29

АнонимеН

преди 1 година

До Анонимен 36/ НЕ СЕ ХАБИ ДА ОБЯСНЯВАШ КАКВОТО И ДА БИЛО НА КОМУНИСТИТЕ ПУТАНИСТИ!! ТЕ СТАВАТ САМО ЗА ПСУВАНЕ И ЗА КЪЛНЕНЕ!

28

Анонимен

преди 1 година

("Голямата седморка" взе безпрецедентно решение, като се задължи безсрочно да подкрепя Украйна.*) .... Следват тежки загуби на жива сила и техника за руския башибозук и хленчене на русофилите по форумите и социалните мрежи... Ха-ха-ха!

27

Анонимен

преди 1 година

31. Ти между редовете не можеш ли да четеш че ти трябва забранителен режим. След няколко години ще има забрана на забраната. Тогава може да се стигне от закани до по тежки забрани. Явно е че Фашизма набира скорост.

26

До 31

преди 1 година

ТОВА ЛИ Е СПОРЕД ТЕБ ПРЕДСТАВАТА ТИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ? В САЩ САМО ДО ДНЕС ИМА 274 МАСОВИ СТРЕЛБИ В ЦЪРКВИ, УЧИЛИЩА И УЛИЦИ. ТОВА ВИ Е МЕЧТА, ДА???

25

Анонимен

преди 1 година

31. В Русия няма режим но в Европа ще има режим на тока. Украйна има режим.

24

Амии

преди 1 година

Очевидно ще има Революции на запад... започва се!

23

тя

преди 1 година

Стига с тая Украйна бе - оставете ги да се оправят сами , стига са ни занимавали и ние си имаме проблеми !

22

Обективно

преди 1 година

Без Русия - светът остава ПОД ЧЕХЪЛА НА ЧАСТНИЯ ЗАПАДЕН КАПИТАЛ И НАРОДИТЕ ЩЕ БЪДАТ СЪВРЕМЕННИ РОБИ, РАБОТЕЩИ ЯКО ЗА ЕДНАТА ПРЕХРАНА.

21

Майна

преди 1 година

От нахъсването на омраза в УК към Русия - губят и Ук, и Русия, и ЕС. Печели индириктно Китай. Сащ също губи, но малко. И за какво беше всичко това???? Идддиоти!!! Без извинение!

20

Анонимен

преди 1 година

Именно великолепната седморка подстрекаваше Украйна да си изпроси боя а сега и продават ракети и вертолети. Те искат ТСВ. Те искат да унищожат Русия. Тя е трън в техните очи, защото има ресурси да води самостоятелни политики и да не им се подчинява за джендариз *** и глобализма, зелени сделки и други такива.

19

Анонимен

преди 1 година

Най-знаковите брандове!? Ми замина си лъскавината и гмо-то....по принцип човечеството може и без тях :)

18

Анонимен

преди 1 година

От времето на Ади Западът не е мръднал крачка напред. АЕЦ и космоса копираха от Ади.

17

О

преди 1 година

запад е било преди 15-20-30 години. сега е пълно с всичко друго, но не и със западняци. останало е инфраструктура и някакъв ред, доколкото може вече и за него да се твърди. скоро крайните им квартали съвсем ще го затрият и малкото "запад" останал в централните части

16

Анонимен

преди 1 година

Върнете се в историята назад и вжте най-големите колонизатори и какво се е случило в страните които са налазили. Тези страни са измъквали всичко ценно и са забогатявали, същото става и сега, на никой не му пука за другата страна, а само за личния келепир.

15

до 8

преди 1 година

А Путин какви праща в Украйна, освободители или бандити. Тия пък от къФ зор си дават живота в Украйна.

14

Анонимен

преди 1 година

Вчера за това правиха клоунади ..усещат се губещи ,не владеещи ситуацията не е нужно да си психолог да го разбереш

13

Шефрет

преди 1 година

Украйна приключва,а повлича със себе си и така нареченият Запад. Какво не е ясно?)

12

Анонимен

преди 1 година

Русия и запада ще поделят Украйна, цялата работа сега е да се залъжат масите и от двете страни

11

Пич

преди 1 година

Вече не контролирате "бъдещето на света". Колкото и да го обсъждате, сами съсипахте собствените си държави.

10

Анонимен

преди 1 година

Когато имаш за съсед огромна термоядрена държава като Русия, сядаш и преговаряш с тях. А не да слушаш западните псеета как те насъскват срещу руснаците. Работата се сгоовняса още преди 2014 г. Можеха да договорят пълна автономия за Донбас, да се изтеглят и да стиснат ръцете - и война нямаше да има. Отказват се от НАТО и руснаците са спокойни. Ама не - американците им дават кинти, правят лаборатории, снабдяват ги с оръжие. И ония като типична колония - слушат заповедите на Вашингтон.