217

НЯКОЙ

преди 1 година

Така ще е докато Германия и целия ЕС не се научат, че трябва да има уважение и към другата страна - Русия. ЕС е САЩ трябва да разберат, че вече не могат сами да определят световния ред. ЕС сам се тласка към точката на пречупване, а Путин и САЩ само помагат за това.

216

Анонимен

преди 1 година

Русия е виновна, но не казвате за санкциите нищо. Газопровода работи на 60 процента заради ембаргото, и липса на части за компресорните станции на Канада.

215

Ала Бала

преди 1 година

За американците сближаване на Русия с Германия винаги е било нежелано - с комбинираните ресурси, технологии и население на двете ще изникне недостижим конкурент във всяка една сфера, дори и във военната. Най-големите американски войскови контингенти в света са в бившите членки на Оста ... защо ли ? Може би да осигуряват независимо взимане на решения в съответната държава. :)

214

Анонимен

преди 1 година

Америка процъфтява, само за една година успя да скара и да доведат до война две вражески държави и да съсипят икономиката на Европа. Това, което не предвидиха обаче е че така бетонират китайската икономик, която съвсем скоро ще изпревари американската и ще се превърне в световен хегемон.

213

Анонимен

преди 1 година

Преди 10-ина години, когато западните държави ревяха за намаляване на въглеродните емисии, Китай заяви че няма да се включи в новите договорки. Отговорът беше дословно: По време на вашата техническа революция вие замърсявахте света със сажди и пепел докато построите технически напредналите си икономики, сега е времето на нашата техническа революция и ние ще отстояваме за правото си на технически напреднала икономика. Иронично сега западът се връща в зората на техническата си революция

212

How you bol

преди 1 година

Лошото е че всички пари които се наливат в Украйна, ще се изпарят. Няма държава, няма кой да връща парата. В офшорките на олигарсите... 37432

211

Анонимен

преди 1 година

Затова ли Зеленски търчи да се изтегля от Донбас? Тази война ще свърши скоро, защото големите така ще навредят!

210

Анонимен

преди 1 година

Айде сега да помислим!!! При такава криза в Европа, на нас ли първи ще докарат газ от Америка? С кораби??? Ще бъде библейско!

209

Анонимен

преди 1 година

Ама защо ревете, какво ни дължи Русия на нас? Нали искахте да се дава оръжие, нали цяла Европа сме срещу тях? Сега Америка ще ни даде газ!

208

путик да тласне

преди 1 година

някой в КУмсОмолск на аМур за централна канализация, че монголоидите там се вмирисаха.

207

Анонимен

преди 1 година

Поредните пропагандни бла бла бла групости ни сервирате. Ако изобщо някой тласка германската икономика към пречупване, то това са Аналена Бербог (безмозъчната лъжкиня, която случайно стана външен министър) и Щолц (внукът на офицер от SS), които в угода на САЩ ще ликвидират икономиката на Германия. Последните 2 години са особени за Европа. Това е исторически период, в който САЩ за пръв път успяха да наслагат свои агенти навсякъде в ръководството на европейските държави. Имаме и видим резултат.

206

Кюмюр и свещи

преди 1 година

за дойчовците. А, да, и повече шнапс.

205

Анонимен

преди 1 година

Високомерието, с което германистанците се опитват да играят срещу Русия ще им изиграе много лоша шега. Октомври започва веселбата за тях, да се молят за по-мека зима.

204

Анонимен

преди 1 година

Това е част от платената пропагандна война на Русия и нищо друго...

203

Анонимен

преди 1 година

Заглавието е подвеждащо, неизчерпателно и тенденциозно. Така написано излиза, че ЕС е невинен, а Русия и Путин са действали просто така, без никаква причина. Запомнете момченца-драскачи; за танго трябват двама. Не може единият да е виновен за всичко, а другият да е невинен във всичко. Всяко действие има първопричина.

202

Инженер

преди 1 година

Зимата софиянците на тец ще плащат по 500-600лв сметки ;)

201

Fool

преди 1 година

Много е забавно като всички влюбени в другаря обедняват колко са *** в Европа. На другаря финансите не са му вечни също, това е игра и извиване на ръце двустранно. Ако се уреди договор за lng другаря, ще гледа тъпо от Кремъл :) А всички пишещи тук колко е зле Европа, да станете утре и да си продадете немските автомобили и бързо да взимате по една Лада Веста!

200

Мао

преди 1 година

Канадците не искат да ремонтират турбината на Северен поток 1, а немците не искат да пуснат Северен поток 2! И защо Путин да им е виновен!?

199

Анонимен

преди 1 година

Искат и санкции и евтино олио и газ и пак да си карат колите. Нещо друго не искат ли?

198

Анонимен

преди 1 година

Нищо не тласка Путин, той си гледа интереса на държавата. Натласкаха си го те, а сега и недоволни. Тарикат не писка.