45

Анонимен

преди 1 година

И като го сторят това, да не мислите, че ще стане евтин петрола като цяло. Има на печатани 40% долари, и благодарение на войната и поскъпването на долара инфлацията на долара е като на еврото. Русия в нищо не е виновна. Използват я да прехвърлят вината. И как така Русия за всичко е виновна. Смях. Как така такива големи и мощни икономики само санкции измислят.

44

Гошо

преди 1 година

До Анонимен49Ти изглежда не си на ясно кой плаща митото по вносо

43

Анонимен

преди 1 година

До НЯКОЙ "Ясно е,че така няма да стане." Е, щом "няма да стане" рано или късно Запада ще фалира и Русия ще победи, нали така? :) Зелените в Германия са в Правителството. Явно не следиш политиката.

42

Анонимен

преди 1 година

Изгонете Русия от СТО и сложете мито 50% на руския петрол. Така решавате всички проблеми с Русия. Ако иска да внася ще трябва да продава на половин цена ако не иска много и здраве на Русията да си стоят там в куурника и да кудкудякат.

41

Анонимен

преди 1 година

До До 44/45 Сериозно ли си мислиш, че има значение с какво си обрисуваш илюзиите? Дреме му на някого дали ще подкрепяш пРосия и с какви фалшификации ще се самозаблуждаваш. Има значение това, което казах за това защо пРосия ще остане икономика зависима от петрола и газа.

40

НЯКОЙ

преди 1 година

ЕС налага санкции а Русия трупа печалби, нови санкции и нови печалби. Ясно е,че така няма да стане. Видяхме от "много конструктивни" дискусии до къде стигнаха цените. Сега зелената енергия ще я заменяме с кафява от въглищата. Абе а къде са " Зелените " в Германия, май са минали в нелегалност.

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 "Като цяло путин трябва да направи руската икономика независима от износа на петрол и газ" Проблемът тук е фундаментален. За да се случи това, трябва руската икономика да заработи ЕФЕКТИВНО. За да заработи ефективно, трябва да се отстранят властовите влияния, които имат за цел да я контролират, а не да я правят ефективна. Да се отстранят те, означава да се отстрани КГБ и подставените му олигарси от икономиката, а това означава Путин да се откаже от властта, която има.

38

Анонимен

преди 1 година

До йоаннна "Защо не отидеш в сащ и попиташ някой наркоман/а те там , са милиони/какво мисли за богатата демокрация сащ!" Факта, че е в САЩ а не в Расия казва достатъчно какво мисли за САЩ. Дори наркоманите в САЩ не искат да отидат в Расия!

37

Анонимен

преди 1 година

вие евро гей още ще диктувате на русия ваще санкции по ваща глава вие сте на света тъмната страна която иска да диктува на русия вие не сте политици вие сте бандити с сила хубост не става както казва моят малък син нетава бе тати

36

йоаннна

преди 1 година

моето момиченце,не ми харесва да обиждам жена,но ти си типична американска ..одлога!7 те богати демокрации..ха ха ха ха ха Защо не отидеш в сащ и попиташ някой наркоман/а те там , са милиони/какво мисли за богатата демокрация сащ!Или ще те напсува или ще ядеш пердах.Защо не отидеш в германия и попиташ някой безработен германец какво мисли за богатата демокрация германия.ха ха ха ха

35

Анонимен

преди 1 година

Ох, ще ме уморят от смях! Не определя ли цените този, който има стоката и я продава, в случая Русия? Те, щели да обсъждат какви да са мените, молА ви сА?

34

555

преди 1 година

Петрола има още 30-50години живот. Технологиите се развиват и след това петрола ще е отживелица. Колкото по дълго се задържи скъп петрола, толкова повече инвестиции ще има в алтернативни източници на енергия При достатъчно много инвестиции в алтернативните те ще станат рентабилни. Петро държавите ще продават , защо скоро бизнеса им ще умре.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 35 "Въпросът е арабите имат ли наистина петрол да удавят света или това е мит?" Залежите на арабите не са мит, тъй че това ти отговаря на въпроса.

32

Анонимен

преди 1 година

До Дали "а практика производството е главно в страните, които са с Русия" Майтапчия.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 36 Зелена сделка не може да има, защото за да има зелена сделка трябва да има добронамерени страни. При наличието на световен терорист като Русия зелената сделка се отменя до справянето с него. Както е казал автора: "това е тъй просто и логично".

30

Мнение

преди 1 година

Събрали се богатите в алпийски курорт на чист въздух на почивка и коктейли и между другото да кажат "Да го дуат бедните")))

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 Запада осигурява цялото технологично оборудване на арабите. Не ги мислете Г-7. Те не са станали Г-7 с наивност. Има си начини.

28

Анонимен

преди 1 година

До :) "мина месец и половина, откакто писаха, че Русия си е загубила военният потенциал?" Русия се е събрала в един фронт от около 100 километра. Тръгна с фронт от над 2000 хиляди. Дали не й е намалял военния потенциал, как мислиш? Впрочем, налълно заблуден си какво следва: не следва Киев, защото руснаците вече нямат капацитет, И ГО ЗНАЯТ.Следва ОКОПАВАНЕ в Донбас, защото целта им беше да овладеят газовите районни.Не можаха, като свалят правителството със сила и сега се готвят за военна окупация

27

Анонимен

преди 1 година

Е, последното изречение обезсмисли цялата среща на Г-7. Да приемем, че Китай и Индия се съгласят да купуват евтино. И се юрнат да купуват. ОПЕК ще трябва да намали цените. Е как да стане, ако Русия откаже да продава на запад? Как е възможно купувачът на търсена стока да диктува условията? Все едно да идем на бензиномтанция и вместо 4лв да кажем, че ще платим 2лв/л. Пробвайте!

26

:)

преди 1 година

мина месец и половина, откакто писаха, че Русия си е загубила военният потенциал..? Костава сега....вчера паднал един град...скоро се очакват нови два..още преди месеци анализаторите казаха, че примката около Киев ще се затяга бавно и постепенно..:)