159

До хахаха

преди 1 година

Браво!Много точен коментар!

158

истината

преди 1 година

Съжалявам, че толко българи и българки никога няма да имат деца и да изпитат най-голямата радост в живота си защото са решили да са безполезни егоисти.

157

Тра-ла-ла

преди 1 година

Толко сте глюпави...Твоето тяло е твое тяло. чуждото тяло, дето расте в твой орган 9 месеца НЕ Е ТВОЕТО ТЯЛО, а друг човек, който ти убиваш с лека ръка.

156

бяласила

преди 1 година

"Aмерика ке падне" е казала баба Ванга, а също че нас ще ни оправи руса жена.Дано ако не "нас" поне мен.

155

Анонимен

преди 1 година

До ЖенаЕ така е, днес е много модерно да ни ти пука, да си егоист, да си живееш на принципа след мен и потоп, обаче ако всички тръгнем по този път, ефекта ще е катастрофален и много бързо ще смениш плочата.

154

Анонимен

преди 1 година

Освен от медицинска или Криминална гледна точка, абортът е противоестевен акт, който показва безотговорността на двама души. И тази безотговорност я плаща един бъдещ живот.

153

Анонимен

преди 1 година

До Жена на 28Да не е лошо да се образоваш наистина, защото точно феминистките, ЛГБТ, вегани и т.н. либерастки секти, са част от радикалното крило на американските комунисти, парадоксално вече известни като демократите.

152

Анонимен

преди 1 година

Съгласен съм. Затова не се и ваксинира.

151

Анонимен

преди 1 година

До Жена на 28Щях да бъда ограничен, ако не мислех, а спяпо вярвах в разни религизни догми като теб. Вярно сега това е модерно, да гоним разни розови утопии, но това не промяна факта, че са абсолютно непостижими лъжи. Сега може би не разбираш собтвената си ограниченост, но един ден ще ти се наложи, да се сбъскаш челно с грозната истина.

150

До 174

преди 1 година

Точно така еволюцията е промяна, обаче към по-добро, за да оцелее и просперира вида. А за жалост при теб се наблюдава обратна еволюция, следователно и такива като теб са пътници. Няма как да не създаваш поколение и вида ти да оцелее - ползвай го този мозък.

149

Анонимен

преди 1 година

Човек който не е оставил поколение не може да бъде пълноценен, освен разбира се ако не страда от тежко ментално заболяване.

148

До 173

преди 1 година

Хахахаха! Еволюцията е промяна! Набий си го в главата! Няма крайна цел! ***!!!

147

До 165

преди 1 година

Там е работата, че аз не налагам никакви правила, природата ги е наложила. Ти можеш ли да отмениш гравитацията със закон? Жената е майка и съпруга - природата така е решила и ако вложеш малко мисъл ще проумееш, че това е безкрайно логично и че няма друг вариант. Ти искаш да отречеш милиони години еволюция, защото така е модерно, защото си се пуснала по течението, защото някой ти е промил мозъка със захаросани лъжи и манипулации? Това не е ли религиозен фанатизъм? Къде е разума?

146

Анонимен

преди 1 година

Убийци на невинни дечица, това е цялата тая фем банда от изpодки дегенеpати

145

Димитров

преди 1 година

Това е фалшивата американска "демокрация"! Защитават правата на джендърите,но не и нажените!

144

До 163

преди 1 година

Глупости! Нищо няма да се промени, ако не оставиш поколение! Това е лично решение! Никой не длъжен! Стига с тези ваши измислени ценности! Животът е един и всеки е длъжен на себе си да га изживее според нуждите си! Точка!

143

До 156

преди 1 година

Храна и вода има предостатъчно, наивно-глупавато е това да се изтъква като агрумент. Той въпроса е ценностен, от една страна има едни болни мозъци които отричат всичко традиционно, защото били бунтари и така е модерно, които си създават една тяхна виртуална секта реалност, нямаща нищо общо със здравия разум и научните факти и от другата страна нормалните здравислещи съвестни хора. Какво печели обществото от тези циркове, какво печели от прокарването деградантски идеологии?

142

Асоциален Примитив

преди 1 година

"Моето тяло, мой избор" важи ли и за инжекциите по време на измислените пландемии?

141

До 153

преди 1 година

Ти не си жена, феминистките не са жени, истинските жени. а и мъже, създават и се грижат за семействата си. Щом възхваляваш егоизма, значи има много голям проблем и с времето той ще става все по-голям, докато един ден не се събудиш и не осъзнаш, че на никой не му пука за теб и тогава ще ти иска никога да не беше пръквала на този свят, тогава ще осъзнаеш колко безсмилен е твоя живот. Но нищо продължавай да си мислиш, че си много велика, че за теб природните закони не важат.

140

Анонимен

преди 1 година

Жената е създадена за да бъде майка и съпруга, само така тя може да бъде истински щаслива и пълноценен човек - всичко останало са болни амбиции и фантазии, които водят единствено до съсипване на живота както на всяка една жена, така и на близките й. Тук вече не става въпрос за права, а как функционира нашето общество, дали то се развива или деградира? Унищожаването на семейството като институция и основен градивен елемент на общество, създаде демографска криза, хаос и разруха.