247

Lina

преди 2 месеца

Кога точно установиха ( всички) зависимостта си от раша? Оня ден? А ако нямаше война - зависимостта пак си е факт. Нищо - гледам готвят се без хладилници, хоум офис и къпането малко лукс 2 пъти седмично. Нямат опит в стидуването те. Ще си покаже - при най - пискащите края на септември е " свежо " студенко

246

байХ

преди 2 месеца

кризата с енергоносителите са точно НемцитеТе затвориха атомните си и въглищни централи,отвориха газовете и резултата ток и газ хвръкнаха в небесата,а сега *** кефа ,да се сринат дано

245

Анонимен

преди 2 месеца

Путин ли тласка германската икономика или демократите от САЩ? На кой му е нужна слаба Германия? Руснаците искат да продават колкото се може повече газ на силна икономик и да печелят. На американците не им трябват конкуренти. Та.....

244

европейски скептик

преди 2 месеца

нещо много си се объркал малко по-вече да четеш преди да си ударил някоя ракия

243

До анонимен бляд

преди 2 месеца

До анонимен ще смучете самогон и ще се молите отново за американски чорапогащи бляди

242

Сократ

преди 2 месеца

Немската икономика в пропастта си я тикат умните немски управници. Точно като у нас.

241

Анонимен

преди 3 месеца

Германските управляващи може би ще си припомнят последните дни на прил и началото на май 1945 г., само че тази ситуация я предизвикаха шефката на ЕК -германската гинеколожка Урсула Лайен, Манфред Вебер - шеф на ЕНП, германец, канлерът на Германия Шолц, президентът на Франция Макрон, Марио Драги на Италия. Ще ви приседнат тези триста и двадесет млрд.долари,за които всички вие точите зъби... Вие, с вашето високомерие съсипахте икономиката на Европа!

240

раша е наша

преди 3 месеца

Заявления о том, что в России произошел дефолт, являются ложью, заявил первый зампред комитета Совета Федерации по международным делам

239

User

преди 3 месеца

Кой се сеща за онази поговорка: "Шат парата, шор бозата!"? За неразбралите: плащаш - получаваш, не плащаш - не получаваш. Така е от време оно.

238

Равнопосавеност

преди 3 месеца

Няма страшно - преди повече от десет часа Блумбърг казаха, че часове деляли Русия от дефолт! :))) А зеленчук редовно говори как ще спечели - все едно той се бие и все едно унищожена и съсипана Украйна е почеса за него! А те сега в миг на откровение се загрижили за Германската икономика??? Късно... Нали Американската е добре и може да се опитва да се справи с Китай - кой го греят васалите на САЩ и Англия?

237

Жададык

преди 3 месеца

Жалка, унизена, васална ойропа се самоубива и не смее да се погледне в огледалото...За хатъра на кравария... ойропа се управлява от умствено изостанали индивиди....

236

Анонимен

преди 3 месеца

Германците ще си преместят в другия крачол. Започнаха сериозно да произвеждат военна техника, която както винаги е поколения над руските кенеfи и вече няма да допуснат грешки

235

Зозо

преди 3 месеца

...........Компаниите ще преместят производството си там, където има конкурентен газ от тръбопроводи........... демек може и в България :))))))))))))))))))))))))

234

Watchdog

преди 3 месеца

Всичко това е последица от ЕС регулациите в сектор "енергетика" през последните 15 години. "Спот пазари", принудително деконсолидиране на индустрията, наивни идеологии, субсидии, конвергенция на цените на енергийните източници в цяла Европа, без оглед на различните ценови равнища, данъчна структура, доходи и норми на печалба. Разбира се "зелени" измишльотини, сертификати, разрешителни и мноооогооо политика, насочена най вече към Руската федерация. Пълен провал е ЕС. Това е чистата истина.

233

Данев

преди 3 месеца

Русия копае гроб за Германия и може сама да падне в него. А германците да почнат да се обрязват че да се впишат в новия ландшафт. Бабо Меркел, къде така? - На джамия Мустафа!

232

.

преди 3 месеца

Не Русия. Германия сама си тласка икономиката към точката на пречупване :)

231

Анонимен

преди 3 месеца

Некомпетентните европейски бюрократи тласкат Европа в страховита икономическа и енергийна криза. Хем не искат руските ресурси, хем реват, че няма руска газ. Но, мисля, че напълно са забравили, че гладът е разрушавал империи. Тази зима ще е настъпи точката на пречупване на европейците и всичката тая *** ще бъде изметена.

230

Кукуруку

преди 3 месеца

Май излиза че ЕС е бил обединен само в новините. При първите проблеми се разбира че всеки се спасява поеденично.

229

Може ле един ден пон

преди 3 месеца

Без медийна пропаганда а да четем новини и докажат медиите че са независими . Ми стават смешни Русия тласкала, ай.. стига де не сме шапшали тя русията принуди германците да налагат санкции да дават оръжия и изпълняват покорно нарежданията дадени от американските им покровители.

228

Мирчев

преди 3 месеца

Ами що не си вземе Сименс агрегатите от Канада и въпроса приключва.Да не би да мислите че Русия не и се продава,нали трябва на печели.Пък в статията нищо не казва за тоя дребен факт,ами никаква обективност.