77

Анонимен

преди 1 година

В тая държава, трябва сериозна воля да не попаднеш в някой корупционен капан. Всеки, който е бил някъде на висок ръководен пост е окалян, чисти хора със знания, умения и опит, трудно се намират вече.

76

Анонимен

преди 1 година

Само съдебна реформа ако направят, това ще е едно от най-успешните правителства за новото време. България много ще се промени.

75

Самият той...

преди 1 година

е ЗАДКУЛИСИЕТО И КОРУПЦИЯТА....

74

Анонимен

преди 1 година

Не сме имали досега толкова далновиден, принципен и задълбочено разсъждаващ премиер като Петков! Останалите лидери на опозицията не са на нивото му, той ги засенчва! Истински революционер по дух и манталитет.

73

Ти да видиш

преди 1 година

Прокопиев свършил парите и не му се дели с други задкулисни играчи !

72

Само ПП

преди 1 година

Човека е искрен,иска и ще направи всичко възможно за просперитета на България. Ако не се състави ново правителство на есен ще гласувам за Продължаваме промяната.

71

Истукан

преди 1 година

Правителството Петков не се ръководи от интересите на народа, а се ръководи от интересите на САЩ. Затова падна за 6 месеца.

70

Анонимен

преди 1 година

писна тая мантра особено след гласуването ан блико с партиите на пеевски и бойко.

69

БАЧКАТОР

преди 1 година

Петков не направи нищо за да защити икономиката на страната и да осигури евтини енергоносители за индустрията и гражданите. Напротив, дива инфлация и обедняване за българина. Оставката и вън!

68

Анонимен

преди 1 година

Най-големият грях е глу постта и ние сме грешни.

67

Анонимен

преди 1 година

До БЪЛГАРИН, Киро и цялата тая група пич са просто едни измамници, говорят това което хора като теб искат да чуят, и понеже им остана само електората на ДБ, от който могат да дръпнат гласове, за това се и упражняват с антируска риторика, както навремето Дянков дето щеше да пляса руснаците, а после отиде да работи за тях, а на нас ни остави да плащаме едни 1 млрд евро обезщетение на Росатом

66

хахо

преди 1 година

аябе няма ли да смениш пло4ата . не ти ли омръзна все едно и също да повтаряш . кои не е с теб е предаиел мафиот *** и какво ли не . които е зад теб е велик , ти тоя народ за толкова глупав го имаш , още пове4е 4е вси4ки разбрахме 4е 4е ти си от зоната на мрака

65

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Ако Кирчо е искрен и завинаги обърне гръб на руските шпиони, аз съм готов в бъдещите парламентарни избори да гласувам за него, защото ми омръзна да гласувам за фалшиви евро-политици, а всъщност слуги на Кремъл, какъвто беше прехваления Бойко Борисов. България се нуждае от честни хора в управлението.

64

стига бе

преди 1 година

Киро, хора сте и то на краварското задкулисие, което иска да ни продава скъпа газ и да ни вкара във война с Русия. Българите не искат такива марионетки. Ясно?

63

Анонимен

преди 1 година

Когато австрийски политик казва, че България плаща за оръжия за Украйна, аз му вярвам.

62

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантизма е психично заболяване. Ама газа щял да бъде пак на Газпром ако нямало Кирето . Кво *** интересува на кого е . На каква цена е важното за нормален човек де . За евроатлантик цената която плаща народа нямала значение . Ами ти като иска купувай си демократичен скъп газ ама не ни казвай ние от евтиния ли да купуваме или от демократичния.

61

Анонимен

преди 1 година

Красят по 300 милиона на месец. Къде ги дават, не знам.

60

Анонимен

преди 1 година

"Крайната цел е обществените средства да отиват в помощ на хората, които ги плащат"-И тези средства ще отидат при народа!?Как не ви е срам да ни пробутвате отново същите лъжи!!Народът ще продължава да плаща оило по 6 лв,бензин по 3,50-4,00 лв,5 пъти по-скъп газ,хляб по 2,50-3,00 лв...и то за сега,докато отново се докопате до креслата(които още не сте освободили), а пък след това ще подкарате всички цени нагоре и нагоре докато ни уморите тотално и доограбите това,което все още може да се граби!

59

Бля бля бля

преди 1 година

Този продължава с една и съща полюция..."Мафия", "задкулисие", "ще защитаваме държавата", и "какво искали хората"! По-слабо и по-вредно правителство не сме имали! Мислеше си Кики, че като клекне на американците, и сервилничи на Брюксел, и няма кой да го пипне ! Да ,ама не! Насила ни ги натресоха във властта, и точно задкулисието ще си ги изрита обратно!

58

Истукан

преди 1 година

Всички плащаме двойни и тройни по-високи цени на магазина заради санкциите срещу Русия, наложени от правителството на Кирил Петков.