103

Шибани Комунисти

преди 1 година

Ей тъй става тъпитe комунисти като налазят властта. Радев беше издигнат от БСП с Йотова, сега същия той, от благодарност се опитва да ги унищожи. Радев издигна лъжците от ПП и се опитва да унищожи и тях? Радев напала властта и ще унищожи държавата. Днес се изказва, нямало как 1 партия да се справи, тъй ли Радев, 15 години, ГЕРБ как управлява и точно от такива кризи с фалирали банки от комунистите ни изкара. Ей, за 2 години ни разсипахте, ей! Много гадни тия ***!

102

Анонимен

преди 1 година

Тез да не се укрият в Анкара

101

перко

преди 1 година

Нарочно се моттаят и замитат следи в министерствата, а какво прави *** в Турция.

100

Анонимен

преди 1 година

Киро е в Анкара с Лена. Държавния самолет е кацнал по обяд тайно в Анкара. Киро може да е отишъл да си получи комисионните от газта или да види танкера на картичка. Хахахаха

99

Анонимен

преди 1 година

ПП не са партия (все още). В НС са с мандата на друга партия. В такъв случай президентът не би ли трябвало да връчи мандата на носителя?

98

Анонимен

преди 1 година

2017 та година в Тази сутрин бтв Хекимян интервюира Киро и Мануела Малеева (щерката на Юлия Берберян тенесистката после през прехода седесарка с дела ) обвинения за необявени и неплатени данъци около замяната на 15 апартамента срещу 21 дка земя в местността Погребите в квартал Лозенец.Оневинена и осъдила майкаБългария на10 000лв ) като съ -учредители на станалата от фондация на Христо Иванов в партия ДА България! Това ви са промяната, едни мошеници под друго име ПП.

97

Анонимен

преди 1 година

На България не трябват политици, а технократи, които да гледат за българския интерес, а не да служата на други правителства. Политиците са вредни за народа.

96

Пънчо

преди 1 година

Като гледам как са се активизирали Путиновите *** Явно има нова порциика от чувалчета Тя Змията когато умира най силно хапе ,Днес Русия е обявила Дефлот.Та колко ще може да плаща на нашите ,,момчета,,в бъдеще не е ясно,Ясно е че са много добре платени за да си предават Родината и служат на една държава която аз уважавах и обичах до момента когато започна да убива деца и събаря мирни градове до основи Терористи от къде се излюпиха и как от такава велика Майка не ми е ясно .

95

Иван

преди 1 година

Вече ми се ака от толкова партии партиици политика и нищо. дано поне има живи българи дето виждат че това цялото е ФИЛМ с лош край за работещите

94

Shark

преди 1 година

До 92 Няма и да получите. И за това не са виновни Петков и Василев, а онея мекерета, които точно сега внесоха вота на недоверие, когато трябва да се приеме бюджета и да се приемат закони във връзка с Плана за развитие. Сега, ако толкова много искате Петков и Василев да се махат, няма да получите нищичко! Само че ще се сърдите на партиите на мафията- ГЕРБ и ДПС, и на *** им - ИТН и възраждане.

93

Копейкин,

преди 1 година

Не се надай да получиш мандат! няма шанс за вас!

92

Анонимен

преди 1 година

МУТРИ ВЪН

91

mene

преди 1 година

Продължаваме Патакламата да не се узлушват, а по-най-бързия начин да се разкарват от парламента.

90

Анонимен

преди 1 година

Какво по важно от консултациите за правителство има, че са се разбързали с актуализацията на бюджета

89

Анонимен

преди 1 година

Толкова им е културата. То си има етикет за влизане при президента. Не може кой когато си иска да влиза. Рулетката за консултациите първо се завърта за най-голямата партия. Или ПъПъ не са най-голямата партия, а машините ги изпраха? Както и да е! Исках само да напиша, че културата им е за 2 стотинки. Излагат се ежедневно. Те са скандалджии. Дайте им само скандали да правят, за работа не ги търсете!

88

Анонимен

преди 1 година

Тея още дори не са се регистрирали като партия

87

Анонимен

преди 1 година

Нарочно се мотат,за да заличат следите за кражбите.

86

Анонимен

преди 1 година

ПуПу чакали нова дата да им даде Радев. Явно са се допитали до юристи. Те са свръх нагли. Има си ред за консултациите. Не може на Президента да се отказва дата. Киро и Асен не знаят какво да правят. Те са в паника. В паниката ще допуснат още грешки.

85

Рад

преди 1 година

Какво да ходят ,Той от как е на власт колко временни правителства назначи рекордьор ,Аз не знам дали има някой във властта с които да не се скарал ,,Само проруските Възр,ИтН,ВМРО, не/явно на кого служи ,Как му имат вяра в НАТО незнам ,само конфликти създава и търси кусури без решения .Жалко че е бил Летец и е трябвало да изпълнява вероятно трудни задачи.

84

Анонимен

преди 1 година

Те нямат регистрирана партия. ПП ПП не съществува. Могат днес да я регистрират като ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПЕША.