34

АнонимеН

преди 1 година

ДАДЕНИ СА ЩОТО СЕ ВИЖДА, ЧЕ РЕЖИМА В БЕЛАРУС И ТОЙ СЕ КЛАТИ ТА ДА ОСТАНЕЛ ОЩЕ МАЛКО И ТАМ РЕЖИМА!

33

АнонимеН

преди 1 година

До Факт/ ДОБРО НАПОМНЯНЕ!!! АРМЕНИЯ ПЛАШЕШЕ, ЧЕ ЩЕ ЗАЛИЧИ ПОЛОВИН АЗЕРБАЙДЖАН СЪС ТИ РАКЕТИ И НАКРАЯ ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО ПЪЛНА КАПИТУЛАЦИЯ!

32

Асоциален Примитив

преди 1 година

След това ще дари на Еритрея ракети Кинжал, на ЦАР ще бъдат дарени Сармат и могат да нападат САЩ ха-ха Ако превземат планетата и им стане скучно, могат да колонизират космоса заедно с Венецуела.

31

Факт

преди 1 година

Русия беше снабдила и Армения с Искендери. Всички помним какво се случи. Макар че русофилите се правят че са забравили.

30

Адмирации

преди 1 година

Русия ще превземе, Фашистка Европа! Бой по кратуните с ракети и наказване с танкове! Да пуска 5-6 ядрени ракети из Лондон, Париж, Берлин, Варшава, Лисабон и всичко свършва, пехотата после влиза и забива знамената! От Португалия до Исландия, Малта и Москва, та чак до Аляска, ще се казва Русия! Нацистите са пътници!

29

Анонимен

преди 1 година

Защо НАТО се разраства на изток и те не си спазват договорките. По твоята логика руснаците да си искат обратно източна Германия за неспазване на договорките.

28

Robi

преди 1 година

Тия освен оръжия и то копирани може ли да предложат нещо друго?.

27

Краставитемагарета

преди 1 година

През девет баира се надушват !

26

Анонимен

преди 1 година

Зеленски търсеше такива ракети що не му ги даде заради неспазената гаранция от предложената преговорна рамка по замяна на ядрените ракети които му е предал с рамковия протокол от сключения двустранен договор за независимостта и цялоста на държавата му Украйна,като името на държавата е същото,но територията й не същата и голяма част е отнета и според договора цялоста е нарушена от него как представител на държава гарант по договор явяващ се причастен в договора пред втория гарант свидетел по него

25

HUTLER KATUP!

преди 1 година

Путин не е в състояние да обявява нищо!

24

Анонимен

преди 1 година

Дават им ги, защото на беларусите може да им хрумне да извършват геноцид срещу Искандерите, и тогава Кремъл ще трябва да провежда специална военна операция да освободи Искандерите, от беларуските фашисти.

23

Грозната истина

преди 1 година

Руснаците подкупват Беларус , защото изпитват див ужас от комбинацията бералуски трактори и украински селяни.

22

Кифладжията

преди 1 година

Беларусите щели да се обърнат с/у Лукашенко... Хахаха! Като видях как генералитетът му срича, заеква и се поти пред него ми стана ясно какво ви чака вас, мулти-половите ол-френчета.

21

Анонимен

преди 1 година

поредното доказателство че Вовата няма да си играе игрички с фашистите

20

Анонимен

преди 1 година

До Чобан Електрик Днеска бяха ликвидирани 80 полски убиици.

19

Чобан Електрик

преди 1 година

и кво ще ги прави тея скендери изкуфелия лукшенко?

18

в задника да си ги

преди 1 година

заврят.

17

Е...!!!

преди 1 година

Нали нямаше???!!!???

16

Анонимен

преди 1 година

Май ние произвеждаме меча но който искаш. А да и жрици на любовта,крадци ,измамници и миячи на *** на запад. Хората ще си отворят нови работни места ,а ти си чеши пръстите в клавиатурата. Преди 30 години нашата страна произвеждаше военна техника и оръжия и изнасяше . Сега произвеждаме само амуниции ,щото нашите продажници отстъпиха нашите пазари в близкия изток в полза на американците. Даже опростихме дългът на Ирак под външен натиск

15

Спасое бальшиба

преди 1 година

Каза Беларус