92

ЕМИГРАНТ

преди 1 година

Стига с тази македония. Колкото повече и единствено се говори толкова по.... Най добре по малко да се говори от политици, журналисти, хора. Игнор колкото може. Дайте да си оправим държавата,че вече 33г. няколко автобуса хора и техните семейства, роднини, приближени, облагодетелствани Ни крадат и правят на луди....

91

Българин

преди 1 година

Госпожо, имате шанс за Европейско бъдеще. Това, което искате!!!...хиляди ваши граждани взеха български паспорти за да са в ЕС. Инатът си е ваш, но не е здравословен!!! Да покажем на света Единни Балкани!

90

Анонимен

преди 1 година

До Anatoli -- Има, драги. Има. И го практикуваш знайно или не. Нарича се "интернационализъм".

89

Do Anatoli

преди 1 година

Интелегентен коментар. Проблема е че не можеш да го обясниш на хората от двете страни на границата. В България, се набюдава в 19ти век, в Македония 20ти. А гротото от двата народа си мислят че с тях е започнало съществуването на цивилизацията.

88

Анонимен

преди 1 година

Ама да се поалбанчват скъпите братя. Това да си плюеш по рода и да си съчиняваш история крадейки от съседите говори за пълна деградация на хората там. Не може в световната история да те споменават след 1990г., но те да драпат за Александър Македонски и кой ли не още.

87

Проблемът

преди 1 година

си е ваш, госпожо! Сами сте си криви, че ЕС ще го гледате през крив макарон/макрон!

86

Анонимен

преди 1 година

До До 8 ОМО Илинден ни прави проблеми за маке малцинство в България и затова езика е важен да е бг за да нямаме съдебни проблеми.

85

Anatoli

преди 1 година

Няма по- тъпо нещо от национализма - било то македонски или български. Няма по - безсмислено нещо особено когато вече се интегрираме да сме едно в Европа. Идеята за национална държава е на 500 години. По Българските земи идва през 19 век . Какъв е смисъла? Да си гъделичнем комплексираните миши душички само ли. Истината е че сме малки и бедни и корумпирани и украдени и че разни политици се крият зад национализма за да ни крадат . Стига с тая тема Македония .

84

Майора

преди 1 година

Ваичко при вас е измислено! Вашата страна е изкуствено създадена както и вашия език! Затова Гърция ви държа в неведение докато не озпълнихте Преспанското споразумение! Така че всичко може да стане стига вир да искате и без да се оправфавате!

83

До 8

преди 1 година

До АнонименЗащо, според теб в Германия, Австрия и Швейцария нямат проблем с това, че езикът е немски? Това за тях никога е бил въпрос. Немският е официален език в ЕС. Българският също стана официален в ЕС. Сега искате да признаем един диалект на бълг. език и той да стане също официален? Родоотстъпници само може да направят това. Другите хора са интелигентни и мислят, а нашите управляващи са само гзолизци и се слагат според момента. Ааа, ние не живеем отсега до след малко.

82

До 87

преди 1 година

Букет от френски и немски език. Това ли е швейцарския

81

Анонимен

преди 1 година

До 80 Анонимен Швейцария няма швейцарски език . . . Има и се нарича ретророманиш! Поздрави от Люцерн!

80

Анонимен

преди 1 година

До 12. Засега 1:3 т.е. Без достойноство са три пъти повече от тези с достойнство! Така и го очаквах! Това са останалите на територията барабар с продажниците! Затова от 20 г. резултата е такъв какъвто е!

79

До 69

преди 1 година

До Doomer -- Съгласен. Сподели, ако обичаш твоя прочит и коментар. Аз изчетох това френскко споразумение на два езика, поне 2-3 пъти. Обикновен български гражданин съм/с две филологии, така че чета и разбирам/. Политиканските истории са ми дошли до гуша, че и в повече.За мен това споразумение е извиване на ръце, за да се покаже колко надежден партньор сме и някои наши политици да се облажат от това. А ние, народът, къде сме? Какво видяхме ние от ЕС-бедност и смърт на водещо място в класациите.

78

Анонимен

преди 1 година

ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА, НЕ ЕКАТЕРИНА МИХАЙЛОВА. И НЕ ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА. :)

77

Анонимен

преди 1 година

ДАЛИ ДА Я НАРЕКА ЗЛО.БНА, ФРИ.ГИ.ДНА КУ. Ч. КА, КАКТО МАКЕДОНЦИТЕ ОБИЧАХА ДА НАРИЧАТ ЕКАТЕРИНА МИХАЙЛОВА НАВРЕМЕТО? :) ЕМИ, ЕТО, КАЗВАМ Й ГО - МЛЪКНИ ФР-НА К-КО. :)

76

Анонимен

преди 1 година

О, ИМА КАК, СЕСТРО. :) КАТО ПОСТОИТЕ ГОЛИ И ГЛАДНИ ОЩЕ НЕКОЯ ГОДИНКА И МИСЛЕНЕТО ВИ КЕ СЕ ИЗМЕНИ. :) МАКЕДОНСКАТА ЖАНА Д'АРК, МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЕ. :) ХА ХА ХА.

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 76 Мнпго просто е за езика че се приема че македонския език е един от южните български диалекти и се решава. Немския и френския не са един език и са много далече в сравнение с българския и македонския. А англиския е в САЩ, немския в Австрия, френския в Канада, португалския в Бразилия, испанския в Мексико и Аржентина и т.н.

74

Анонимен

преди 1 година

Швейцария няма швейцарски език. Австрия няма австрийски език, САЩ, Австралия, Южна Африка, Канада нямат собствени езици. Южна Америка говори на испански и португалски и местни индиански езици.

73

Анонимен

преди 1 година

Въобще няма значение какво си мислят, че си мислят маке.Езика на омразата си е нацизъм в чист вид и трябва да изчезне в медии и учебници по история.Македонски език е български диалект. Да си изберат дата от която официално го отделят и да си се развиват както искат насетне.И ако все пак искат да си мислят колко ни мразят, то на ум в домашна обстановка. Обаче с маке в битови общувания, нещо не съм срещнал такава омраза. Що ли?