148

Никола Стефанов

преди 1 година

"Получихме мандат да водим преговори за кабинет в рамките на този парламент, ако ПП ни поканят" - ей, тия докопаха кокала за първи път от повече от десетилетие и не щат да пускат.

147

Augusto Pinochet

преди 1 година

на каунка нинова и се краде още, ненакраде се тази женица. каква борба ще води нали са от едно котило БКП/бсп/ и БКП/герб/ ТРЯБВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ СЛЕД 30 ГОДИНИ. ЗА ДА ПРОСПЕРИРА БЪЛГАРИЯ НАЙ ВАЖНОТО УСЛОВИЕ Е ДА НЯМА КОМУНИЗЪМ ПОД НИКАКВИ ПРИКРИТИ ФОРМИ !!!!!!!!!!!!НИКАКЪВ КОМУНИЗЪМ!!!!!!!!!!!!

146

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е БСП да изчезне от политическата сцена. Извършиха предателската си роля, приспаха народа с думата "социализъм", участваха дружно в грабежа и си заслужиха смъртта! Мечтата на Зарков е за бутикова партия, вечно в опозиция, лапаща безотговорно и сладко от народното богатство. Цоциалистите са по-опасни от масовите убийци, защото убиха и надеждата на българите за някаква социална справедливост.Надеждата, последното, което крепи човека!

145

Анонимен

преди 1 година

Ще драпат за мазното кокалче с всички сили и средства. И с дявола в съюз ще влязат. Познато е...

144

Анонимен

преди 1 година

Най-доброто е, че при избори позитанковците са аут завинаги на резервната скамейка при патреотарете. Ще се освободим от тяхното присъствие най-после. Дойдат ли на власт-мизерия и разсипия. Помнят се още лукановци, виденовци, станишковци, орешковци...

143

Xaxa

преди 1 година

Това нагло влечуго отива в бунището на следващите избори, поради простата причина, че изпотрепаха пенсионерите в болниците и сега няма кой вече да гласува за БСП. От българите имаш покана за затвора заедно с останалите предатели от така нарепеният парламент. Между другото синчето ти какво точно работи при Ротшилд?

142

Анонимен

преди 1 година

и още си вярват, че пак ще има правителство в тоя парламент, ех тоя кокал брееееее......че в новия може и да са вън от него.....

141

рибока

преди 1 година

Винаги готови!

140

Анонимен

преди 1 година

Възраждане на изборите ще изметат американските и турската партия.Ще има опити депутати от Възраждане да бъдат купени,както бяха купени дупетати от на Слави.

139

ББ

преди 1 година

БСП се държахте отговорно и Държавнически,т.ол.вете на дпс-гроб-*** и слави ще плющят глупотевини...помагат...ползни и.и.ти,копа ви филството,наркомания някаква...Българите няма ставаме крепостни...децата ни мечтаят за плажовете на Маями!вашите са там...а на Народа ни да копаме картошки в сибир!!!кой нормален би приел убийствата на жени и деца бре хора,искат ти трабанта като ще ти дадат мерцедес...бсп...ама не,БГ армията с трабанти...ама ще пазят и вашите домове,кой вярваше за Украйна?

138

Анонимен

преди 1 година

Дано това е последния парламент за тея!

137

ninovа

преди 1 година

И ти се струва , че ще те поканят ли Нинова? И да стане какво, да не мислиш че с Гечев и другите динозаври нещо пак ще направите??? Нищо не можете. Нищо, некадърници такива!

136

Ганди

преди 1 година

Тая надарената си я представям да казва :) откривам националниям съвет другари и другарки, предлагам това и това,да гласуваме,приема се единодушно и така националния съвет реши така и така. герб, сдс,бсп итн,дб ,няма разлика,мошенници и дупе давци като тия от ПП

135

Анонимен

преди 1 година

все едно кико и е син запънали са се по креслата на мс и не искат да излизат

134

Анонимен

преди 1 година

Нинова, кажи си направе, че се страхувате от едни нови избори. Искате да сте във власта с ПП, но предсрачните избори са неизбежни, както и това ,че вашето БСП може да има само символично число депутати с един следващ парламент. Забатачихте и партията и държавата.

133

НИНОВА:

преди 1 година

"Демокрацията ни отне много." Контролираната от Кремъл псевдо-демокрация в България нищо не ви е отнела. Този, който ще ви отнеме източеното от Техноимпекс се казва Военен трибунал, чиито заседания ще стартират веднага след сразяването на примитивна Русия в Украйна...

132

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 1 година

Тоя противен прилеп е крайно време да се отправи за рециклиране.

131

Халас

преди 1 година

Къв кабинет *** другарко? Добре, че славун ви разтури овреме седянката, че есента хората с камъни щяха да ви гонят. В се прибирай в крушовица. Само лъжи от теб и окопаване до последния глас във властта.

130

Анонимен

преди 1 година

И аз чакам да ме поканят някъде за власт и пари, но уви магарето само за работа го търсят. И да плащам на на тези които за нищо не са ми помогнали.

129

Анонимен

преди 1 година

И с кого преговаряте със закупени депутати , явили се на избор с чужда кампания, и ако това е прозрачно управление