141

Анонимен

преди 1 година

Браво! Дано издържите психически!

140

Радослав

преди 1 година

Самият факт, че тиквократурата се самосезира година по късно, говори ясно за качествата им, капацитета им и за това колко продънени от корупция са! Нищо да не знаеш за България и прокуратурата само това като прочетеш ти става ясно, че всичко тук е купено! За това се говори от година поне, какво си бараха това което го нямат цяла година? Избори ли чакаха да дойдат, че да се самосезират? ПР акция родена в мозъка на някой първолак е това! Каквото и да покаже разследването все ще е лъжа!

139

Анонимен

преди 1 година

Тая е за женския затвор в Словен, а Кирчо простото и Асан кокорчо за централния софийски

138

Stop

преди 1 година

Ох, горкичката.

137

Ганди

преди 1 година

щто и давате трибуна на тая мустакатата и на нейните тъпка чи Киро и голобрадия му баджанак,както и кумо ,кумицата и Асанчо,тия ли са А отбора? Голям смях, жална и майка на България с тия въз ду хари и лъж ци

136

Анонимен

преди 1 година

Кога ще влезе в сливенския? Там има много нейни фенки, които са крали много по- малки суми. Чакат я с нетърпение!!

135

До 147

преди 1 година

Пак ли звездите ти говорят бре ***

134

Кико

преди 1 година

Не Ленчето, Кирчо е виновен за всичко! То коли щяхме да правиме ,то кораби идваха с газ, пенсията да увеличи! Лъже като дърт ****н! Та една Кифла да не излъже!

133

Изнервен

преди 1 година

Тази рошава за недосегаема ли се има, та прокуратурата да не я проверява? Ако всичко е нормално защо се впряга?

132

Докога ще търпим

преди 1 година

Хора! Такива мушмули и тръстики, като Копейкин, Бочко, Шрек и карадайъ да ниуправляват! Трябва да им набием канчетата!Стига сме се правили на демократи!

131

Анонимен

преди 1 година

Лена Бориславова с месечно възнаграждение 13 690 лв. или 164 289 лв. годишно без ДДС, без разноски и без допълнително уговорените допълнителни 274 лв. на час. Това се казва наложен платеж след кекс услуги. Ряпа да ядат плеймейтките!

130

Анонимен

преди 1 година

Браво, никакво отказване, докато мафията в България не бъде изметена!

129

Съвет

преди 1 година

Съвет за умните и красивите от протеста, като взимате мъж гледайте баща му, на ваш Киро бащата агент и куурваар. Втори безплатен - който един път е бил хванат в лъжа, после вече няма значение дали казва истината. Абе вие май сте само красиви, а може би неопитни в живота ама си протестирайте де, не е забранено.

128

Анонимен

преди 1 година

До Обективен 138-Толкова е кадърна тази Лена,че където и каквото е казала,все е правила гафове! Лъже милата,ама не знае как!

127

Анонимен

преди 1 година

124 А ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ЯСЛИ РАБОТЯТ БЕЗ ПАРИ ЛИ ОТКЪДЕ ОТКЪДЕ ИДАТ ПАРИТЕ ЗА ТЯХ 124

126

Анонимен

преди 1 година

Какво и харесвате на таз, че получавам минусчета, кажете Днес :))) Голяма красавица е изкарахте Ленчето, за един път става, айде от мен да мине :))))

125

анализатор

преди 1 година

Закриване на прокуратурата,всички уволнени,и създаване на чисто нова прокуратура.Винаги съм казвал,че там има прокурори-разбойници.И това време ще дийде.

124

Обективен

преди 1 година

Кантората на Ленчето взима кредит,с който подпомага партията на Кирчо в началото на стартирането и . А кредита се отпуска от ББР,принципал на който е Кирчо....Нещо не схващам - Кирчо сзм си спонсорира партията , която ще се бори срещу корупцията.....

123

Лена

преди 1 година

Изгоре!

122

до 133

преди 1 година

Оплела го е понеже парапета и на обратно. На всички други парапетите са вертикално, на Ленчето е хоризонтално и е с обица.