не ги удари директно, ще продължат с простотиите си.

23

Анонимен

преди 1 година

Ще слушат Путин или ще стоят на студено.Изборът е на Запада.Вече почнаха да разбират че санкциите не работят.Скоро ще почнат и да се молят на Путин.

22

ПРЕДАДОХА НИ

преди 1 година

Зимата като седите на тъмно заради режим на тока, мръзнете и вземате по един кратък душ седмично за пестите топлата вода, и колата седи зарязана щото 5 лв е литъра бензин - помнете че наказвате Путин. Ама много го наказвате, много.

21

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам на всичките тези институции които водят тази неадекватна политика през зимата да не им се доставя грам топлина. Те не заслужават и първи трябва да изпитат какво сътвориха.

20

Анонимен

преди 1 година

До 18 точно назова политиката на Америка да граби всичко със сила. Справка Сирия. Какво правят там американците в частта от страната с най-много петролни находища (те не крадат те берат)

19

Анонимен

преди 1 година

Хората до кога ще траят тези послушковци на САЩ които са се намърдали на високите етажи в ЕС. Това е ненормална работа, сам да си режеш клона.

18

Марин

преди 1 година

На края всеки ще се топли както може, ако има с какво да си купуваме топлина.

17

Анонимен

преди 1 година

Нищо, само така! По този начин с кризи са се сменяли системите по Света. Нека сега рухне либерал-джендъризма в Европата, а като се разпаднат, ние ще се върнем при корените си!

16

Данъкоплатец

преди 1 година

Няма страшно, както каза германския министър на икономиката ще се къпем по рядко и душ да се взема за 2, максимум 3 минути. А това отопление, за какво ни е отопление ако си вземаме студени душове после като излезем ще ни е горещо.

15

Анонимен

преди 1 година

Това е била цялата политика на Русия, да граби колкото може повече територии с природни богатства и да шантажира света. Нищо друго.

14

русия се застреля

преди 1 година

Европа повече никога няма да иска да прави бизнес с руските агресивни аутисти след тези изпълнения. А на русия пък изобщо няма да и хареса да прави бизнес с Китай. Веднъж изградена инфрастркутурата за газ от Азербейджан , черноморските находища и Казахстан и русия ще и остане опцията да продава газ и петрол на китай за жълти юани.

13

защо

преди 1 година

Криза няма. Има празни газохранилища и Северен поток 2.