28

Анонимен

преди 10 месеца

Ако погледнете от високо на нещата, какво се случва. Всичките стари партии и хора яли от властта последните 30 години ... плюят две момчета, който са във властта от 6 месеца :)) Хвърлят всякакви обвинения и помия срещу тях за 6 месеца... това е нелепо... Излиза,че те горките 30г са направили България..Дубайй.....а Петков я е съсипал за 6 месеца ХАХАХХХАХАХЯХСХ КЛОУНИ

27

Анонимен

преди 10 месеца

До рибока Тази "ловец на мутри" ли е? -------- да, надява се улови някоя мутра за последно, ама много одъртя горката.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Оооо,Майче,ти пак изплува от някъде ! Няма да ти се отвори парашута и този път,скрий се ,че само ти ни липсваш в цялата бъркотия !

25

Анонимен

преди 10 месеца

Аллоо момчето управлява едва 6 месеца и то с още 3 партии? Твоето БСП защо не изгони мутрите 90те и до 2009 ?:) Страх ли ви беше тогава? Смешкее

24

Краси

преди 10 месеца

Знаем,че Манолова е гнусна комунистка !

23

Анонимен

преди 10 месеца

Кирил третира държавата като фирма за сокчета, ей за това се провали. Мисли народа за негови работници, а ако беше прочел само веднъж нарушаваната от него Конституция, щеше да знае, че народа е работодателя, а той е пр()сто работник на временен договор. Но как да обясниш това на самовлюбен човек, който се мисли за велик и показва вратата, все едно говори с 5 год деца! То и с 5 годишно да се държиш така пак ще получиш ритник в кокалчето. Явно в Харвард не ги учат на нищо.

22

//////

преди 10 месеца

А кой ги изгони от Капитан Андреево? Само това е предостатъчно за 6 месеца. Интересно как никой не говори за това. Нито тази, нито Слави, нито дори Радев. Явно им е забранено и се мъчат да се забрави темата и пак да я върнат постарому. Радев уж и той се бори с мафията, ама в 5 от 10-те години на кражби на митницата, той е президент.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Майо стига вече повтаря едно и също! Стига! Много ме дразнят хора, които яли, пили и се оляли от власт, а после те не били от ония, били от другите.

20

Анонимен

преди 10 месеца

До Истината МЪ КАК ДА НЯМАШЕ ЧИСТКИ- СУМАТИ ШЕФОВЕ НА МВР И ДАНС БЯХА ПОДМЕНЕНИ, ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ СЪЩО, ЗАБРАНИХА ПОЛИТИЧЕСКИ ФИГУРИ ДА ВЛИЗАТ В ОБРАЗОВАТЕЛНИ ИНСТИТУЦИИ А ДЕНКОВ НЕ ИЗЛИЗАШЕ ОТ ВУЗОВЕТЕ- ПРОМЕНЯТ С ЧИСТКИ

19

бай Ламби

преди 10 месеца

Права е тая.Ама ако става въпрос за гонене на мутри то Петков трябваше да почне от нея.

18

Анонимен

преди 10 месеца

МАЯ ОБЩАТА ДА СЕ ЗАХВАЩА С БГ ОЛИГАРХИЯ- ТЕ КАЧВАТ И СВАЛЯТ УДОБНИ И НЕУДОБНИ ПРАВИТЕЛСТВА ПО ЗАПОВЕД НА СВОЯ СЪЗДАТЕЛ КРЕМЪЛ. МУТРИТЕ БОРИСОВ ГИ ИЗЧИСТИ ОТ УЛИЦИТЕ.

17

рибока

преди 10 месеца

Тази "ловец на мутри" ли е?

16

Истината

преди 10 месеца

Нямаше чистки,реформи,съкращения каква промяна без това?!ПП сами са си виновни.

15

sofeto

преди 10 месеца

Кирчото се провали защото понятие си няма как се управлява държава но е и *** че и комплексиран от незнанието си!

14

Факт

преди 10 месеца

Така е в държавните структури е пълно с калинки и мутри и те съботират от вътре властта а ПП не ги изчисти и ето резултатите.

13

Ебльо

преди 10 месеца

Манолова подчерта, че не вижда общ път между "Изправи се, България" и "Продължаваме промяната".Това е така, щото пробитата партия на Манолова няма да влезе в парламента

12

Анонимен

преди 10 месеца

да, да пропиеф е начело

11

Анонимен

преди 10 месеца

Това е болест. Започва с език на омразата, тип който не ти харесва е мутра, мафия, русофил и пр. клише. Прокарват се тежки разделителни линий и когато се облече във власт се превръща в диктатура. А Петков няма нужните качества да управлява дори в България, където секта може да те издигне в гуру. Щото сектата иска само по нейните правила. А да привлече народа в сектата просто няма как да се случи. Да не коментирам и екипа му от жени любовници и авери с ниски управленски умения. Тези не са ок.

10

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен и да се влезе в дивашката Русия, викаш.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Как ще ги изгони като мутри са в ПП, ГЕРП, ДПС, СДС, ДБ и др. и вземат пари от ЕС И НАТО. За да стане трябва да се излезне от ЕС и НАТО и се спрат парите.