65

hasmokar

преди 1 година

на чужда сметка. кръчмари могу

64

Емил СТЕФАНОВ

преди 1 година

Индия и Китай да не би да го внасят от Марс???

63

Илиев

преди 1 година

Хаха смешници!!! По добре мислете как да се наведете със или без смазка че да ви дадат петрол,газ,суровини и ред други неща. Че с краварите ще видите само дебелия край на сопата от собствените си граждани

62

Анонимен

преди 1 година

От статията разбрах,че демократичните Г7 искат да замразят цените на руския петрол.Но всъщност се нуждаели от недемократичните Г2 ( Индия и Китай )защото 70% от руския петрол отивал там. И как по-точно ще накарате тези 2 страни да взимат по-скъп петрол, като те дори са в едно икономическо сдружение с Русия?

61

Анонимен

преди 1 година

От страните,участващи в Г-7 петрол има само в САЩ и Канада.Ще продават своя петрол на по- ниски цени ли?

60

Анонимен

преди 1 година

Индия и Китай са с БРИКС. И заедно с Русия, Бразилия и Южна Африка ще са гръбнска на новият световен ред. ЕС и САЩ ще са губещите.

59

Сата НАТО

преди 1 година

Съвсем навременна, макар и силно закъсняла санкция. Трябва да им се набие и вносно мито, особено за България.

58

"Мозъците"

преди 1 година

Наложиха санкции на най големите производители на петрол и газ в света като Венецуела Иран Русия...и сега ? Защо имало инфлация. Все едно да затвориш всички бензиностанции в София и да оставиш само една да работи и ...да очакваш цената на бензина да падне ?!? Същото като Зелената сделка.

57

Анонимен

преди 1 година

И на това му викат пазарна икономика. По голема диктатура от демокрацията нема!!!!

56

Vako

преди 1 година

Е как ще стане ???все еднно да заплашваш мъртвец със смърт.

55

Анонимен

преди 1 година

Ще падне веселба наесен в Германия. А гледам, че в африка вече е почнала веселбата и пълзи към Испания. Ще става и по-интересно.

54

Анонимен

преди 1 година

До НЯКОЙ Какви печалби бе аланкоолу? Войните изяждат всичките печалби на Русия. Просто Русия пълни с кофа бъчва без дъно, като я напълни тогава ще има и печалби.

53

Анонимен

преди 1 година

До До 58/61 "като и свършим петрола поради занемарените добивани технологии" Правилно ли прочетох, че някаквъ русофил написа, че Русия имала занемарени добивни технологии. Те не си ли бяха "самодостатъчни". Ей сега ще си направят техни технологии и ще покажат на големия, лош Запад, как се прави. :))))

52

йоаннна ,браво

преди 1 година

За новините е всно -пуска ви ги американският шеф!Но за коментарите е малко съмнително!Я ми кажи честно колко коментара са написани от вас/или от ваши хора?А относно американските бездомници-за да пътува трябва да си купи билет/а за това се плаща !А нещастникът няма пари/ти ще спиш ли на улицата ако имаш пари,умнице?

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56 "немско-руски" Мокрите сънища на русофилите. :)))) Забравете ги. :)))))

50

Анонимен

преди 1 година

Казах ви го още март месец, Русия е неспособна сама да добива нефт и газ. От 30 години оставиха тая дейност в ръцете на западни фирми които се изнесаха от Русия преди 3 месеца. Вече няма кой да сондира и кой да поддържа инфраструктурата за добив и експлоатация на горива. Русия няма нито специалисти нито техника за това. Бавно и сигурно тази инфрастуктура се саморазрушава до момента когато на Русия ще се наложи сама тя да внася газ и нефт.

49

Анонимен

преди 1 година

40%от хранителната,фармацевтичната,химическата и енергийната индустрии са в ръцете на мултинационални компании с едни и същи собственици на акции.От пандемията спечели фармамафията,от войната печели хранителната и ененергийната мафия.Химическата мафия ще печели по- късно след организирания недостиг на храни.Как мислите,Г-7 кого представляват?

48

Анонимен

преди 1 година

До Гошо Гошко, съвсем ми е ясно кой го внася, но тогава само откачените български русофили ще се навият да внасят руски петрол на международни цени за да могат да финансират руската военщина. Никой нормален няма да внася или ако все пак внася то ще е за сметка цената договорена с доставчика т.е. митото ще е за сметка на Русия.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 "Русия в нищо не е виновна." Ич.:)) Само нападнаха и разрушиха 1/3 от Украйна и избиха десетки хиляди и продължават с военните и икономически престъпления. Нищо де, засега оръжията им помагат. Ще видим докога.

46

Анонимен

преди 1 година

А газта? Спряга ви я. Ще ви спрат и петрола. И тогава арабите още по-скъпо ще ви продава техния петрол.