179

Анонимен

преди 1 година

До До ДедоАми да са мислили, бе. То се иска малко акъл като правиш нещо. Има всякакви предпазни средства вече. Жена съм и точно затова би ме заболяло адски, ако трябва да убия нероденото си дете. Това е живот още от зачеването, независимо кой какво казва.Бих разбрала аборта само ако става въпрос за изнасилване или ако детето ще е с непоправими увреждания... иначе не.

178

Анонимен

преди 1 година

213, Е аз съм решила и нямам деца. Няма и да имам. Маникюр не нося ( не всички жени са кифли, колкото и да ти е чудно).Всеки е собственост само на себе си. Държавата няма думата.

177

Така значи сега ?

преди 1 година

Тези нямаха нищо против последната година и половина да се принуждават хората да им бъде сложена ваксина в тялото или ще бъдат изключени от обществото, а сега всеки има право върху тялото си, така ли ?Щом могат да носят глупави маски две години, ще се научат и да слагат презерватив за около 48 секунди..

176

Аха

преди 1 година

Ха,ха, кой има полза от много деца? Освен държавата, никой друг, това са бъдещи данъчни субекти.Който има деца знае какви са разходите, преди 10 години металните скоби бяха 4000лв. например.Знаете ли колко хора има с криви зъби поради липса на пари в семейството?Това е само един нищожен пример, да не говорим за това колко често се разболяват децата, и една рецепта е минимум 50 лв, ако някой родител не купи лекарства, какво ще си помисли детето? Че родителя не го е грижа?

175

Анонимен

преди 1 година

211, да аз решавам и аз ще решавам. Аз избирам дали искам или не искам да имам деца, аз решавам с кого ги искам ( ако искам). Аз решавам мога ли да ги гледам и издържам. Вие нямате думата.

174

Анонимен

преди 1 година

Умната , образована и богата жена ще намери начин да се опази или направи аборт другаде. Законът отваря вратите за производства на нискообразовани , бедни хора - любимия електорат на богаташкото дете Тръмп.

173

BatDot456

преди 1 година

Баш ме боли....

172

До 195

преди 1 година

Аз загубих няколко слепени клетки в 8 седмица преди време. Само да ти кажа, че вече имаха сърчице, което се чуваше и виждаше как бие (за съжаление в моя случай спря).

171

Ee

преди 1 година

Ако жените излязат от пазара на работна сила, за да стоят в къщи и оглеждат деца, как ще бъде осигурена издръжката им, и кой ще компенсира разходите?Сегашната система не позволява отглеждането на много деца с доходите на единия родител.

170

преди 1 година

До 192.напълно точно.Без Брежнев съм преживял всичко.Всеки ден виждам как Европа се пълни с м....ни благодарение на това нещо наречено ЕС.Тази ще е великата армия на НАТО плус латиносите която ще победи и извънземните.Благодаря но ...

169

До Дедо

преди 1 година

Няма как да се поставим,защото това не е живот още,не знам как да ви обясня.Поставете се на мястото на жените вие.С тези мъчителни болки при раждане,после мъжете не се грижат за децата и съпругите си и става много олио за жените..Поставене се де

168

Дедо

преди 1 година

Само се поставете мислено на мястото на зародилото се живо същество и тогава пак говорете за аборт.

167

207 продълж.

преди 1 година

Разни откачени католици и евангелисти забраняват аборт дори и по медицински показания, което е чудовищно. Дайте тогава да махнем и теста за Даун и да раждаме всичко наред, пък после доживотните мъки ще са за майката и за неабортираното й дете, нали? Дотам стигнаха промивките, че на Запад вече благодарят, че имали деца с тежки проблеми, това било чест и привилегия. Хайде холан!

166

Анонимен

преди 1 година

до 201 Напротив, давам си ясна сметка и в подобни спорове все се сещам за думите на един съсед (възрастен интелектуалец), който на пожелание за рожден ден отвърна "Какво ми честитите? Някой от нас да е молил да се роди? Ако знаехме какво ни предстои, щяхме да молим за обратното". Изкарвате живота голямата привилегия, а той е училище-мъчилище. Ако не можеш да осигуриш добра защитна мрежа, за да облекчиш поне малко съдбата на детето, не го раждай...

165

Мда до 197

преди 1 година

И ти си бил/а нещо такова, но май не си даваш сметка !

164

До Жена на 28

преди 1 година

Никой не те кара насила да създаваш поколение, но нямаш право да отнемаш живот !

163

До 191

преди 1 година

Егоист си, който си избрал да се себеизразяваш чрез функцията си да се мултиплицираш! Ние хората можем да направим много повече от това! Но се иска интелект, който при теб липсва :) размножавай се щом толкова ти е капацитета! Останалите имаме още и много по-големи мечти!

162

Анонимен

преди 1 година

До Мда 194 Какво "тяло", бе? Ти 8-9 седмичен зародиш виждал ли си? Говорим за няколко слепени клетки. Ежедневно скъсявате живота на вече родените с комплексите си, обаче сакън, да не се изгуби печелившият сперматозоид. Много сте смешни!

161

Анонимен

преди 1 година

Чета, тук много мъже са против абортите. Не мисля, че имат право на мнение, защото не са в състояние да обезпечат финансово повече от 1-2 деца, не могат да осигурят и на майката добър живот - тоест, спокойно да си отглежда децата поне до 6-годишна възраст, без да се тревожи за битовизми. А дори и ако изключим тези два основни фактора, жената износва бебето и само тя трябва да прецени иска ли го, или не. Така че замълчете, мъже!

160

Анонимен

преди 1 година

Преживял съм и Брежнев и Елцин и падането на Варшавският договор и Берлинската стена и разрухата на СССР от Горбачов 1991 г.Голямата Виденова инфлация 1996г. луда крава птичи свински змийски и прилепов грип Фукушима 2011г.Ебола - 2014 г.COVID-19 - 2020 Войната в Украйна 2022 г.направо съм си ветеран от Апокалипсиса като погледна назад ясно и отчетливо се вижда ,че има план за деструкцията и разрушението на бялата раса и подмяната и смаймуно негроидна шарка.Липсата на деца при бялата жена е план.