15

евророма

преди 3 месеца

бхк информиран ли е ?

14

Наакана

преди 3 месеца

територийка.

13

защо

преди 3 месеца

13, Като що е то "комунални услуги"

12

Анонимен

преди 3 месеца

До 12 - Ще изчезнат когато хората се научат да поставят интересите на съгражданите си, пред своите лични. Живея в Дружба, ползвам метро, влакове, автобуси, самолети, таксита, апликации. Моят начин на живот е в изгода на цялата общност и пътувайки се запознавам с много хора. Не бих си позволил да ползвам автомобил, просто щото имам пари да си го купя. Това е назадничево мислене на някой забил в 90те. 21ви век е век на комуналните услуги и поне 45% от автомобилите са излишни.

11

Анонимен

преди 3 месеца

До 10. Не, не знаем какво е "шубинизъм". Би ли обяснил?

10

Анонимен

преди 3 месеца

"комплексар форумен купи си барем една кола менте работник форумна клюкяркаа" - пабоня за чуждестранни фирми не за да изкарвам пари от Църгария, а да вкарвам, ама повечето не сте живяли на Запад и не знаете какво е шубинизъм. В държава дето тегли по милиард на месец заеми за да съществува очевидно няма разбиране за градеж на общество. Как не ме е срам да ходя пеш докато всеки втори е паркирал в калта. Тц, тц къф съм комплексар. ;)

9

Анонимен

преди 3 месеца

хората в България не могат да се ориентират как с 3 леви завоя се прави десен - кажи му на българина, че три пъти ляв прави десен и ще те нарече комунист или екоталибан. В Света Троица, в София им направиха еднопосочни улици и вдигнаха протест, че не знаят как да се приберат.

8

ахуу

преди 3 месеца

вкарвал 4ри бона осигурявал бензина на Фики ехоо комплексар форумен купи си барем една кола менте работник форумна клюкяркаа

7

Анонимен

преди 3 месеца

"Пак ли звездите ти говорят?" - що се жегваш де, обективен съм, очевидно е, че нямат 2.50 за паркинг, живота е скъп, цигарите 6лв, Колата стана 2.5, бананите и те. А улицата няма как да стане еднопосочна и да паркират в едната лента както е в западните държави, щото хората в България не могат да се ориентират как с 3 леви завоя се прави десен.

6

Анонимен

преди 3 месеца

На клипчето няма нито 1 автомобил който да не е паркиран на пешеходната алея, в градинките или на площадката, така че нещата са в реда на нормалното. Шофьорите са жолям плюс за икономиката на Саудитска Апабия, Русия и Гепмания, но за България нямат 2 лева за паркинтлг щото не могат да се приберат без пакет цигари, връзка банани и кока кола - ще им се смеят съседите. Капитализъм пък за не си угажда. Кво беше "политиците са виновни, че им дават свободата да живеят като талибани."

5

До 4

преди 3 месеца

Пак ли звездите ти говорят?

4

Анонимен

преди 3 месеца

Е стига де какво значи вряза? За българите е нормално да паркират в зелените площи и по детските площадки. А осъждащите деянието не се преструвайте, че и Вие не паркирате по тротоарите. Ние където не си купуваме автомобили, така или иначе, сме втора ръка хора, нали така Ви разправяха от автокъщите, докато Ви продаваха поредния вносен таралясник? Паркирайте, не се притеснявайте аз вкарвам по 4 бона на месец от чужбина и ходя пеш. Осигурявам бензина на 12 такива (с крак тип Фики 2016та.) на месец.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Промяната на жaлкия фигурант им идва в повече...

2

Анонимен

преди 3 месеца

русофил и терорист е едно и също

1

Анонимен

преди 3 месеца

Когато дадеш на жена си да покара