120

Анонимен

преди 1 година

"Руските военни сили превзеха Северодонецк " - Ами , нормално ! Да се готви Киiв ...

119

Анонимен

преди 1 година

Водете добър и праведен живот, делата ви да са полезни за душите и думите ви да са благи за ушите. Слагайте вода за дивите животни в летните жеги, нахранете бездомните и се грижете за болните и ранените, засадете дръвче, погребете руснак, скопете русофил, наритайте педдерезст. За тези ви добри деяния господ ще ви облажни земния живот и възнагради с престой в девет звезден рай в отвъдния.

118

Анонимен

преди 1 година

Европата е люлката на цивилизацията! Всички технически изобретения които правят живота ни по добър са измислени в Европа! В Азия нищо не е измислена освен барута и то не от руснаците! Руснаците нямат никакъв принос за цивилизацията!

117

Анонимен

преди 1 година

До: номер 159 Ами за това което искаш, тоест да свърши тази проклета война, трябва ДА ВЪОРЪЖИМ УКРАЙНА ДО ЗЪБИ!!!

116

българин (не рушняк)

преди 1 година

Аре спрете се с тия руски сили бе!!!! Хората ви намразиха заради тях!!! Кажете нещо за ЗСУ - Украинските Въоръжени Сили!!! Ние сме с тях, на тях помагаме, maynata im na rusnacite!!!!!!!!

115

Анонимен

преди 1 година

Айде да свършва тая война, да се успокояват Америка и ЕС, че с маймунски си решения ни загробат сигурно. Колкото и да плямпат, руската икономика си е самодостотъчна по време на война, но нашата не е и в мирно време.

114

сопол

преди 1 година

най големите борци и разпространители на демокрация САЩ. Е па колко да е демокрация щом цяла европа е подчинена на сащ, майкооо

113

Анонимен

преди 1 година

Какво ви вълнува Северодонецк, преди един ден предадохме Родината си за западноевропейски и еврейски плюшки.

112

Анонимен

преди 1 година

На руските фaшkucти да им се вкиснат джибpите дано, да им пресъхнат кладенците и да им се uзфъшka газта! Това им е достатъчно да се затрият! Без тези неща са загубени! А колкото клетви са отнесли, все някоя ще ги хване!

111

юбералес

преди 1 година

За четири месеца руснаците не са превзели напълно нито една област, а оръдията и танковете за ВСУ започнаха да идват. Ако до 45 дни Киев не падне, войната се обръща. Тик-так.

110

сопол

преди 1 година

не става въпрос за русия бе , алооо. Става въпрос , че хамерика иска еднолично да командва, няма избори мизбори. е па ако на командването му викат демокрация, ок. сащ печат долари, но всеки който иска да си купи петрол от борсата, трябва първо да произведе нещо , да го продаде и чак тогава да купи долари, за да си купи петрол. утре и водата като я качат на борсата.... ***

109

Ламята

преди 1 година

ДрОгари Литва ще я гоним ли от нато,да изяде шамарите самостоятелно или просто ще и заповядаме да вдигне блокадата над Калининград?

108

дядо йоцо гледа

преди 1 година

''Ключовия град Северодонецк - стратегическа победа за Москва'' - ха -ха, още не мога да спра да се смея. Северодонецк явно е ключът към Киев.

107

shimbaka

преди 1 година

До Анонимен 134Ако нормалните са като онези с знамето на дъгата, благодаря от сърце искам да ни мразите :)))) Педд Рази! маимунска шарка да хванеш на *** !!!!

106

Анонимен

преди 1 година

Мизия отива при румънците, Тракия при гърците, предатели. Честито, Наздраве.

105

Анонимен

преди 1 година

Това на което съм свидетел е че русофилията изяжда душата!

104

АлексСпб

преди 1 година

До Анонимен 104"От много перчене украинците изядоха и солта и тоягите и платиха жълтиците" Благодаря ви, не знаех, че има почти пълен българкски аналог на стар укоаински виц "Солта, матумба ( Е....нето), гроши ( жълтици) :)

103

shimbaka

преди 1 година

Как е Фашисти ? Искате ли един хубав ритник в *** като през 41-45 година ?

102

Не са споменали

преди 1 година

80 полячета - доброволци след калибриране са се изпарили днес в ранните часове.

101

посмали манго

преди 1 година

До Анонимен: "Украинците нямаха артилерия" верно ли? и къде отидоха стотиците артилерийски ситеми от началото? Те и след западната 'помощ' няма да имат - руснаците засега ги бият с една ръка - не са ползвали авиация както се полага!