63

Анонимен

преди 3 месеца

Не може, не може..

62

Анонимен

преди 3 месеца

Извода е че България не е в еврочленство а в евроробство . На кво отгоре ? Да не би заплатите да са станали германски ?

61

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя караше децата да плюят и да ходят с намордници. Искаше да се експериментира и с детското здраве, беше готов да ги ваксинира всички. Затворът му е най- лекото наказание. Ще видите народни пари пак, ама друг път!Дърт МОР- да се чете от зад напред!!!

60

Анонимен

преди 3 месеца

59 Упс! Денков успя да стане академик 2021, докато бе министър на образованието. Корупция и порно, това е ПП.

59

Анонимен

преди 3 месеца

До Гангстер, к.43. Пети и шести реАктор на АЕЦ-а са си все още на мятото; за рЕКторите ли говориш?

58

Анонимен

преди 3 месеца

Не, г-н академик, отивайте си всички от този кабинет начело с Просто Киро, Асен Василев, Нинова от БСП и останалата *** от другите партии! Нищо полезно и свястно не свършихте, а Слави чрез ИТН ви спъваше непрекъснато с повод и без повод. Оная вицепремиерка на икономиката и индустрията се въртеше като слон в стъкларски магазин, а Гроздан К. на изпроводяк поиска 3,9 млрд.лв. Е, отиде си и вие заедно с него. Сега Киро премиерът се насландисва и иска нов кабинет и той да му е премиер. Яма йок!

57

Анонимен

преди 3 месеца

До Нане 26 /// Сатрапа на нашето "висше" образование се казва сергей игнатов. Той отвори широко дверите и куцо и сакато вече са проф, доц...??? И тези неуки и необразовани, които не стават даже за селски даскали, сега претендират за по-високи заплати??? Мили Боже, върни ги тези ялови проф. и доц. в селските школа. И накажи всички, които са виновни за този произвол. И за това "качество" на българското "висше" образование. И не забравяйте нашите висши училища да бъдат сведени най-много до 10.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Денков успя да стане доктор на науките, докато бе министър на образованието. Корупция и порно, това е ПП.

55

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам кой ще е премиер,важното е ти да не си министър на образованието повече!

54

Анонимен

преди 3 месеца

Оставката трябваше да се подаде днес. Киро просто, наруши конституцията за втори път. Вън, от политиката и без това рейтингът на ПП се срина и е има -няма, 15%.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Киро просто може само лъже, да реве с пълно гърло по митинги, да излъчва омраза, да лепи етикети. Подпомаган от баща си, който с цветущия си език определи българските медии тока:" жълти вестници, с които можем само да си избършемзадниците"?! Цялата рода, любовниците и фенките, си назначиха на високи постове в държавата. Позор.

52

И

преди 3 месеца

Падна правителство

51

Анонимен

преди 3 месеца

49 Моля? След като в парламента, това правителство бе отстранено чрез гласуване на вот на недоверие, с болшинството? Това ще е второ нарушение на конституцията и ние ставаме анархия, африканска държава, която не си спазва законите. Правителството на бутафорното дуо ПетковВасилев, вече е в историята. Отиваме на избори.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Вотът на недоверие е гласлсуван в парламента. Правителството падна и трябва да подаде оставка незабавно. Така е по конституция. Киро ментата я нарушава за втори път. Партиите и прокуратурата да реагират.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Тия от ИТН са загубили връзка с реалността... на следващите избори я са четвръта, я са пета политическа сила. А след издънката, дето ни предадоха за РСМ - може и да не влязат в Парламента въобще, което ще е и най-правилно! А те, неориентираните, седнали да мислят кой щял да е премиер. Хахахахахахахахахахахах.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Върнете Петков за премиер, Василев нека остане на сегашния си пост. Двамата излъчват стабилност и имат много добра комуникация с всички западни институции, от които зависи положението в България. Това правителство ще е успешно само с ДБ и евентуално БСП. Добре, че ИТН сами се отстраниха и Слави показа истинското си лице на демон. Никога Герб, Възраждане, ИТН, ДПС: Лицето на корупцията и мафията.

47

П.К.

преди 3 месеца

- Един народен представител, един политик трябва да бъде за пример???... Вие добре го казвате, но тези лица ли са за пример? Със всички золуми, няма да стигнат отпуснатите символи, ако само започна да ги изброявам, които продължават и след катастрофалното ви изхвър-ляне??? Вие не ста-вате за нищо. Абсолютно. Вземайте си шапките и...дим да ви няма.

46

Анонимен

преди 3 месеца

Никой не би искал да реанимация един политически мъртвец, какъвто е правителството на Киро просто. То бе свалено и точка. Трябва да се предприемат мерки, защо досега не е подало оставка. Неподаването на оставка след успешния вот на недоверие, гласуван в парламента, е нарушение на конституцията. Въпросът е на няколко чака, които вече изтекоха.

45

Маринов

преди 3 месеца

Е как така отново тия да са в екип и то да оглавят държавата,след като убедително доказа ха,че не стават и то не само те,а цялото досегашнбо правителство ?!Нагледахме се и се на слушахме на просташки маниери и долнопробни приказки, плюс всекидневни обещания и повсеместно потъване ?! Да се измитат всички веднаж и завинаги !!!

44

Лъжа

преди 3 месеца

Както дошли с измама, така отишли с измама. Завъртеха машинките на Мадуро, а сега купуват депутати.