99

До 106

преди 1 година

Ами то се мисли преди да се щракаш наляво и надясно. Само допреди 100 години девствеността на жената е била задължителна преди брак,сега са овършали половината град. Чакай от такива да са добри майки и домакини.

98

Анонимен

преди 1 година

100, всъщност съм жена. И имам престижна работа. Бъхтенето на печката е мит. Повярвай ми няма нищо сложно да опечеш едни пържоли с картофи. Става за 30 мин не знам за какво бъхтене говориш.Явно жена ти ти е набила в канчето, че се бъхти пред фурната ;) По -лесно е да се наредиш на опашката в Била, нали.Жените, които отглеждат децата се с готова храна не ми се коментират. Също катоизтеричкиге от снимката.

97

Анонимен

преди 1 година

До 99Ще те видим що за противник на абортите си, ако самият ти забременееш и се окаже че да раждаш дете в момента не ти е нужно. Просто моментът не е подходящ Или си твърде млад. Тогава би разбрал какво е да си хванат в капан от който не ти разрешават да се измъкнеш. Един мъж това не може да го разбере. Той си гледа кефа, но когато дойде момент да носи отговорност, бяга. Иначе жените били ***. Как ли не.

96

До 100

преди 1 година

Ако трябва да избирам между жена, която ще носи много пари вкъщи и такава, която ще се грижи за децата и домакинството винаги бих избрал втората. Разберете в крайна сметка, че мъжете имаме различни критерии за жените от тези,които имат жените за мъжете.

95

Анонимен

преди 1 година

По-малко безразборно чифтосване и тези келсугерници няма да има нужда да ходят за аборти постоянно.

94

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля, че егоистите, които нямат деца са по-опасни.Жените като не искат да имат нежелани деца да спрат да се ..... с тоя и оня. Имам приятелке, които са на 30 г бройката им надхвърля 20.

93

Анонимен

преди 1 година

За година се абортират милиони деца, най-голямото мосово и повтаряемо престъпление, извършвано от жени, за което не се говори. Жените не искат да поемат отговорността за това с кой си лягат и как го правят. Тялото си е нейно, но плодът, който е заченат е отделна личност с права. Така да се каже утробата принадлежи на вселената, защото дава живот.

92

Анонимен

преди 1 година

"Моето тяло, мой избор" фразата загуби какъвто и да е смисъл кгато започнаха насилствено да налагат ваксините.

91

До 97

преди 1 година

Пренаселват се Африка и части от Азия. В Европа и Югоизточна Азия има демографски срив.

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94А моят извод е че на тебе сякаш ти се иска жената да се бъхти като грешен дявол защото смяташ че го заслужава. Не е ли по - добре да се бъхти ама някъде на престижна работа и от своя страна тя ти купи робот за не знам си колко лева а пък ти да стоиш пред печката и да готвиш. Как ти се струва? Хайде нали не си мързелив?

89

До 95

преди 1 година

Ами аз съм атеист и също съм противник на абортите с изключение на случаите, когато бебето е с увреждания или има риск за живота и здравето на жената.

88

До 97

преди 1 година

ТОВА Е ЛЪЖА!

87

Хмм

преди 1 година

И какво ще прави планетата с Пренаселването и изяждането на всичко?

86

Христо

преди 1 година

За съжаление както обикновено истината не е поднесена правилно. САЩ, Канада, Нидерландия, Северна Корея, Китай, Виетнам и Сингапур са единствените държави без ограничения в абортите. Това означава, че е напълно законно да направиш аборт в 8-ми месец. Възможно е да имаш дата за цезарово сечение утре, а днес да си промениш мнението ида направиш аборт.

85

До 94

преди 1 година

Викаш не било оформено бебето и затова да го убием.Ами то и децата до 18 годишна възраст не са напълно развити.И тях ли да убием?

84

Анонимен

преди 1 година

До 99 Никой не прави аборт когато детето вече е оформено. То и сега това не е разрешено. Говорим за аборт когато няма още оформен плод максимум до третия месец. Престанете да третирате нещата както на вас ви отърва, а ако сте вярващи раждайте деца независимо дали ги искате или не но оставете другите да решават сами какво да правят.

83

Хмммм

преди 1 година

Тялото си е мое и ще правя с него каквото си искам! Аборта е мое право! Решението дали ще имам деца е мое право! На който не му харесва да скача от 10ти етаж и да не ме занимава със съществуването си! Контрапредложение:скопяване на всички мъже!

82

Анонимен

преди 1 година

Моят извод напоследък е, че жените са станали ужасно мързеливи, меркантилни и разглезени. Не чистят, вместо това мъжете им купуват роботи по 1000 лв. Не мият чинии , защото мъжете са им купили миялни машини не готвят, защото имало готова храна ( с оправданието, че било по-евтино). Айфонът в чантата на Гучи е задължителен. Дори не искат и да работят. На работа се скатават , като си уплътняват времето с кафета и цигари.За съжаление такива женички са масово явление.

81

Анонимен

преди 1 година

Същите крещящи "моето тяло-мой избор" доскоро настояваха другите, нормалните хора да бъдат инжектирани с ковид препарати, за да предпазват тях!

80

До 95

преди 1 година

Какво демократично право-това си е убийство. Ходил ли си на видеозон,та да видиш как изглежда бебето,чува се как му бие сърцето.Това си е живо същество и с аборта го убиват.