48

Анонимен

преди 1 година

Хора бившите комунисти станаха новите фашисти. Като вдигаш заплати и пенсии увеличаваш неравенството и правиш инфлация разберете го правителството са я викнали да пее в техния хор и да ги спасява ох добричките от ПП останете моля ви се на власт че е ниска инфлацията а пък на мутрите е удобно да е висока. Мутри вън.

47

Анонимен

преди 1 година

До Хаха, прав си това са фашистки ограничения на тая фашистка но много хора не го разбират. Бившите комунисти станаха фашисти. Това са фашистки предложения които ще доведат до нови неравенства и ново ограничаване на права. В Европа се връща Фашизма.

46

Анонимен

преди 1 година

Или тя се опитва да спаси правителството с дребни хитрости от "лошите от Герб" дето им гласуваха вот на недоверие но моля ви се много ни е удобно на нас мутрите да правите инфлация, да правите инфлация. Скъпо правителство на ПП останете на власт и продължавайте с инфлацията.

45

Xaxa

преди 1 година

Тая е или изкуфяла или си мисли, че българите са слабопаметни и ***. Само че ние помним как беше взела паричките от Сорос и рекламираше заедно с авера си адвокатчето "ваксини", маски и фашистките ограничения. Голяма борба ще има за набучените 15% от населението кой да избират наесен - Герб, ПП, ИТН, ДБ, Стефан Янев или тая cмeшницa, ахахаха.

44

рибока

преди 1 година

Вече е политически призрак - станала е почти невидима за избирателя.

43

Кико

преди 1 година

Имало безработица? Майчето как се справя?

42

Анонимен

преди 1 година

Като спер..

41

Изпразни се, в Мая!

преди 1 година

Замириса на избори и пак се разшета.

40

Анонимен

преди 1 година

Тези искания не в Парламента, а при винету.

39

IVo_1

преди 1 година

тая па тая ... как не ти омръзна да се излагаш? седи си там у кантората, бий печати и носи папки и не се обаждай повече. не ставаш за политика

38

пояснявам

преди 1 година

Мая Манолова и онзи кукуриго Бонев се явиха на изборите за кмет на София без да имат своя листа за общински съветници за която мже да се гласува...за незнаещите ако Манолова и Бонев се бяха явили и със своя листа за обински съветници партия ГЕРБ щеше да има максимум само 30 процента от съветниците и щеше да е в опозиция в Общинския съвет........който комай е незаконен и мафиотски.......Общинските съветници на незаконния и мафиоттски общински съвет би трябвало да върнат парите от заплати и т.н.

37

Гост

преди 1 година

Социалистите както винаги само популизъм могат. Подобна мярка няма да качи стандарта на живот, а само ще засили инфлацията и ще намали конкурентността на българския бизнес. От друга страна е хубаво да се изравняваме с ЕС по цени и заплати.

36

Анонимен

преди 1 година

Мая фандъка и Бонев фандъка след като мафиотски задкулисно подариха Столичния общински съвет на ГЕРБ за са съберат ли в съюз на банкянските мафиотски сили или още ша са героизират като гербери в дълбоки нелегали

35

Алекс

преди 1 година

Старата хиена надуши избори и рязко се активизира.

34

Мая Староселска

преди 1 година

Е то и аз искам мнооого неща, ама тая ме мина начи... !

33

Усик

преди 1 година

А в Замунда са внесли подписка срещу слънцето,да не грее толкова силно.

32

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо я бях забравил и хоп пак изпълзя от дупката си. Аман от такива наглеци като тази.

31

Анонимен

преди 1 година

Тази само подписки събира и накрая си бърше *** с тях. Даже и майките от системата ни убива я отсвириха тази лъжкиня. Доколкото знам, Манолова призна, че се е виждала с Васил Божков-Черепа месеци преди местните избори през 2019 г., когато се кандидатира за кмет на София. По думите ѝ Божков се е интересувал дали тя ще се кандидатира. Възможно е да е получавала финансова подкрепа от Васи Божков, за която тя отрича.

30

Анонимен

преди 1 година

Изправи се, България, ние си отиваме. Хахаха колко имена смени Манолова? В комисията с кошаревските свидетели се правеше на важна клечка. Сега тръгнала на абордаж за новите избори. Цялото Столипиново налепиха плакати и скандираха Мая, Мая. Питах едно аверче от махалата що скандират Мая, а той ми каза, че Мая им обещала работа и щяла да върне роднините им от чужбина. Мешарето вика ни каза за Мая гласувайте. И пак не успя да влезе в НС. Няма балами вече да и се вържат на лъжите.

29

Калеко Алеко

преди 1 година

Сестра галева и адвокатската и колегия на мутрите, върнаха в народното събрание Народния съд от времето на Гошо Тарабата, но в крайна сметка Народът взе че я осъди нея, като я прати на Орлов мост с изнесен офис в Белия микробус на "майките от системата Ги убива" ... !!!