49

Анонимен

преди 1 година

Какво значи да фалираш държава, която има пари, които ти не искаш? Не става ли въпрос за нарушаване на закони на международното право? Войната е неизбежна и никой от българските еничари нищо няма да спечели от самаунищожителното слагачество пред претендентите за световен хегемон. Българинът е свикнал да получава всичко наготово и да заклеймява или прославя ситуативно борците си за промяна. Сбогом на мира...

48

Анонимен

преди 1 година

Русия се предаде . Това се вижда в плана за примирие от 15 точки написан уж от Дмитри Саймс ( eвреин , двоен агент ) а фактически това е произведение на Сов .Безопасности на РФ .Много тесен кръг Патрушев ,Бортников , този Саймс и др. В същата американска медия , преди плана, излиза статия с анализ на ситуацията преди войната и сега .

47

Зелен Демократ

преди 1 година

Силни сме, бъдещето е наше, до месец два ще има пъстър парад на зелените демократи на Червения Площад!!!

46

Българин

преди 1 година

Единни на потъващ кораб ...

45

Анонимен

преди 1 година

Жалките русофили изопачават абсолютно всички факти ( както дявола чете Евангелието...) в желанието си да оправдават действията на кремълския пcиxoпат и фашистка Русия...Ако не бяхме в НАТО ние щяхме да споделим съдбата на Украйна и то без нито един изстрелян кypшум срещу агресора...

44

Анонимен

преди 1 година

По някога имам чувството че хора от малцинствата пишат в ролята на сорросоидите. Обаче не знаят езика и елементарно им е нивото по граматика. Не им се разбира нищо. Нямат нито речник нито култура нито познания.

43

Бе к'во е т

преди 1 година

Какви са тия глyпocти бе??? Все едно чета вестник "Работническо дело" от 1972-ра година!!! Какви са тия "хегемонии", какви са тия "съдбини на света", какви са тия идиотизми бе??? Абе не останаха ли нормални хора, журналисти, свободни журналисти, дипломирани така малко, независими??? По чия партийна поръчка е написан горния бyламач? На Делян Пеевски ли???Русия фалира! Това е новината с две думи, другари! От Блумбърг го обявиха официално! Другото е плява!

42

Анонимен

преди 1 година

48 ти също може да умреш още днес защото си лакомо и пишеш за пари. За троловете прошка няма.

41

АнонимеН

преди 1 година

НАПЪЛНО ИЗЛИШНО Е ДА ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИ НА ПУТАНИСТИ ВЕЧЕ!! САМО ПСУВАНЕ И КЪЛНЕНЕ ПО ТЯХ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!

40

Анонимен

преди 1 година

Лайкоброяча пак пуснат да трака в полза на единните на колективния запад.

39

Анонимен

преди 1 година

Правото на живот на украинците им е отнето още от порошенко и от зеленко. Украинците от своя страна отнемат правото на живот на русначетата. Америка и Европа се кефят от смъртта на два големи славянски народи.

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен.От псуване и кълнене никой не е умрял но западните ракети бая народ избиха в Ирак в Либия и Сирия в близкия изток в Африка и в малка Югославия а също и атомните бомби над Хирошима и Нагазаки.

37

Анонимен

преди 1 година

Скоро сбирщината от глобалисти в Брюксел и ЕС ще пищи на умряло .Радвайте се на последната година "демокрация" че Путин иде за вас и земята ще се прочисти от това сатанинско раково образувание.

36

Handel

преди 1 година

Щом го пише "Росийская газета" няма начин да не е точно така. Копейкаджиите се чудят какво да измислят за да си получат копейките от митрофановица.

35

АнонимеН

преди 1 година

ПСУВАЙТЕ ПУТАНАСТИТЕ ПСУВАЙТЕ ГИ ЗДРАВО, ЗАЩОТО ТЕ НЕ ВИ МИСЛЯТ ДОБРОТО! ПРОКЛЕТИ ДА СА ИЗЧАДИЯТА МУ АДОВИ!

34

Анонимен

преди 1 година

Пcиxoпатът Путин отне най-висшето право на десетки хиляди руски войници и украинци... Правото на ЖИВОТ... Човекът се ражда и живее само веднъж..., а кремълския диктатор безскруполно започна една безсмислена и жестока война.

33

До 31

преди 1 година

"ТОВА ЛИ Е СПОРЕД ТЕБ ПРЕДСТАВАТА ТИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ?" - бъкраш понятията, всички тия простотии не са от демокрацията, а от Капитализма и създалото се Консумативно общество, което само по себе си е болно общество, това няма нищо общо с демокрацията! Правете я тая разлика най-после!

32

Путлярина

преди 1 година

Тия па Кремъл пак кви са смешни, кво се обаждат за анти-глобализъм като вчера бяха от този съюз ?!?! Същите баклуци са и е най-смешно като говорят, че са били различни, да различни са само с това, че населението им живее в мизерия

31

АнонимеН

преди 1 година

МАСОВО ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ПУТАНАСТИТЕ В УКРАЙНА!! ТОВА Е НЕОБХОДИМО!

30

Анонимен

преди 1 година

33 Фашистчето пише се путинисти а не путинасти. От къде ви намират бе.