160

Ангелина

преди 1 година

До Анонимен под номер 167- ББ отстраняваше хора ,не поради съмнение в "корупция" ,а за да се хареса или да спаси себе си - отстраняваха се "дребните пешки" ,зад чийто "гръб" се крие"силният мъж"!А,колкото до назначенията по времето на ГЕРБ назначения в държавната администрация са само на партиен ,приятелски,далавераджийски,интересчийски и роднински принцип!!!

159

Анонимен

преди 1 година

Тиквата иска да хвърля милиарди открадната пара на народа от прозореца на джипа още 12-13 г

158

Анонимен

преди 1 година

Цял свят явно са 10 държави...Игноранти ни управляват, божеее..

157

Фани

преди 1 година

Корнелио,колко доносници си си назначила,които да ти докладват кой,какво в казал а? Едно време Борисов беше забранил да го осведомяват за вашите помии,защото искаше да е съсредоточен в работата си ,а не да се занимава с махленщина.Даже е казвал ,че и телевизия бе гледа.Елементари,некадърници

156

Анонимен

преди 1 година

ББ винаги отстраняваше всеки за когото имаше съмнения за корупция !ТЕЗИ назначиха съпругата балдъзата, кум кумица,любовниците като на парад!МНОГО БЕЗОЧИЕ И НАГЛОСТ!ПРИЛИЧАТ НА ГЛУТНИЦА РЪФАЩА ОТ БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА БЪРЗО И ОЖЕСТОЧЕНО!ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ !ВОЙНА!

155

Ангелина

преди 1 година

ББ,всичко "може да спре"на думи ,само варварството и простащината на своите членове и симпатизанти ,не може да спре!В Монтана по телевизията се видяха техните свирепи и жалки лица.Някои от тях от държавната администрация ,бяха на почетната трибуна с вожда си ,но най- отзад ,като си криеха от камерите-защо ли?!Такива са жалки и подли за изпълнение на мръсни поръчки от всякакъв характер,но иначе страхливци по природа!Силни са само в глутницата от свирепи зверове готови да убиват- ТОВА МОГАТ!

154

Анонимен

преди 1 година

Нинова, която е уволнена от Станишев заради корупция няма право да говори. Тази не е направила нищо за България, няма и да направи. Нинова, ти си болестно образование в Българската политика.

153

Анонимен

преди 1 година

Ами то в цял свят и заплатите са по-високи ..........

152

Анонимен

преди 1 година

В едно предаване обясниха закона за търговията с оръжие и когато страна клиент купила оръжие реши да го продаде на трета страна изчаква документите да се подпишат от страната износител -5 членна комисия единият е министър на икономиката. ТОЧНО НИНОВА ЛЪЖЕШЕ!

151

Реалист

преди 1 година

Тази би оправдала всичките изцепки на сегашните недоразумения със ...световната криза и войната! Само че в България инфлацията е два пъти по висока от тази в ЕС! Както казва Борисов ,на кого да вярвам...на приказките на Киро/и Корнелия/, или на цените на Булгаргаз!

150

Анонимен

преди 1 година

ББ щеше да копира западните СТРАНИи фирмите да сключват дългосрочни договори на ниска цена!НАШИЯТ ЗАКОН Е НА БОРСАТА ДЕН ЗА ДЕН!В 2.00 ДО 2.04Ч ИЗКУПУВАТ НА НИСКИ ЦЕНИ ЦЯЛОТО КОЛИЧЕСТВО И ПРОДАВАТ НА ТРОЙНА ЦЕНА!Е ТОВА ВДИГНА ЦЕНИТЕ ПРЕДИ ВОЙНАТА !НАШИЯ БИЗНЕС НЯМА ПРЕДВИДИМОСТ И СЕ ЗАСТРАХОВА!КОЛКО ПОСРЕДНИЦИ СА НА ОПАШКАТА НА ЛУКОЙЛ? ЗА ГАЗА ЩЕШЕ ДА Е ПРИКЛЮЧЕЛ ГРЪЦКАТА ВРЪЗКА ДЕКЕМВРИ- ЗАЩОТО ТИЧАШЕ С ДЖИПКАТА ПО СТРОЕЖИТЕ ,КИРО В СОЛУН С ЛЕНА, С ЛИНДА ВСЕКИ ПЕТЪК НА СПА С ТРИ ДЖИПА ПАЗВАНТИ!

149

Анонимен

преди 1 година

НИНОВА И ЦЯЛОТО БСП ПРИ ЛЕНИН!

148

анонимен

преди 1 година

Бясна е. След изборите ще гледа властта през крив макарон.

147

Борисчо

преди 1 година

К-урнелио, в цяла Европа е 8% и се усеща 10, а тук е 16 и се усеща 50... А ти си човека, който трябва са се бори с инфлацията... Ама така е, всеки път когато БКП се докопа до кокала става държавна катастрофа

146

Марга Рит

преди 1 година

Ще я спре той, с пожарникарския маркук. Смотльо селски! Как има хора дето още му вярват ...

145

Калина

преди 1 година

Корнелия що не млъкнеш.Аз знам едно ,от 1989 год.колкото пъти сте управлявали в България е пълен хаос и нищо добро не се случва Разтягате ,,велики" работи и не спирате,устите ви почивка нямат

144

Анонимен

преди 1 година

Тези, които смятат, че Бойко Борисов управлява по-добре, първо да се запитат какво той щеше да направи в ситуация на войната в Украйна, световната криза, санкциите към Русия, газа, ветото за Македония и т.н., ако беше на мястото на сегашния Премиер. Бойко обича да се афишира като голям "евроатлантик ", нали краде от фондовете на ЕС, но в действителност е един комунист по убеждения и манталитет. Лицемер като Радев. Пред запада говори за европ.ценности, а реално гледа на изток.

143

Анонимен

преди 1 година

А защо е двойна инфлацията в България? Това е въпроса, Биволице

142

Бог да пази България

преди 1 година

Няма как една държава да върви напред когато политиците й се занимават по цял ден да си търсят вина и да се критикуват. Щом положението е такова няма защо да се занимаваш с опозицията, а си направи самоанализ и се запитай защо нещата не вървят? Да не говорим за лъжата с оръжията за Украйна -там има кой отгоре да съди. Научете се най-накрая на смирение, дайте път на други хора да пробват, където не успявате и спрете с този език на омраза! Особено за жена е много грозно да говори по този начин.

141

Анонимен

преди 1 година

Цугцванг си, Нинова. Нямаш полезен ход. Каквото и да направиш или кажеш, все ще сбъркаш.Така става като се заплиташ в лъжи.