51

Записвайте си

преди 5 месеца

Русия ще загуби тази война.

50

Анонимен

преди 5 месеца

Какво значи да фалираш държава, която има пари, които ти не искаш? Не става ли въпрос за нарушаване на закони на международното право? Войната е неизбежна и никой от българските еничари нищо няма да спечели от самаунищожителното слагачество пред претендентите за световен хегемон. Българинът е свикнал да получава всичко наготово и да заклеймява или прославя ситуативно борците си за промяна. Сбогом на мира...

49

Анонимен

преди 5 месеца

Русия се предаде . Това се вижда в плана за примирие от 15 точки написан уж от Дмитри Саймс ( eвреин , двоен агент ) а фактически това е произведение на Сов .Безопасности на РФ .Много тесен кръг Патрушев ,Бортников , този Саймс и др. В същата американска медия , преди плана, излиза статия с анализ на ситуацията преди войната и сега .

48

Зелен Демократ

преди 5 месеца

Силни сме, бъдещето е наше, до месец два ще има пъстър парад на зелените демократи на Червения Площад!!!

47

Българин

преди 5 месеца

Единни на потъващ кораб ...

46

Анонимен

преди 5 месеца

Жалките русофили изопачават абсолютно всички факти ( както дявола чете Евангелието...) в желанието си да оправдават действията на кремълския пcиxoпат и фашистка Русия...Ако не бяхме в НАТО ние щяхме да споделим съдбата на Украйна и то без нито един изстрелян кypшум срещу агресора...

45

Анонимен

преди 5 месеца

По някога имам чувството че хора от малцинствата пишат в ролята на сорросоидите. Обаче не знаят езика и елементарно им е нивото по граматика. Не им се разбира нищо. Нямат нито речник нито култура нито познания.

44

Бе к'во е т

преди 5 месеца

Какви са тия глyпocти бе??? Все едно чета вестник "Работническо дело" от 1972-ра година!!! Какви са тия "хегемонии", какви са тия "съдбини на света", какви са тия идиотизми бе??? Абе не останаха ли нормални хора, журналисти, свободни журналисти, дипломирани така малко, независими??? По чия партийна поръчка е написан горния бyламач? На Делян Пеевски ли???Русия фалира! Това е новината с две думи, другари! От Блумбърг го обявиха официално! Другото е плява!

43

Анонимен

преди 5 месеца

48 ти също може да умреш още днес защото си лакомо и пишеш за пари. За троловете прошка няма.

42

АнонимеН

преди 5 месеца

НАПЪЛНО ИЗЛИШНО Е ДА ЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРИ НА ПУТАНИСТИ ВЕЧЕ!! САМО ПСУВАНЕ И КЪЛНЕНЕ ПО ТЯХ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ!

41

Анонимен

преди 5 месеца

Лайкоброяча пак пуснат да трака в полза на единните на колективния запад.

40

АнонимеН

преди 5 месеца

ВСЕКИ УБИТ ПУТАНИСТ В УКРАЙНА Е ПЛЮС ЗА ЗЕМЯТА!

39

Анонимен

преди 5 месеца

Правото на живот на украинците им е отнето още от порошенко и от зеленко. Украинците от своя страна отнемат правото на живот на русначетата. Америка и Европа се кефят от смъртта на два големи славянски народи.

38

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен.От псуване и кълнене никой не е умрял но западните ракети бая народ избиха в Ирак в Либия и Сирия в близкия изток в Африка и в малка Югославия а също и атомните бомби над Хирошима и Нагазаки.

37

Анонимен

преди 5 месеца

Скоро сбирщината от глобалисти в Брюксел и ЕС ще пищи на умряло .Радвайте се на последната година "демокрация" че Путин иде за вас и земята ще се прочисти от това сатанинско раково образувание.

36

Handel

преди 5 месеца

Щом го пише "Росийская газета" няма начин да не е точно така. Копейкаджиите се чудят какво да измислят за да си получат копейките от митрофановица.

35

АнонимеН

преди 5 месеца

ПСУВАЙТЕ ПУТАНАСТИТЕ ПСУВАЙТЕ ГИ ЗДРАВО, ЗАЩОТО ТЕ НЕ ВИ МИСЛЯТ ДОБРОТО! ПРОКЛЕТИ ДА СА ИЗЧАДИЯТА МУ АДОВИ!

34

Анонимен

преди 5 месеца

Пcиxoпатът Путин отне най-висшето право на десетки хиляди руски войници и украинци... Правото на ЖИВОТ... Човекът се ражда и живее само веднъж..., а кремълския диктатор безскруполно започна една безсмислена и жестока война.

33

До 31

преди 5 месеца

"ТОВА ЛИ Е СПОРЕД ТЕБ ПРЕДСТАВАТА ТИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ?" - бъкраш понятията, всички тия простотии не са от демокрацията, а от Капитализма и създалото се Консумативно общество, което само по себе си е болно общество, това няма нищо общо с демокрацията! Правете я тая разлика най-после!

32

Путлярина

преди 5 месеца

Тия па Кремъл пак кви са смешни, кво се обаждат за анти-глобализъм като вчера бяха от този съюз ?!?! Същите баклуци са и е най-смешно като говорят, че са били различни, да различни са само с това, че населението им живее в мизерия