117

гост

преди 1 година

КИРО Е ЗАДКУЛИСЕН ИГРАЧ , ЛЪЖЕЦ .

116

Анонимен

преди 1 година

На Божков му спряха делата по време на Продължаваме Промяната. Всички книжки със статии от Гугъл за Гешев , Борисов донесени съдът от Кирил Петков СА НЕПРИГОДНИ КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВА! Танкерите на новия газ са разтоварени в Турция НЕ СА В България! Запас наЗърно НЯМА! Благодарете на Продължаваме Промяната а.к.а ДА България на Христо Иванов а.к.а И.в.о Прок.оп..иев а,к,а Дьо..рд Шо .р.ошКирил Петков и Христо Иванов са съ-учредители на ДА България КОЯТО БЕШЕ ФОНДАЦИЯДО 2017 та .

115

Интересно

преди 1 година

Кой има интерес да споменава непрекъснато какво се е изцепил изхвърленият и некадърен бивш премиер ( никога не е бил премиер) ? Само платениет ***.

114

Анонимен

преди 1 година

Кире, просто Кире, кой те кара да плащаш чужди сметки!? Ти твоя масраф не можеш да платиш! Стана за смях повече от Орешарски-задния вход!

113

Случаен минувач

преди 1 година

Треска в Министерския съвет: Кирил Петков и Корнелия Нинова унищожават документи, замитат "частното счетоводство"! Четете в пик.бг!

112

Анонимен

преди 1 година

Гн Петков е най точният и прозрачен и народен човек за премиер.Народе подкрепяйтего по всяко време.Само той мисли за вас.Милиярдерската мафия изгладня и се озъби яко на Кирил Петков.

111

alex

преди 1 година

украинците трябва са се избият щото са безумни ***

110

Анонимен

преди 1 година

Кире та те всички страни западни взимат от Газпром , по добре проуратурата да се самосезира за безстопанственост

109

ЩО ТАКА?

преди 1 година

Мисирките преди се мазнеха на Борисов,сега се мазнят на Кире Македонски Петков от ХарварТ...Много на кючек отива работата.

108

Анонимен

преди 1 година

Тва момченце Кирчо иска да направи България да заприлича на Украйна.

107

ББ

преди 1 година

До Петкофпо едно време изръсиха,че бащата на копейкин бил...спрете се бре!ама за Бога спрете се,използват ви за... мъниста,ако го срещна където и да е ще упражня физическо кълна се...съзнателно и готов да си понеса отговорността...нищо по-вредно за България не бях виждал...а съм си възрастен вече

106

Ь

преди 1 година

Хайде стягай багажа за затвора *** Киро

105

Анонимен

преди 1 година

източна Европа на ЕС е червена Сорос свинеферма за угояване със забрана да си правят държави...............ама западните пуяци с уждържавите ги е страх и да не предната да не се ядосал гоуемио двустоличен вожд

104

ББ

преди 1 година

До Анонименхаха...плащане и цени имат гроб и ***,германският канцлер сподели,всички плащаме повече заради войната в Украйна и използването на енерго от путин като оръжие,я се замислете как плащат украйнците,Слава на Украйна!я си представете как са плащали жертвите на хитлер!Свободата не е даденост!всеки от нас трябва да е готов да плати цената и да не позволява крадци и обслужващи донеслият ни инфлация и скъпотия путин да ни манипулира...путин е пътник,не живеем в Рая,вината е у нас!!!

103

Кирил Петков

преди 1 година

Ние "Продължаваме Промяната" официално се самообявяваме за Доброто! Който е против нас, е против Доброто, значи е злото! Ако не го разбирате - като бяхме малки си казвахме "А ти, ако не направиш това, си еди си какво"! Ако не го помните, поне сигурно сте чували "кой не скача е червен"! Какво? Казвате ми, че трябва ДРУГИТЕ да ми дадат определение, не аз сам да се самообявявам за Доброто? На база на изречения 1 и 2 ви обявявам за злото! Добавям ви в черния списък и си продължавам с лозунгите! Чао!

102

Анонимен

преди 1 година

Не знам Киро какво няма да плаща, ама народът вече плаща и добре знае какво.

101

Някой

преди 1 година

Каква ясна позиция имате,заеми и пренасочване на руския газ през ръцете на дилъри и покачване на цената до безкрай?Ей пишман-пешо бизнесмен и крадец,да не говориш глупости,че вече и децата не ви вярват.Всичките сте едни и същи.Герб,Дпс,Бсп,Итн,Пп,Възраждане,Да,България и всички партии през последните 30 години.Знаете какви пари се очаква да влязат в Бг и ще си издерете очите.В гроба ли ще ги носите тези пари не знам,къде ви тренират за такива ур*оди,къде е това тайно училище

100

Анонимен

преди 1 година

104 Киро не е русофоб. Докато говореше против Русия свърши всичко, което е по вкуса на Путин. Събра се с Нинова, комунистката от руската БСП/ДС. Децата на комунистите от ПП, в никакъв случай, не са русофоби. Това му е само за камуфлаж, за да краде от държавата. ПП са лява, безпринципна, корпоративна ***.

99

Анонимен

преди 1 година

Киро бяга от отговорност. Все друг е виновен за безобразие му.

98

Анонимен

преди 1 година

Тоя Киро, като се опъна на Газпром, та я втасахме. Постижението на живота му! Цял свят му се смее, че и на всички ни заради него.