227

Анонимен

преди 3 месеца

Щом са в ужас, че Русия ще им пречупи икономиката, то да си направим изводи, че досега икономиката им се е крепяла на ограбването на Русия, значи? Е, значи-свърши се, затягайте коланите, излитаме.

226

НЯКОЙ

преди 3 месеца

Така ще е докато Германия и целия ЕС не се научат, че трябва да има уважение и към другата страна - Русия. ЕС е САЩ трябва да разберат, че вече не могат сами да определят световния ред. ЕС сам се тласка към точката на пречупване, а Путин и САЩ само помагат за това.

225

Жададык

преди 3 месеца

Наложете още санкции на Русия, може да се оправят нещата.....

224

Анонимен

преди 3 месеца

Русия е виновна, но не казвате за санкциите нищо. Газопровода работи на 60 процента заради ембаргото, и липса на части за компресорните станции на Канада.

223

Ала Бала

преди 3 месеца

За американците сближаване на Русия с Германия винаги е било нежелано - с комбинираните ресурси, технологии и население на двете ще изникне недостижим конкурент във всяка една сфера, дори и във военната. Най-големите американски войскови контингенти в света са в бившите членки на Оста ... защо ли ? Може би да осигуряват независимо взимане на решения в съответната държава. :)

222

Анонимен

преди 3 месеца

Америка процъфтява, само за една година успя да скара и да доведат до война две вражески държави и да съсипят икономиката на Европа. Това, което не предвидиха обаче е че така бетонират китайската икономик, която съвсем скоро ще изпревари американската и ще се превърне в световен хегемон.

221

Анонимен

преди 3 месеца

Преди 10-ина години, когато западните държави ревяха за намаляване на въглеродните емисии, Китай заяви че няма да се включи в новите договорки. Отговорът беше дословно: По време на вашата техническа революция вие замърсявахте света със сажди и пепел докато построите технически напредналите си икономики, сега е времето на нашата техническа революция и ние ще отстояваме за правото си на технически напреднала икономика. Иронично сега западът се връща в зората на техническата си революция

220

How you bol

преди 3 месеца

Лошото е че всички пари които се наливат в Украйна, ще се изпарят. Няма държава, няма кой да връща парата. В офшорките на олигарсите... 37432

219

Анонимен

преди 3 месеца

Германската машина май се нуждае от масло...

218

Анонимен

преди 3 месеца

Затова ли Зеленски търчи да се изтегля от Донбас? Тази война ще свърши скоро, защото големите така ще навредят!

217

Анонимен

преди 3 месеца

Айде сега да помислим!!! При такава криза в Европа, на нас ли първи ще докарат газ от Америка? С кораби??? Ще бъде библейско!

216

Анонимен

преди 3 месеца

Ама защо ревете, какво ни дължи Русия на нас? Нали искахте да се дава оръжие, нали цяла Европа сме срещу тях? Сега Америка ще ни даде газ!

215

путик да тласне

преди 3 месеца

някой в КУмсОмолск на аМур за централна канализация, че монголоидите там се вмирисаха.

214

Анонимен

преди 3 месеца

Поредните пропагандни бла бла бла групости ни сервирате. Ако изобщо някой тласка германската икономика към пречупване, то това са Аналена Бербог (безмозъчната лъжкиня, която случайно стана външен министър) и Щолц (внукът на офицер от SS), които в угода на САЩ ще ликвидират икономиката на Германия. Последните 2 години са особени за Европа. Това е исторически период, в който САЩ за пръв път успяха да наслагат свои агенти навсякъде в ръководството на европейските държави. Имаме и видим резултат.

213

ФАШИСКА СГАН

преди 3 месеца

ТАКА Е КАТО СИ СИ ДАЛ МАРИОНЕТНИЯ ЗАДНИК ЗА ПОЛЗВАНЕ ...МАРИОНЕТКАТА ИЗПЪЛНЯВА БЕЗ ДА МИСЛИ..ТОВА СЕ СЪЧЕТАВА И С НАСЛЕДСТВЕНАТА НАЦИСТКА ПСИХИКА.....ТАКАВА МАРИОНЕТНА СЛУГА Е И ЗЕЛЕНИЯ....Е ВИЖДАТЕ ЗА КАКВА ПРИЛИКА СТАВА ВЪПРОС.....И КАКВИ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ????ВСИЧКИ ГИ ВИЖДАМЕЕЕЕЕ..ЖАЛКОТО Е ЧЕ ВИНАГИ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА СТРАДАТ...А ТЕЗИ ЛЕШОЯДИ ЩЕ СА ПАК ДОБРЕ..

212

Кюмюр и свещи

преди 3 месеца

за дойчовците. А, да, и повече шнапс.

211

Анонимен

преди 3 месеца

Високомерието, с което германистанците се опитват да играят срещу Русия ще им изиграе много лоша шега. Октомври започва веселбата за тях, да се молят за по-мека зима.

210

Анонимен

преди 3 месеца

Това е част от платената пропагандна война на Русия и нищо друго...

209

Анонимен

преди 3 месеца

Заглавието е подвеждащо, неизчерпателно и тенденциозно. Така написано излиза, че ЕС е невинен, а Русия и Путин са действали просто така, без никаква причина. Запомнете момченца-драскачи; за танго трябват двама. Не може единият да е виновен за всичко, а другият да е невинен във всичко. Всяко действие има първопричина.

208

Инженер

преди 3 месеца

Зимата софиянците на тец ще плащат по 500-600лв сметки ;)