78

Анонимен

преди 1 година

Този младеж ерзац-депутат на БСП може ли да разсъждава. Служебните кабинети бяха миналата година преди изборите, а тогава война Русия- Украйна нямаше, нито пък Просто Киро беше на власт. Продажбата на оръжие започна да се усилва през април-май т.г. Нали така , г-н Божанков? Ти защо не си ходиш на село да пасеш овцете и да си свириш с цафарата по ливадите? Ами тези журналисти от сайтовете с главите ли мислят или с нещо друго?

77

Анонимен

преди 1 година

Е да де, но ако това е подписано от Министерството на икономиката по време на служебния кабинет, означава че е подписано директно от Кирил Петков! Защото той беше министър на икономиката тогава. Та излиза, че Кире ни лъжеше не само докато беше премиер, но и още когато е бил министър!

76

От хората

преди 1 година

И този се опитва да покаже умност и да си вдигне рейтинга.Не знам защо Корнелия го търпи,тегли столчето под нея.

75

рибока

преди 1 година

На президента не му предстоят избори и му дреме на шлифера,ако използам израза на ББ,че ще го хванат за шлифера.

74

Явор е...

преди 1 година

...е богатско чедо, на което му е послано меко. Няма лошо, дай Боже всекиму, да е жив и здрав. Инфо има в нета надлъж и шир за него и кариерата му. Не е само той, всички млади в политиката са протежета. Повтарям, нека растат. Ама защо много приказват, че те са най-праведните и честни, че те са начина за благоденствие и всичко най-добро. Няма такива работи и го знайте при следващите избори. Политика, медии, бизнес-златната верига. Останалото сме ние, дето ни снимат на пазара за цената на черешите

73

Анонимен

преди 1 година

A кой беше министър на икономиката по време на служебното правителство. Про100 Кире

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен---------"Тоя младеж е доста елементарен. А и с този провинциален акцент е заникъде. Чудя се кой го лансира и на коя номенклатура или бизнесмен е син или внук. По-добре да не си отваря устата."--- На този младеж баща му май е търговец на вторични суровини от Горна Оряховица и вероятно се е изръсил малко кеш за да уреди отрочето си в политиката.

71

ПЛОВДИВ

преди 1 година

Божинката пак се изказва неподготвен Сигурно е от месечния му цикъл

70

Анонимен

преди 1 година

И какво бре,айляк? Президентътда не е председател на служебното правителство? Той си е президент, а МО и премиерът на кабинета носят отговорност за износа на оръжие. Защо пишеш нещо, за което нямаш понятие, а тези от сайта пък взели, та го публикували. Дето се казва: самонатопване.

69

Анонимен

преди 1 година

Тоя младеж е доста елементарен. А и с този провинциален акцент е заникъде. Чудя се кой го лансира и на коя номенклатура или бизнесмен е син или внук. По-добре да не си отваря устата.

68

Анонимен

преди 1 година

Божанка, на Радев съветниците са повече от депутатите на БСП. Вие имате само 26 депутата, а Радев има цял отбор съветници, както и Стратегически съвет. Съветниците плюс екипа на Стратегическия са доста повече от всички депутати на Нинова. Или с други думи-не подценявайте Радев! Той се е подготвил за битка и ще ви обори с доказателства! Няма да си остави магарето в калта. А вие станахте за резила. Хем сте голи, хем боси, хем големи. Партията ви е в насипно състояние от вътрешни интриги.

67

Анонимен

преди 1 година

Защо Божинката се хили като комсомолски секретар?

66

Майора

преди 1 година

Божанков още не си дорасъл за раьсъждения че да защитаваш пламенно иволнената за корупция и приватизирала "Техноимпекс" Нинова! Публична тайна е че се изнася оръжие и то през Полшс!

65

Коментатор

преди 1 година

Трябва България да се управлява от земеделци - да стане аграрна страна. Всички на село да копат и шепа програмисти в София горе долу да държат фронта да не стане хептен феодална държава.

64

Иванов

преди 1 година

Тия едни други почнаха да се топят,типично както преди 90-те.казвал съм го преди ще кажа отново докато има във власта ДПС,БСП,Радев Йотова Янев, и копейки,както и производните им,оправия няма да има,затова пълна лустрация,и наказания.

63

абе

преди 1 година

бажанков , развей червеното знаме .

62

Еййй

преди 1 година

Тия едни на други ще си иазкарат мръсните ризи !

61

ББ

преди 1 година

Подкрепа г-н Божанков...само факти,е ще има недоволни и ще плющят балета минуси цяла нощ обаче не им върши работа,България е друга,те това отказват да разберат,има Нова Генерация от Образовани Млади Хора които искат да Живеят Свободно и Справедливо...свърши се старите схеми и манипулации...слепи ли сте бре...*** е Сам!!!резиденто и слави с боко и дпс ни викат...и ние да сме сами,тотално изтрещели хора ни управляват,подкрепят убиства на деца и жени в Украйна бре,Света ще ни презира заради тях

60

Анонимен

преди 1 година

До Иска ли питане....Поправка: К.Петков е подкрепян от един квартал на София и около 20% от упражнилите право на глас, които са има-няма 40% от имащите право да гласуват.

59

Анонимен

преди 1 година

Поредната лъжа на руския слуга Радев.