58

Шофьор на такси

преди 1 година

О,Не! Мерси!

57

Още четири години

преди 1 година

За Кирето най малко.....

56

Трябва кирето

преди 1 година

Иначе сме живи умрели с тез хохавели -Копейко, Бочко, Славуца и карадайъНаправо яйце ни се пече на г..ъ

55

Анонимен

преди 1 година

Другарю Държанков , пардон ,Божанков , вратичка ли си оставяш ?!

54

The right people

преди 1 година

Не съм гласувал от времето на Царя.Тогава пуснах за него,защото разбрах че сините всъщност не са сини,а са толкова много тъмно червени,че чак избиват на лилаво.За Симо-зара пуснах тогава,и като продаде всичко що расте на корен,си би камшика обратно за Монако.Обаче сега ще гласувам.Ще гласувам за Киро.Кирето единствен до сега дръпна завесата на кукловодите.Интересно че пред завесата се събра целият политически елит от последните 20-30 години.Всички партии са стожери на БГ-Мафията.

53

Шарлатан до шарлатан

преди 1 година

Той договора може да си е активен още,в нашата фирма имаме договори и по 10 годишни някои ,но повечето са годишни. То и не може да се прекъсне де щото неустойките са огромни ,често дори цялата собственост на компанията.Незнам политическата обстановка стана много заплетена, кой е прав и кой е крив се разми от лъжите на сегашните...Уж умните и красивите милееха за природата ,а оня ден кабинета(един зам министър) вдигна забраната за сеч във вековни гори..

52

Анонимен

преди 1 година

Президентството не се занимава с продажба на оръжие нито дава разрешение за такава сделка?! Това е работа на производителя ,МО - т.е. МС и на търговеца. Божанков, ти сигурно си офицер от запаса, би ли обяснил какво прави тази сделка в Президентството откъде разбра за нея? От др.председател или от търговеца на оръжие? Какво е продадено и кога?

51

Иска ли питане....

преди 1 година

Твърдо сме зад Кирил Петков и Асен Василев.Почти цяла София и над половин България.

50

А,бе щом го плюят

преди 1 година

Петков толкоз ,значи е читаво момче.Ще гласувам за него електронно и с бюлетина.

49

Анонимен

преди 1 година

До При нови избори: Продължаваме подмяната е бита карта

48

При нови избори:

преди 1 година

1. Продължаваме промяната с 39 %.2.Демократична България с 18 %.3.Б С П със 17 %.4. ГЕРБ с 11 %.5. ДПС с 9 %.итн и възраждане не влизат в парламента.На прага е Българско лято на Васил Божков.Проучването е проведено сред 8000 анкетирани в цялата страна.

47

Анонимен

преди 1 година

Тоя все чул-недочул, но знае да "чете" като досадната бабичка от 3-тия етаж. Все недоволен от нещо, обикаля медии и мрънкоти за тоя и за оня.... Какво точно свърши ти, бе?

46

Киро Харварда

преди 1 година

Обичам да посмуквам по-големи фалоси, така да ми пълнят устата разбирате ли

45

Анонимен

преди 1 година

Божанков, ти не си ходил войник и не различаваш муниции от оръжие, нито си търговец, а баща ти чрез свои работници и с помощта на хора от село те направи депутат от БСП. Оръжие държавата не продава, а частни фирми вършат това - напр. Кинтекс, Арсенал, ВМЗ. Продават го на познати фирми от близки до купувача държави - в случая Полша, Чехия, Словакия и др. Къде напр.Гебрев ще търси афганистански търговци като препродавачи в Източна Европа дал Господ. И защо полк.о.р. Стоянов ще намесва президента?

44

КИРИЛ ПЕТКОВ

преди 1 година

Президент! Асен Василев Министър председател! Корнелия Нинова парламентарен шеф! Христо Иванов Главен прокурор!

43

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Шайка печелбари, провалили се във Франция, Канада, Турция и Израил решиха да ударят джак-пота в България. Но мераците им далеч надхвърлят възможностите. Обявиха се за непогрешими и съвършени. Всъщност са обикновени шмекери. Най-добре е да изчезват, и да се върнат там откъдето са се пръкнали...

42

Инпийчмънт !

преди 1 година

Веднага ! От групата на издигналите го !Храни куче да те лае !

41

Анонимен

преди 1 година

Радев говори за износа на оръжие за Полша, което изнасяме и го превозваме до полскоукраинската граница. Познай защо, драги ми смехурко, със женската фамилия Божанков.

40

Анонимен

преди 1 година

Бг депутатите защо не работят в полза роду ами се занимават с компромати очевидно са тарикати.

39

Анонимен

преди 1 година

Божанка, излез от филма за Дивия запад! Много се филмираш и ще настъпиш мотикатааа!