97

Срам за БГ....

преди 1 година

Шиптърите вече ни се присмиват........

96

Анонимен

преди 1 година

Кирчо, а на каква цена спазари газта ( каквато и да е тя) и по- евтина ли е от руската. А ако е по-скъпа не е ли редно ти да платиш разликата.

95

Просто Куро

преди 1 година

Поредният русофоб си замина безславно. хахахаха остана оня дедо в кравария къде си очишква крачолите хахахаха. Прав ли съм русофобчета?

94

Ганди

преди 1 година

Кирчо,Кокорчо и Лорер много ми приличат на ония тримата от филма ТОПЛО

93

тоя нещастник

преди 1 година

няма да изкара 24 в пандиза като Б.Б.а 24 години

92

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата да не спи,а да направи пълна ревизия на канадския кълвач и шуробаджанашката му корумпирана шайка,докато не са избягали.

91

хаха

преди 1 година

ти си вече в пандиза

90

Ганди

преди 1 година

Грозданов докато им четеше и показваше документи за делаверите им,бая им себеше дръпнало лай ното на Киро и Асанчо,чудя се как може и то млади хора да им се връзваат и да им варват,България е пълна с илитерати

89

Анонимен

преди 1 година

Този се оказа много дребнав и збобен нервак. Как поне веднъж не прояви самокритичност и смирение. Бощко поне можеше да си признава грешки. Не че беше искрен, но това поне малко успокояваше раздразнението на хората. А този...

88

Анонимен

преди 1 година

"Въпросът не е рубли или не рубли. Въпросът е каква е стратегията на България, ако сме зависими от "Газпром", а "Газпром" спре подаването"."_________Газпром няма да ти спре подаването ако СИ ПЛАЩАШ.

87

Анонимен

преди 1 година

До Само ПП Имаше време да покаже какво и как може да направи. Всяка стъпка от управлението му беше глупава и слугинаж на външни сили. Стига ти вече Кире, ти не ставаш за друго освен да продаваш националния ни интерес.

86

Анонимен

преди 1 година

*** се притеснявал, че България щяла да мине към Газпром? Тоест, ще му паднат комисионните от схемичката, която изигра, за да ни доставя пак същия газ - от Газпром, но с 60% по-висока цена. Интересно, всички останали в Европа явно са ***, че си купуват газ от Газпром, а само този ***, с подлите поляци и трибалтийските натегачи се чувстват велики?

85

ГОЧО

преди 1 година

Киренце, бабино, фащай влака за канада докато можеш и не се занимавай с неща дето не ги разбираш!

84

Анонимен

преди 1 година

Киро Оставка си твоите лъжи лъснаха по голяма корупция грабителство Кражби бързо бързо явно и за твоите хора твоите фирми Оставка си Киро България е толкова западната толкова разрушена толкова съсипан при твоето управление че такова нещо не се е случвало а за цените инфлацията горивата услугите ПОЗОР Махай се Разследване

83

Анонимен

преди 1 година

изхаби 6 месеца от живота ни,некадърник...ама любовно го даваш иначе.

82

Анонимен

преди 1 година

Алоуууу продажник,ти вече си никоййй!Куфарчето и да те НЯМАААААА!

81

точно така

преди 1 година

До Самият той... е кУрупцията. Ами май задкулисието му гласува френското предложение. Ква стана тя!

80

Anonimen

преди 1 година

До Анонимен 84 - Има нужда от съдебна реформа, но не от тези мошеници и лъжци от пп-то, които искат всичко да командват- фашизъм няма да ни спаси. И ако има подобрена съдебна система, най-напред трябва да се разследват изчезналите 15 млд, купуването на деп.тати за 1 до 3 млн евро и т.н., тия мнинаха всички граници искат още да лапат. Горките младежи, които вярват на поредната червена мммааф.я

79

Joko

преди 1 година

Кирриле, ти се един самонадеян глуп***к ! Твоят "кръсник" не го ли разбра, че иска пак да се пробваш за началник ?

78

Кокорчо

преди 1 година

Кризаааа !!! Бедните ще го духат . А ние с ЕС то ви направихме бедниии .