19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17Феминистките ги ям за закуска, но ти ми кажи, защо дадено момиче или пораснала жена да не прави аборт ако не желае да има дете :)))

18

Анонимен

преди 1 година

"Байдън е категорично против това решение на Върховния съд! Четете ли ги тия статии изобщо."________Байдън разиграва театър пред масите. Онези дето му подават пищовите дърпат конците и на Върховния съд.

17

Анонимен

преди 1 година

"Зaтлъстeлите феминистки революции ли ще вдигате? Да не получите удар от много ходене пеша по протести?" - ни съм жена, ни съм феминист. Както написах отворил съм пакета с пуканки, гледам и се смея. Както казах жените или ще си износват децата или ще се ритат по коремите ще се ръчкат в мадото и ще пият анти-бебе. Който не е разбрал забраната не е щото на някой му пука за абортираните деца, а заради бизнеса с контрацептиви и заради огромното търсене на деца за осиновяване от LGBTQ обществото

16

Анонимен

преди 1 година

Ако позволиш да си раждат при всеко боцване, ще станат население колкото Индия САЩ :)) вЯвно не им стигат 360 милиона население, искат работна ръка, ама от латиноси и чернокожи не чакайте такава :)))

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен12 Байдън е категорично против това решение на Върховния съд! Четете ли ги тия статии изобщо.

14

до 11

преди 1 година

Просто отбелязвам определени зависимости. Когато в САЩ признаха други полове и гей браковете, идеята "случайно" "узря" у евротиквите и почнаха да копират практиката.

13

До 5

преди 1 година

Нито си интересен , нито актуален. Ти на т ъ п ли се правиш, или така си се родил?! " 4" е прав, факт двама стдии от върховния съд на САЩ имат акции в компании произвеждащи контрацептиви , този закон не защитава живота ,а парите на компаниите , инвеститорите и акционерите на производителите на контрацептиви.

12

Анонимен

преди 1 година

Не може да принудиш дадена жена да ражда, може пък да не го иска това дете, случаи много :)) Излага се Байдън и то много, а уж бил демократ :))

11

Анонимен

преди 1 година

"Сега гледайте как на "независимия" ЕС по случайност ще му хрумне идеята да ограничи абортите на своя територия." - ми тя бялата раса по друг начин май не може да оцелее. Забелязваш ли, че забраната се въвежда в централните щати където са масово белите, а не хо Флопида, Ню Йорк и Калифорния? ;} Докато другите раси раждат по 5 деца белите оени ходят на работа. САЩ напуснаха Афганистан и отприщиха талибанското в себе си.

10

До 3

преди 1 година

Мнозинството от абортите са по избор, а не по медицински причини или изнасилване, което не е оправдание. Нежеланите бебета ги давайте за осиновяване. Не може да се правите на жертви, да настоявате за Истанбулска конвенция, а в същото време да убивате безнаказано десетки хиляди бебета годишно.

9

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата "демокрация" взе решение, основано на митологични текстове от неизвестни автори, най-вероятно древни овцепаси.

8

Анонимен

преди 1 година

Сега гледайте как на "независимия" ЕС по случайност ще му хрумне идеята да ограничи абортите на своя територия.

7

До 3

преди 1 година

Зaтлъстeлите феминистки революции ли ще вдигате? Да не получите удар от много ходене пеша по протести?

6

Анонимен

преди 1 година

Да изправиш LGBTQ срещу феминистки? Ауч! Звучи катастрофално! Дали ще видим разпадането на САЩ на 2 както се говори по Щатските канали още от времето на Тръмп? Само времето ще покаже. Тяхна си работа, но жените в БГ да започнат да се замислят за кого гласуват, че може и да ги застигне същото, а абортите без клиника трудни... Ритане в стомаха, ръчкане в матката с шило... Дивия див Запад. Какъв интересен социален експеримент. Добре, че инките ни дадоха царевицата, да хапвам пуканки докато се смея.

5

До 4

преди 1 година

Шок и ужас! Сега клетите жени няма да могат безнаказано да си yбивaт бебетата!

4

Републиканците

преди 1 година

Са тоталния лицемери. Кото са про лайф,защо не забранят производството на контрацептиви , А ?! Това решение е абсолютен фарс и става въпрос за пари и лобисти на конрацептивните компании ,а не за абортите по принцип. Жалки парвенюта са републиканците, но най жалкото е, че не осъзнава колко са прозрачни за световната общност.

3

Анонимен

преди 1 година

От началото на месеца има запалени 7 църкви и домове за женско здраве. Никоя жена не иска да бъде изнасилена и да износва отрочето на *** или да отглежда дете, което не може да си позволи и да се наложи да го даде в дом за да го осиновят някакви LGBTQ-та. Покрай толертранса американците се пуснаха така тежко по пързалката, че тепърва ще гледаме ескалация на насилието. Ако си мислите, че масовите убийства са пика на насилието то тогава не знаете какво ги очаква до края на 2023та.

2

Кокорчо

преди 1 година

Само да не приемат закон против страпонясването,че Киру и СтрапоЛена няма да могат да имигрират там...

1

Анонимен

преди 1 година

Сега ще започнат да се тъпчат с противозачатъчни и ще се превърнат в .....мъже.