43

Истукан

преди 1 година

Няма как в тази криза да управляват хора дето имат материални интереси за бързо забогатяване от властта и високите цени. Такива хора вън от политиката и парламента! Не ни трябват.

42

Гангстер

преди 1 година

Реакторите не се вързаха на ПП и затова тоя преди 2 месеца ги събира да ги линчува и искаше да наложи финансови санкции на университетите.

41

Анонимен

преди 1 година

соросод виж му плановете за учебниците всичко е подменено , предател такива учени на килограм се предадоха за грантове , денков в историята като предател ще останеш

40

Анонимен

преди 1 година

Само празни приказки за пред хората,трябва,трябва. Нали затова им беше гласувано доверие,няма диалог между тях,най-вероятно ще има нови избори още повече че К.Петков иска пак той да е премиер.

39

Анонимен

преди 1 година

Хора на които приоритетите са "европейска ориентация и реформи" нямат място в управлението на България! Това може да само неща с които се съобразяваме като членове на ЕС, но в никакъв случай приоритети

38

Кражби

преди 1 година

Директорите са поставени да крадат, а схемата продължава. Що не отворите отчетите на училищата да видите, за какво става на въпрос? Публикувани са в сайтовете на училищата. МОН превежда пари, които се връщат за заплати на техни хора, на служители, които персонала не познава и реално не работят за училището. Да не говорим за ремонти т.н.

37

Гиб Мелсън

преди 1 година

Като оставим емоциите настрани и погледнем фактите се вижда ясно, че по зле от Герп и Бойко няма как да стане въпреки, че и последните кадри на Харвърд се провалиха с гръм и трясък. Те станаха жертва на русофобската си мания да подкрепят Украйна. Преди Бойко да поеме властта в България бяхме наравно с румънците. След 12 години Бойко изостанахме и от румънците и се закотвихме твърдо и категорично на дъното. Той неговите министри си ги събираше по завоите на магистралите. Например онази на завоя

36

Анонимен

преди 1 година

Хванах хванах сто шарана и една голяма мряна, триста едри каракуди, много много паламуди! И ловец съм, и рибар съм.... Да живее царство Чалгария!

35

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме Поскъпването искат да наложат апартейд. Няма да го позволим.

34

До 33

преди 1 година

ПП Пълен Провал нямат кадри за министри, вие искате да имат кадри за директори?Кой образован човек ще им тръгне по акъла? Те нямат толкова роднини покриващи критерии за директори, за това не назначават техни хора.Киро и Асен назначават само кумове, баджанаци, любовници, а роднините ги вкараха на 1.01.2022 като държавни служители.За тях не се иска ценз.Денков не направи нищо за образованието, освен, че предложи да се започва на 1.09 уч година. Но хората през септември чакат намаления за почива.

33

Гиб Мелсън

преди 1 година

До 32. Не знам дали Денков е най слабия министър на образвоанието досега но най вредния министър на образованието досега беше министъра на Герп. Човека на Винету. По негово време директори на училища ставаха само кадри на партията на Винету. Само партийци и то от най некадърните и най продажните българи. Денков не ги махна поради някакви причини, но поне не назначи директори партийци от партията на ПП. Така че категорично най вредния министър на образованието беше този на Бойко.

32

Анонимен

преди 1 година

Този хер Флик може ли изобщо да пее Чалга? Защо изобщо сте го сложили за министър, ако не може да пее Чалга? Нашта бостанска благородническа класа поздравява вашта класа с песента Тигре, Тигре!

31

Анонимен

преди 1 година

По-слаби министри от министрите на ГЕРБ, България не е имала.

30

Анонимен

преди 1 година

Все ми е тая кои ще управляват, стига да не са мутрите

29

Анонимен

преди 1 година

Денков е най- слабия министър на образованието в цялата ни история. Мога да заложа 5000, че отиват в девета глуха. Кабинет ще видят на когато им цъфнат налъmите. Бай Ставри ги чака със спарче.

28

Анонимен

преди 1 година

Борисов защо още не е в затвора?!

27

Анонимен

преди 1 година

Да не забравите да си дарите по една заплата за укритата - щото ще ви вдигнат парното само с 40%, заради 4 пъти по-евтината газ на Киро.

26

Нане

преди 1 година

С тоя шорошляк, България никога няма да има качествено образование... Питам, кой произведе толкоз неуки професори в България... Тоя не става и за управител на селска гара... ===)))

25

Гиб Мелсън

преди 1 година

Само Денков става за премиер от тази партия. Не заради друго, а понеже може да си държи езика за зъбите и да не плещи глупости като Киро Украинеца, който постоянно дразнеше руснаците, били бензиностанция с ракети и т.н русофобски изцепки

24

Анонимен

преди 1 година

Царство Чалгария на три морета! Слава на новият служебен премиер Милко Калайджиев и на чалгарските благородници! Да живее служебният цар Радо Шишарката и служебната царица Радка Пиратка! Чалгарски феодализъм, нема такъв феодализъм никъде по света!