28

Анонимен

преди 1 година

Ако погледнете от високо на нещата, какво се случва. Всичките стари партии и хора яли от властта последните 30 години ... плюят две момчета, който са във властта от 6 месеца :)) Хвърлят всякакви обвинения и помия срещу тях за 6 месеца... това е нелепо... Излиза,че те горките 30г са направили България..Дубайй.....а Петков я е съсипал за 6 месеца ХАХАХХХАХАХЯХСХ КЛОУНИ

27

Анонимен

преди 1 година

До рибока Тази "ловец на мутри" ли е? -------- да, надява се улови някоя мутра за последно, ама много одъртя горката.

26

Анонимен

преди 1 година

Оооо,Майче,ти пак изплува от някъде ! Няма да ти се отвори парашута и този път,скрий се ,че само ти ни липсваш в цялата бъркотия !

25

Анонимен

преди 1 година

Аллоо момчето управлява едва 6 месеца и то с още 3 партии? Твоето БСП защо не изгони мутрите 90те и до 2009 ?:) Страх ли ви беше тогава? Смешкее

24

Краси

преди 1 година

Знаем,че Манолова е гнусна комунистка !

23

Анонимен

преди 1 година

Кирил третира държавата като фирма за сокчета, ей за това се провали. Мисли народа за негови работници, а ако беше прочел само веднъж нарушаваната от него Конституция, щеше да знае, че народа е работодателя, а той е пр()сто работник на временен договор. Но как да обясниш това на самовлюбен човек, който се мисли за велик и показва вратата, все едно говори с 5 год деца! То и с 5 годишно да се държиш така пак ще получиш ритник в кокалчето. Явно в Харвард не ги учат на нищо.

22

//////

преди 1 година

А кой ги изгони от Капитан Андреево? Само това е предостатъчно за 6 месеца. Интересно как никой не говори за това. Нито тази, нито Слави, нито дори Радев. Явно им е забранено и се мъчат да се забрави темата и пак да я върнат постарому. Радев уж и той се бори с мафията, ама в 5 от 10-те години на кражби на митницата, той е президент.

21

Анонимен

преди 1 година

Майо стига вече повтаря едно и също! Стига! Много ме дразнят хора, които яли, пили и се оляли от власт, а после те не били от ония, били от другите.

20

Анонимен

преди 1 година

До Истината МЪ КАК ДА НЯМАШЕ ЧИСТКИ- СУМАТИ ШЕФОВЕ НА МВР И ДАНС БЯХА ПОДМЕНЕНИ, ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ СЪЩО, ЗАБРАНИХА ПОЛИТИЧЕСКИ ФИГУРИ ДА ВЛИЗАТ В ОБРАЗОВАТЕЛНИ ИНСТИТУЦИИ А ДЕНКОВ НЕ ИЗЛИЗАШЕ ОТ ВУЗОВЕТЕ- ПРОМЕНЯТ С ЧИСТКИ

19

бай Ламби

преди 1 година

Права е тая.Ама ако става въпрос за гонене на мутри то Петков трябваше да почне от нея.

18

Анонимен

преди 1 година

МАЯ ОБЩАТА ДА СЕ ЗАХВАЩА С БГ ОЛИГАРХИЯ- ТЕ КАЧВАТ И СВАЛЯТ УДОБНИ И НЕУДОБНИ ПРАВИТЕЛСТВА ПО ЗАПОВЕД НА СВОЯ СЪЗДАТЕЛ КРЕМЪЛ. МУТРИТЕ БОРИСОВ ГИ ИЗЧИСТИ ОТ УЛИЦИТЕ.

17

рибока

преди 1 година

Тази "ловец на мутри" ли е?

16

Истината

преди 1 година

Нямаше чистки,реформи,съкращения каква промяна без това?!ПП сами са си виновни.

15

sofeto

преди 1 година

Кирчото се провали защото понятие си няма как се управлява държава но е и *** че и комплексиран от незнанието си!

14

Факт

преди 1 година

Така е в държавните структури е пълно с калинки и мутри и те съботират от вътре властта а ПП не ги изчисти и ето резултатите.

13

Ебльо

преди 1 година

Манолова подчерта, че не вижда общ път между "Изправи се, България" и "Продължаваме промяната".Това е така, щото пробитата партия на Манолова няма да влезе в парламента

12

Анонимен

преди 1 година

да, да пропиеф е начело

11

Анонимен

преди 1 година

Това е болест. Започва с език на омразата, тип който не ти харесва е мутра, мафия, русофил и пр. клише. Прокарват се тежки разделителни линий и когато се облече във власт се превръща в диктатура. А Петков няма нужните качества да управлява дори в България, където секта може да те издигне в гуру. Щото сектата иска само по нейните правила. А да привлече народа в сектата просто няма как да се случи. Да не коментирам и екипа му от жени любовници и авери с ниски управленски умения. Тези не са ок.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен и да се влезе в дивашката Русия, викаш.

9

Анонимен

преди 1 година

Как ще ги изгони като мутри са в ПП, ГЕРП, ДПС, СДС, ДБ и др. и вземат пари от ЕС И НАТО. За да стане трябва да се излезне от ЕС и НАТО и се спрат парите.